RSH zakelijk email

Ben je het zat om belangrijke zakelijk email, afspraken en taken kwijt te raken? Wil je toegang hebben tot je gegevens, waar je ook bent en vanaf elk apparaat? Ontdek nu de ongelofelijke voordelen van zakelijk email in de cloud en zeg vaarwel tegen het verliezen van waardevolle informatie. Laat ons, jouw vertrouwde ICT-leverancier, het voor je regelen. Lees verder en ontdek hoe cloudgebaseerde email je leven gemakkelijker en productiever kan maken!

Alles binnen handbereik met onze zakelijk emailoplossing

Ben je ooit wanhopig op zoek geweest naar een belangrijke email die je dacht te hebben opgeslagen, maar uiteindelijk niet meer kon vinden? Of ben je het zat om een wirwar van papieren notities te hebben en agenda’s te beheren die altijd kwijtraken? Dat hoeft niet langer een probleem te zijn! De kracht van cloud email helpt jou structuur te krijgen. Bij RSH ICT Management staan wij klaar om het voor je te regelen.

zakelijk email

E-mail hosting: dedicated, shared & cloud-based

Als je op zoek bent naar een kosten effectievere benadering, is Shared E-mail Hosting een uitstekende keuze; hierbij deel je serverresources met andere gebruikers. Voor organisaties die meer geïntegreerde oplossingen wensen, bieden Cloud-based E-mail Services zoals Microsoft 365 een combinatie van e-mail en andere productiviteitstools, wat een holistische aanpak voor communicatie en samenwerking faciliteert.

Logo outlook om mobiele telefoon

Microsoft 365 exchange online

Met Exchange Online van Microsoft 365 hebt u altijd en overal toegang tot uw postvak, contactpersonen, agenda en taken van uw Microsoft 365-account.
De e-mails worden gesynchroniseerd op alle apparaten, waardoor u op uw computer, telefoon en tablet altijd dezelfde postvak en verzonden items hebt.

Voordelen Exchange Online:

Back-up

Microsoft 365 bewaart uw e-mail op hun eigen server. Hier wordt geen back-up van gemaakt.
Wij hebben geen snelle toegang tot deze server en deze is niet door ons te controleren. Daarom biedt RSH u back-up aan van uw gehele postvak. De data slaan wij op in een datacenter in Nederland. Deze is vervolgens weer geback-upt op een andere locatie in Nederland. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw postvak voorzien is van de beste back-up.

Voordelen back-up:

Microsof exchange logo
Spamfilter

Spamfilter

Spam buiten houden is niet moeilijk. De echte uitdaging is om geen mail onterecht als spam te markeren. Hoeveel zakelijke e-mails gaan er onherroepelijk verloren door een inferieur spamfilter?  Juist op het gebied van spam herkenning met minimale fouten steekt ons spamfilter met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. Wij hanteren alleen de meest hoogwaardige technieken die optimale kwaliteit waarborgen.

Voordelen spamfilter:

Waarom kiezen voor onze e-mailhosting?

Bij het kiezen van een e-mailhosting dienst is het belangrijk om te investeren in een betrouwbare en deskundige partner. Bij RSH zijn we toegewijd aan jou succes en bieden we diensten aan die afgestemd zijn op jouw unieke behoeften.

Al uw e-mail veilig op één plek, archiveer uw e-mail en zoek eindeloos terug

MailStore biedt de meest uitgebreide marktoplossingen op het gebied van prestaties, stabiliteit, functionaliteit en eenvoud om te voldoen aan de specifieke e-mailarchiveringsbehoeften van kleine en middelgrote ondernemingen. Het is snel en eenvoudig te installeren als standaardsoftware en blijft onderhoudsarm en betrouwbaar, zelfs bij grote hoeveelheden e-mail.

MailStore
Mailstore

Voordelen van Mailstore van RSH:

zakelijk internet

Vertrouw op onze naadloze implementatie en betrouwbare beheeroplossingen

Stel je voor dat al jouw emails, afspraken en taken veilig worden opgeslagen op een externe locatie, toegankelijk vanaf elk apparaat met internettoegang. Geen gedoe meer met het onthouden van wachtwoorden en het synchroniseren van gegevens tussen apparaten. Met zakelijk email van RSH ICT Management heb jij alles wat je nodig hebt binnen handbereik, altijd en overal. Wij zorgen ervoor dat het naadloos geïmplementeerd en beheerd wordt.

Het beste van alles is dat je nooit meer gegevens zult verliezen. Dankzij  automatische back-up in de cloud hoef je je nooit meer zorgen te maken over hardwarestoringen, diefstal of andere onvoorziene rampen waardoor jij je email kwijt bent of er niet bij kan. Je gegevens worden veilig bewaard en kunnen eenvoudig worden hersteld, zelfs als je per ongeluk iets verwijdert. Vertrouw op ons om jouw gegevens te allen tijde te beschermen.

RSH ICT Management beschermt jouw waardevolle gegevens

Met cloud email kun je naadloos samenwerken met je team. Je deelt agenda’s en taken, zodat je efficiënt samenwerkt en de productiviteit verhoogt. Geen gedoe meer met eindeloze emailuitwisselingen en verwarrende planningen. Alles is gestroomlijnd en gemakkelijk toegankelijk, waardoor je kostbare tijd bespaart en resultaten boekt. En wij zorgen ervoor dat de implementatie en integratie van de zakelijk email vlekkeloos verloopt.

Ook is onze emailoplossing schaalbaar. Of je nu een klein bedrijf hebt dat groeit of een grote organisatie runt, wij kunnen je helpen.

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Kies voor RSH ICT Management als jouw vertrouwde ICT-leverancier en ontdek de onmisbare kracht van cloud email. Wij regelen alles voor je, van naadloze implementatie tot betrouwbare beheeroplossingen. Met onze emailoplossingen ben je verzekerd van veilige gegevensopslag, automatische back-up, spam filter en moeiteloze samenwerking. Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en geniet van een stressvrij leven. Maak vandaag nog de slimme keuze en laat ons jouw email in de cloud verzorgen!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier