ICT diensten van RSH

Al 30 jaar staat RSH aan jouw zijde voor ICT-oplossingen op maat. Met een 24/7 storingsdienst en helpdeskexperts die binnen 15 seconden voor je klaarstaan, garanderen we jouw succes en gemoedsrust. Nog geen klant? Ook jij verdient onze toewijding. We staan klaar om ook jouw succes en gemoedsrust te garanderen.

ICT Diensten die RSH aanbied

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, is het cruciaal om een partner te hebben die met de tijd meegaat. Bij RSH hebben we een scala aan diensten samengesteld die afgestemd zijn op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Duik in ons aanbod en zie hoe we jouw onderneming naar de voorhoede van digitale transformatie kunnen brengen en hoe we jouw IT security kunnen bewaken. 

ICT Diensten

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

ICT Diensten: Uw beheer op zijn best

Systeembeheer

Van het installeren en onderhouden tot het upgraden van servers, netwerken en werkstations.

Netwerkbeheer

Wij zorgen voor het design, de implementatie en het beheer van uw bedrijfsnetwerken, zowel LAN als WAN.

IT-Consultancy

Expertise in IT-strategieën, softwareselectie en meer.

Alle diensten voor uw website of webshop

Webdesign

Hostingdiensten en op maat gemaakte website-ontwerpen voor een krachtige online aanwezigheid.

Softwareontwikkeling

Op maat gemaakte software-oplossingen afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften.

Zakelijke diensten

Zakelijke telefonie

Innovatieve communicatieoplossingen voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie

Connectiviteit onderweg voor uw medewerkers.

Internetdiensten

Betrouwbare en snelle internettoegang voor uw organisatie.

Cloud

Cloud diensten

Cloud-opslag, cloud-backup en virtuele serveroplossingen voor flexibiliteit en efficiëntie.

Cybersecurity

Jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen met geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Overige diensten

E-mail

Betrouwbare hosting en onderhoud van uw zakelijke e-mail.

Helpdesk diensten

Technische ondersteuning en probleemoplossing wanneer u dit het meest nodig hebt.

Hardware verkoop en -onderhoud

Van de verkoop tot het onderhoud van alle essentiële hardware.

Netwerkprinters

Netwerkprinters met een abonnement Ga voor een netwerkprinter op kantoor en betaal per afgedrukte pagina. Zo betaal je nooit teveel en voorkom je verrassingen.

Camerabeveiliging

Beveilig jouw bedrijfspand met IP camera’s en bekijk de beelden (live) online. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren graag!

Samen naar succes

Of je nu actief bent in een kantooromgeving of je bevindt in het hart van een drukke productievloer, RSH staat voor je klaar als jouw betrouwbare ICT diensten partner in digitale transformatie en innovatie. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van zowel de technologische behoeften van moderne werkplekken als de specifieke uitdagingen die zich voordoen in industriële settings, zijn onze specialisten uitstekend uitgerust om je te begeleiden bij elke stap naar een meer geconnecteerde en efficiënte toekomst.

Bij RSH ICT diensten begrijpen we dat de overstap naar digitale oplossingen ontmoedigend kan lijken. Daarom zetten we ons in om een naadloze integratie van de nieuwste technologieën in jouw bedrijfsprocessen te garanderen. Van het optimaliseren van je data-analyse tot het implementeren van geavanceerde cyberbeveiligingsmaatregelen, we zorgen ervoor dat je uitgerust bent met de tools die nodig zijn om voorop te blijven in een snel veranderende digitale wereld.

Het opbouwen van een digitale toekomst is meer dan alleen het upgraden van systemen; het gaat om het creëren van waarde, het verhogen van productiviteit, en het stimuleren van innovatie. Onze benadering is daarom holistisch en toegesneden op de unieke behoeften van jouw organisatie. We beginnen met een grondige evaluatie van je huidige processen en werken nauw samen om doelgerichte oplossingen te ontwerpen die niet alleen je huidige operaties verbeteren maar ook een solide basis leggen voor toekomstige groei.

Neem contact met ons op om een gesprek te plannen. Ontdek hoe onze op maat gemaakte digitale strategieën jouw onderneming kunnen transformeren. Laat ons je helpen om je digitale potentieel te maximaliseren en samen te werken aan een toekomst die even dynamisch als succesvol is. Met RSH ben je verzekerd van een partner die even ambitieus en toegewijd is aan jouw succes als jij.

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier