Netwerkbeheer

Bijna elke organisatie heeft tegenwoordig een bedrijfsnetwerk met servers en digitale werkplekken. Medewerkers mailen, internetten en werken samen in de cloud. Ook worden veel productielijnen en machines aangestuurd via netwerken. Een goede ICT-infrastructuur is essentieel om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen en storingen te voorkomen.

RSH ICT Management neemt alle taken rondom netwerkbeheer graag van je over. Wij zorgen ervoor dat alle apparaten binnen jouw netwerk perfect samenwerken. Zo wordt de infrastructuur een geoliede machine en kun jij jouw werk nog beter doen! Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

RSH zorgt voor een veilig netwerk

Een netwerkbeheerder is verantwoordelijk voor een goede werking van het computernetwerk. De beheerder zorgt ervoor dat computers, printers, modems, servers en netwerken met elkaar communiceren, werken en beveiligd zijn.

RSH ICT Management kan jouw hele netwerk te vernieuwen, beheren en onderhouden. Een belangrijke taak die bij kunnen overnemen, is het beveiligen van het netwerk. We zijn gespecialiseerd in cyber security en laten verschillende beveiligingsmaatregelen naadloos op elkaar aansluiten voor de ultieme bescherming van jouw netwerk. Zo houden we hackers en virussen buiten de deur.

Wil je meer weten over wat RSH als netwerkbeheerder voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

De voordelen van netwerkbeheer uitbesteden

Om goed te kunnen werken, heb je een betrouwbaar en veilig netwerk nodig. Als je netwerken en systemen niet op optimaal elkaar zijn afgestemd, kan dat tot storingen leiden. Hierdoor kunnen medewerkers hun werk niet meer doen en kunnen machines en systemen stil komen te liggen. Dit kan weer grote financiële gevolgen hebben.

Door het netwerkbeheer uit te besteden aan RSH, is je netwerk feilloos ingericht, goed beveiligd en altijd up-to-date. Hierdoor wordt de kans op storingen aanzienlijk kleiner. Naast netwerkbeheer verzorgen wij ook systeembeheer. Als systeembeheerder maken wij regelmatig back-ups van systemen. Onverwacht last van een storing? We grijpen in zodra het nodig is en kunnen direct een back-up terugzetten. Hierdoor raak je nooit belangrijke data kwijt en is jouw netwerk weer zo snel mogelijk in de lucht.

Wil jij ontzorgd worden door RSH? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

De voordelen RSH als netwerkbeheerder:
netwerkbeheer

Ga voor RSH als ICT-partner

Vertrouw op onze specialisten voor naadloze, betrouwbare en hoogwaardige netwerkoplossingen die jouw organisatie echt verbindt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier