Al 30 jaar dé partner voor jouw ICT diensten

Al ruim 30 jaar is RSH een toonaangevende en betrouwbare partner voor al jouw ict-behoeften. Met onze focus op constante innovatie en het bijblijven met de laatste ontwikkelingen in de ict-sector, bieden wij een unieke voorsprong in technologische oplossingen. 

Onze klantgerichte aanpak garandeert dat je nooit lang hoeft te wachten voor ondersteuning; onze service desk is direct bereikbaar zonder frustrerende wachttijden. Begrijpend dat in de snelle wereld van technologie tijd van essentieel belang is, zorgen wij voor snelle en effectieve ondersteuning bij elke vraag of uitdaging. 

Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar voor eventuele storingen, met een team van experts die klaarstaan om problemen snel op te lossen en de operationele continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen. Vertrouw op RSH voor al jouw ict-oplossingen, waarbij kwaliteit en snelheid hand in hand gaan.

ICT diensten waarvoor je niet in de rij hoeft te staan

Onze diepgewortelde ervaring in de ict-sector stelt ons in staat om constant te innoveren en de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen. Of het nu gaat om nieuwe technologieën, beveiligingsprotocollen of software-updates, bij RSH zijn we er klaar voor. Door onze voortdurende investering in kennis en expertise kunnen we onze klanten met onze ict diensten een voorsprong bieden in een steeds veranderende digitale wereld.

Een van de pijlers van onze ict diensten is onze klantgerichte aanpak. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, vooral in de wereld van technologie waarin alles razendsnel evolueert. Daarom staat onze service desk altijd klaar om te helpen, zonder lange wachttijden. Of je nu een vraag hebt, technische ondersteuning nodig hebt of te maken krijgt met een urgente storing, wij zijn er om je te helpen. Onze toegewijde experts staan 24/7 paraat om problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat de operationele continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd blijft.

IT diensten: advies en beheer

Systeembeheer

Van het installeren en onderhouden tot het upgraden van servers, netwerken en werkstations.

Netwerkbeheer

Wij zorgen voor het design, de implementatie en het beheer van uw bedrijfsnetwerken, zowel LAN als WAN.

IT-Consultancy

Expertise in IT-strategieën, softwareselectie en meer.

RSH is jouw wegwijzer naar efficiënte ict en veiligheid

In een wereld waar technologie voortdurend veranderd, is het cruciaal om een partner te hebben die met de tijd meegaat. Met onze ervaring in zowel kantooromgevingen als in productie omgevingen, vind je bij RSH een breed scala aan ict diensten die we afstemmen op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Vraag naar de beste oplossing voor jou en zie hoe we jouw onderneming naar de voorhoede van digitale transformatie kunnen brengen en hoe we jouw it security kunnen bewaken. 

ICT Diensten
IT Bedrijf

Vertrouw op RSH ICT Management voor naadloos systeembeheer

Als het gaat om systeembeheer, kunnen onze klanten rekenen op een uitgebreid pakket aan diensten. Of je nu een klein bedrijf bent dat behoefte heeft aan basisbeheer of een grotere onderneming met complexe it-infrastructuren, wij hebben de kennis en ervaring om jouw systemen soepel te laten draaien. Van het onderhouden van servers en netwerken tot het implementeren van back-upoplossingen en het beheren van gebruikersaccounts, wij nemen alle ict-zorgen uit handen zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Diensten voor uw website of webshop

Webdesign

Op maat gemaakte website-ontwerpen voor een krachtige online aanwezigheid.

Softwareontwikkeling

Op maat gemaakte software-oplossingen afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften.

Hosting

We zorgen voor een snelle website die veilig is voor klanten, terwijl we voortdurend de uptime monitoren

Webdevelopment

 Jouw website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten, daarom is het belangrijk om een professionele en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te hebben. Ons team van ervaren webdevelopers staat klaar om maatwerkwebsites te ontwerpen en te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om een eenvoudige bedrijfswebsite, een geavanceerde e-commerce platform of een op maat gemaakte webapplicatie, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ook binnen ons ict diensten pakket kunnen we jouw website hosten en dagelijks monitoren. 

professionele website bouwer

Mobiele abonnementen of internetverbinding?

Zakelijke telefonie

Innovatieve communicatieoplossingen voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie

Connectiviteit onderweg voor uw medewerkers.

Internetdiensten

Betrouwbare en snelle internettoegang voor uw organisatie.

Klanttevredenheid verhogen met je zakelijke telefonieoplossing

Naast onze ict diensten zijn we ook gespecialiseerd in zakelijke telefonie. Communicatie is essentieel voor het succes van elk bedrijf en daarom bieden wij professionele oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne organisaties. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar VoIP-systeem, geavanceerde teleconferentie functionaliteit of naadloze integratie met bestaande software, wij hebben de oplossing die bij jouw bedrijf past.

Cloud

Cloud diensten

Cloud-opslag, cloud-backup en virtuele serveroplossingen voor flexibiliteit en efficiëntie.

Cybersecurity

Jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen met geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Microsoft 365 Business

Streef naar operationele excellentie met Office 365 Business

Werken in de cloud Kampen

Veilige maatwerk cloud oplossingen

In een digitale wereld waarin online werkplekken de norm zijn geworden, is de veiligheid van de cloud essentieel. Bij ons staat maatwerk centraal, waarbij we niet alleen de technologie leveren, maar ook zorg dragen voor de cruciale aspecten zoals wie toegang heeft tot welke bestanden. Met onze oplossingen bieden we niet alleen een efficiënte werkomgeving, maar ook gemoedsrust, wetende dat uw gegevens veilig zijn.

Bescherm jouw bedrijf tegen cyberaanvallen

Cybersecurity is een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening. In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is het essentieel om jouw bedrijf te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Bij RSH begrijpen we de risico’s en bieden we op maat gemaakte oplossingen om jouw bedrijf te beveiligen tegen cyberbedreigingen. Van firewallconfiguratie en antivirusbescherming tot security audits en trainingen voor medewerkers, wij helpen jou om jouw digitale infrastructuur te beschermen.

gratis demo netwerkscan
Office 365 voor bedrijven

Optimaliseer je Office 365

Office 365 biedt een overvloed aan functionaliteiten, maar het kan een uitdaging zijn om te bepalen welke echt cruciaal zijn voor jouw bedrijf. Bij ons nemen we die zorg uit handen. We analyseren grondig je behoeften en vinden de perfecte pakketten die bij jouw bedrijf passen. Zo betaal je alleen voor wat je écht nodig hebt en maximaliseer je de waarde van Office 365 voor jouw organisatie.

E-mail, support van onze helpdesk of uw hardware regelen?

E-mail

Betrouwbare hosting en onderhoud van uw zakelijke e-mail.

Helpdesk diensten

Technische ondersteuning en probleemoplossing wanneer u dit het meest nodig hebt.

Hardware verkoop en -onderhoud

Van de verkoop tot het onderhoud van alle essentiële hardware.

Netwerkprinters

Netwerkprinters met een abonnement Ga voor een netwerkprinter op kantoor en betaal per afgedrukte pagina. Zo betaal je nooit teveel en voorkom je verrassingen.

Camerabeveiliging

Beveilig jouw bedrijfspand met IP camera’s en bekijk de beelden (live) online. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren graag!

ICT Diensten

Jouw betrouwbare ict leverancier

Of je nu actief bent in een kantooromgeving of je bevindt in het hart van een drukke productievloer, RSH staat voor je klaar als jouw betrouwbare ict diensten partner in digitale transformatie en innovatie.

Met onze uitgebreide ervaring en grondige kennis van zowel de technologische behoeften van hedendaagse werkplekken als de specifieke uitdagingen in industriële omgevingen, zijn onze experts perfect gepositioneerd om je te begeleiden naar een meer verbonden en productieve toekomst.

Onze nuchtere benadering in ict diensten

Bij RSH streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze deskundigheid, beproefde methoden, nuchtere benadering, eerlijke communicatie en proactieve aanpak vormen de basis van onze dienstverlening. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw it-behoeften of klaar bent om de volgende stap te zetten in digitale transformatie, bij RSH ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw ict-doelen te bereiken. Met RSH aan jouw zijde ben je klaar voor de toekomst van technologie.

ICT Uitbesteden noordoostpolder

Met onze ict diensten samen naar succes

Bij RSH ict diensten begrijpen we dat overstappen naar digitale oplossingen ingewikkeld kan zijn. We streven daarom naar een vloeiende integratie van de laatste technologieën in je bedrijfsprocessen. We helpen met het verbeteren van je data-analyse en het invoeren van geavanceerde cyberbeveiliging, zodat je voorop blijft in een snel veranderende digitale wereld.

Een digitale toekomst bouwen is meer dan systemen upgraden; het gaat over waarde creëren, productiviteit verhogen en innovatie stimuleren. Onze aanpak is holistisch en specifiek voor de behoeften van jouw organisatie. We beginnen met een grondige beoordeling van je huidige processen en werken samen om doelgerichte oplossingen te ontwerpen. Deze verbeteren niet alleen je huidige werkwijze maar leggen ook een stevige basis voor toekomstige groei.

Vraag persoonlijk advies aan

Neem contact met ons op om een gesprek te plannen. Ontdek hoe onze op maat gemaakte ict diensten jouw onderneming kunnen transformeren.

Laat ons je helpen om je digitale potentieel te maximaliseren en samen te werken aan een toekomst die even dynamisch als succesvol is. Met RSH ben je verzekerd van een partner die even ambitieus en toegewijd is aan jouw succes als jij.

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier