RSH jouw ICT Consultancy: Betrouwbare IT-partner voor het MKB

In de huidige digitale wereld is een solide ICT-infrastructuur cruciaal voor het succes van elk bedrijf, groot of klein. 

Voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) is het echter vaak een uitdaging om deze infrastructuur op een kostenefficiënte en effectieve manier te beheren. 

Wij zijn al 30 jaar een betrouwbare partner voor ondernemers, gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van IT-systemen en netwerken.

Jouw ICT Consultancy: Maatwerk Is de oplossing voor het MKB

RSH jouw ICT-consultancy: Een van de kerngebieden van onze dienstverlening is het adviseren over en implementeren van servers die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een kleine onderneming bent die een eenvoudige serveroplossing nodig heeft, of een middelgroot bedrijf dat een complexe serveromgeving vereist, wij bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

jouw ICT Consultancy

Naadloze integratie van IT-infrastructuur met bedrijfsdoelen

Onze consultants helpen je bij het kiezen van de juiste hardware en software, rekening houdend met factoren zoals schaalbaarheid, betrouwbaarheid en kosten. We begrijpen dat elke bedrijfsomgeving uniek is, en daarom bieden we oplossingen die flexibel en toekomstbestendig zijn. Van on-premise servers tot hybride oplossingen, we zorgen ervoor dat jouw IT-infrastructuur naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

RSH jouw ICT consultancy, waar technologie en strategie samenkomen.

Cloudoplossingen: De Toekomst van IT

Steeds meer bedrijven verplaatsen hun IT-infrastructuur naar de cloud vanwege de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Cloudoplossingen bieden flexibiliteit, schaalbaarheid en vaak lagere kosten vergeleken met traditionele on-premise oplossingen. Onze ICT consultancy diensten omvatten een grondige analyse van jouw huidige IT-omgeving en advies over de beste cloudoplossingen voor jouw bedrijf.

Cloud back-up
public cloud

Volledige en of Hybride Cloudoplossingen

Of het nu gaat om het implementeren van een volledige cloudomgeving of een hybride oplossing waarbij een deel van jouw infrastructuur on-premise blijft, wij begeleiden je door het hele proces. Onze expertise strekt zich uit tot diverse cloudplatformen zodat jij kunt profiteren van de voordelen van de cloud zonder de complexiteit en risico’s.

Zet de toekomst in gang met RSH jouw ICT consultancy.

Beveiliging van uw ICT-omgeving

In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder en talrijker worden, is de beveiliging van jouw ICT-omgeving belangrijker dan ooit. Onze ICT consultants hebben diepgaande kennis van de nieuwste beveiligingstechnologieën en best practices. Wij bieden uitgebreide beveiligingsoplossingen die jouw bedrijf beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen.

Vertrouw RSH jouw ICT consultancy, waar jouw gegevens onze prioriteit zijn.

cybersecurity specialist
woord vulnerability in zwart met rode streep eronder

Integratie van Cyberveiligheid in jouw Organisatie

Onze aanpak begint met een grondige beveiligingsaudit van jouw huidige IT-omgeving. Op basis van de bevindingen ontwikkelen we een op maat gemaakt beveiligingsplan dat rekening houdt met de specifieke risico’s en behoeften van jouw bedrijf. Dit kan onder meer inhouden: het implementeren van firewalls, het opzetten van VPN’s voor veilige externe toegang, het installeren van antivirussoftware en het trainen van uw personeel in cyberbeveiligingsbewustzijn.

Productieomgeving versus Kantooromgeving

De IT-behoeften van een productieomgeving verschillen aanzienlijk van die van een kantooromgeving. In een productieomgeving is vaak sprake van complexe, geïntegreerde systemen die continu moeten functioneren om productieverlies te voorkomen. Onze ICT consultants begrijpen deze uitdagingen en bieden oplossingen die zorgen voor maximale uptime en efficiëntie.

Jouw ICT Consultancy
Onze diensten:

Bij ons gaat technische expertise hand in hand met zakelijk inzicht. Wij begrijpen dat technologie slechts zo waardevol is als de zakelijke impact die het kan hebben. Ons team is getraind om complexe technologie begrijpelijk te maken voor iedereen in uw organisatie.

Wat onze klanten zeggen:
Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04
VoIP telefoon en 3cx portaal

Alles-in-één kantooroplossingen: Netwerken, Microsoft 365 en VoIP-telefonie

Voor kantooromgevingen richten we ons op het creëren van een naadloze en productieve werkomgeving. Dit omvat onder meer het opzetten van betrouwbare netwerken, het implementeren van collaboratieve tools zoals Microsoft 365, en het waarborgen van veilige dataopslag en -overdracht. Bovendien zorgen we voor VOIP-telefonie die naadloos geïntegreerd is met jouw CRM-systeem, om zo communicatieprocessen te stroomlijnen en efficiëntie te verhogen.

Al 30 jaar uw Partner in IT

We hebben meer als drie decennia aan ervaring in de ICT-sector stelt ons in staat om diepgaand inzicht te bieden en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van het MKB. We hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol implementeren en beheren van IT-systemen en netwerken voor een breed scala aan klanten.

VoIP telefoon en 3cx portaal
Piet Brouwe electrotechnology logo
Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke benadering en ons vermogen om complexe technische kwesties begrijpelijk te maken. We staan altijd klaar om advies te geven en hands-on ondersteuning te bieden, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf runnen.

Met RSH jouw ICT consultancy, is succes slechts één klik verwijderd

ICT Consultancy maatwerk is de oplossing

Het einddoel? Waarde toevoegen aan jouw bedrijf door de kracht van technologie.

Kortom, of u nu advies nodig heeft over de beste server voor uw bedrijf, overweegt om naar de cloud te verhuizen, of uw IT-beveiliging wilt versterken, wij staan klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw IT-uitdagingen en -ambities.