IT support

Als bedrijf moet je kunnen rekenen op een snelle, stabiele IT omgeving met werkende apps. Daarnaast moet je altijd toegang kunnen hebben tot de meest up-to-date informatie. Maar wat als je problemen hebt, waardoor je je werkzaamheden niet kunt doen? Dan staat het IT supportteam van RSH voor je klaar!

Of het nou gaat om het downloaden van TeamViewer, het toevoegen van een nieuwe medewerker aan de cloud of complexere problemen. Wij zijn hét aanspreekpunt als je problemen hebt met je IT.

IT support binnen 15 seconden aan de lijn

Bij RSH ICT Management snappen we dat het enorm vervelend is als je niet kunt werken door IT problemen. Daarom willen wij je zo snel en goed mogelijk helpen. Dit doen we met ons IT supportteam. Als je problemen hebt, kun je bellen naar 0527 – 684 694. Binnen 15 seconden heb je een medewerker aan de lijn; de eerstelijns support. Deze biedt oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

MKB Cybersecurity

Heb je een complexer probleem? Dan wordt je probleem doorgestuurd naar de specialisten (tweedelijns- en derdelijns support). We gaan net zo lang door totdat het probleem is opgelost en jij tevreden aan het werk kunt!

Teamviewer logo blauwe letters

Klik op de knop hieronder om onze TeamViewer software te downloaden.

Bellen via internet Emmeloord

Klik op de knop hieronder om een medewerker aan- of af te melden via ons formulier.

Wat kun je van onze IT support verwachten?

De helpdesk van RSH is er om jouw problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Het supportteam houdt zich bezig met de volgende activiteiten:

Alles voor jouw ICT omgeving

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. IT problemen voorkomen begint met een goed ingerichte IT infrastructuur. Al meer dan 30 jaar helpen wij grote en kleine bedrijven met het inrichten van een infrastructuur dat perfect aansluit bij de wensen en de behoeften van de gebruiker. Heb je een online werkplek nodig, wil je voordelig bellen via internet of wil je bepaalde applicaties kunnen gebruiken? Wij laten alles naadloos op elkaar aansluiten.

Daarnaast zorgen wij er met back-ups, updates en beveiligingssoftware voor dat jouw IT omgeving altijd up-to-date en veilig is. We kunnen zelfs jouw omgeving monitoren en problemen vroegtijdig signaleren. Zo kunnen we veel problemen voorkomen en kun jij ongestoord werken.

Wil jij een IT omgeving die aan al jouw wensen voldoet en wil je problemen zoveel mogelijk voorkomen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier