Onze expertise, jouw veiligheid: MKB Cybersecurity

In een tijd waarin de digitale wereld snel verandert en alles beïnvloedt, is het beschermen tegen cyberaanvallen belangrijker dan ooit. Technologie brengt veel kansen, maar ook nieuwe en serieuze uitdagingen, zoals een toename van cyberaanvallen. Dit varieert van ransomware tot phishing, en van het beschermen van netwerken tot individuele apparaten.

Het veilig houden van onze digitale eigendommen is ingewikkelder geworden. Mensen kunnen, vaak zonder het te beseffen, fouten maken die risico’s met zich meebrengen. Dit risico benadrukt hoe belangrijk het is om altijd alert te blijven en goed advies te krijgen om ons te beschermen tegen deze digitale bedreigingen.

Cybersecurity Diensten

Of het nu gaat om de training van uw medewerkers, het scannen van uw netwerk, of de beveiliging van uw website of bedrijfsapplicatie, elk aspect brengt unieke beveiligingsuitdagingen met zich mee. 

Ons team staat paraat om ondersteuning te bieden. Wij zijn een gespecialiseerd team, volledig toegewijd aan het leveren van geïntegreerde en holistische beveiligingsoplossingen. 

Ons dienstenaanbod is divers en omvat risicobeoordelingen, cloudbeveiliging, en ondersteuning bij de naleving van regelgeving. In deze tijden van constante digitale dreigingen, profileren wij ons als uw betrouwbare bondgenoot. Laten we de handen ineenslaan om een veiligere digitale toekomst te waarborgen.

MKB Cybersecurity

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Cyberdreigingen: Hoe bedrijven zich kunnen wapenen?

Cyberaanvallen nemen elk jaar toe. Of het nu gaat om datadiefstal, ransomware-aanvallen, phishing of andere cyberdreigingen, elke organisatie, groot of klein, is een potentieel doelwit. En de gevolgen van zo’n aanval zijn niet te verwaarlozen: financieel verlies, schade aan de reputatie en mogelijke juridische gevolgen.

Dus, hoe kun jij je bedrijf wapenen tegen dergelijke dreigingen? Het antwoord ligt in het anticiperen op risico’s en deze actief beheren. Voordat we zelfs maar denken aan het implementeren van onze MKB Cybersecurity beveiligingsmaatregelen, is het noodzakelijk om de bestaande systemen en netwerken te evalueren op kwetsbaarheden. 

Door een diepgaande risicobeoordeling uit te voeren, identificeren we potentiële zwakke punten en ontwikkelen we een plan om ze aan te pakken. 

Hoe kan je zien dat netwerk mogelijk is gehackt:

Holistische beveiliging: meer dan alleen netwerk

Een van de meest voorkomende fouten die bedrijven maken, is het focussen op slechts één aspect van beveiliging. Echter, een holistische benadering is noodzakelijk.

Netwerkbeveiliging is bijvoorbeeld essentieel om de IT-infrastructuur te beschermen tegen externe en interne bedreigingen. Dit vereist niet alleen het gebruik van traditionele tools zoals firewalls, maar ook geavanceerde systemen zoals inbraakdetectie- en preventiesystemen.

Maar het beschermen van het netwerk is slechts het begin. De individuele apparaten, ofwel endpoints, die verbinding maken met dit netwerk – denk aan laptops, smartphones, servers – zijn vaak de primaire doelwitten voor cybercriminelen. Deze apparaten moeten daarom worden voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals antivirus en antimalware software.

Mens, respons & Cloud: 360° beveiliging

Bovendien mag de menselijke factor niet worden vergeten. Veel beveiligingsincidenten ontstaan door onopzettelijke menselijke fouten. Daarom is het essentieel om medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van de risico’s van cybercriminaliteit. 

Mocht er, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, toch een beveiligingsincident plaatsvinden, dan is een snelle en effectieve reactie cruciaal. Dat is waar ons incidentrespons- en herstelteam om de hoek komt kijken. Ze zorgen ervoor dat de schade wordt geminimaliseerd en dat systemen en data zo snel mogelijk worden hersteld.

Veel organisaties maken gebruik van een cloudoplossingen. Werken in de cloud biedt veel voordelen, maar brengen ook specifieke beveiligingsuitdagingen met zich mee. Daarom is cloudbeveiliging een van onze specialiteiten, waarbij we zorgen voor de bescherming van data en toepassingen die in de cloud zijn opgeslagen.

Cybersecurity awareness training

Jouw partner in digitale veiligheid

Wet- en regelgeving veranderen om bedrijven en bedrijfsgegevens te beschermen. Ons team en ons MKB-cybersecurityprogramma zijn erop gericht om jouw organisatie hierbij te helpen. Want tegenwoordig is het niet de vraag óf je te maken krijgt met een cyberaanval, maar wanneer.

Met onze uitgebreide expertise, geavanceerde tools en toewijding zijn wij jouw betrouwbare partner.

We nodigen je uit om vandaag nog contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen werken aan een toekomst waarin digitale veiligheid vooropstaat

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Bescherm uw organisatie tegen de sluwe aanvallen van social engineering en investeer in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan een veiligere en bewustere werkomgeving. Uw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier