[servicestatus_header]

Systeembeheer

RSH is al drie decennia een deskundige en betrouwbare partner in het onderhouden en optimaliseren van bedrijfssystemen. Ons verhaal is er een van technologische evolutie, klantgerichtheid en een onwankelbare toewijding aan veiligheid en efficiëntie.

Wij zorgen voor goede, veilige werkplekken die onmisbaar zijn voor zakelijk succes. Zonder de juiste apparaten en software kunnen jij en je collega’s jullie werk immers niet doen. Dat is waar systeembeheer om de hoek komt kijken. Een systeembeheerder zorgt ervoor dat jouw devices, van laptops tot telefoons, altijd goed werken, beveiligd zijn en de programma’s bevatten die jij nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen.

RSH zorgt voor up-to-date systemen en veilige apparaten, zodat jullie je kunnen richten op het werk. Daarnaast staan we voor jullie klaar als er technische problemen zijn. Wil jij je geen zorgen hoeven te maken over je ICT-omgeving? Besteed dan het systeembeheer uit aan RSH ICT Management.

Systeembeheer voor Iedere Onderneming

Iedere onderneming maakt tegenwoordig gebruik van een vorm van ICT. Of het nu gaat om samenwerken met al je collega’s in de cloud of het beheren van klantgegevens op je computer, je wilt dat alles naar behoren functioneert. Wanneer je je apparaten en systemen niet onderhoudt, kun je geconfronteerd worden met niet-functionerende laptops, en lopen je systemen risico op hacks door cybercriminelen. Dit kan leiden tot situaties waarin jij en je medewerkers niet meer in staat zijn hun werk te doen.

RSH kan al jouw zorgen omtrent het beveiligen, beheren en onderhouden van jouw systemen wegnemen. Je kunt het beheer aan ons uitbesteden. Op deze manier ben je verzekerd van up-to-date systemen, zonder dat je daar zelf aan hoeft te denken.

Wil je ook werken met veilige en efficiënt werkende systemen? Plan dan snel een vrijblijvend adviesgesprek in.

Wat doet een systeembeheerder?

Met RSH als jouw systeembeheerder weet je zeker dat jouw systemen in goede handen zijn. Onze IT-specialisten kunnen de volgende taken op zich nemen:

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Systeembeheer & cybersecurity: cruciale bescherming

In de wereld van informatietechnologie zijn systeembeheer en cybersecurity onlosmakelijk met elkaar verbonden. Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van de IT-infrastructuur van een organisatie, wat inhoudt dat ze zorgen voor de installatie, ondersteuning en onderhoud van servers, computers, netwerken en software. Deze rol omvat ook het waarborgen van de betrouwbaarheid en prestaties van IT-systemen.

Aan de andere kant richt cybersecurity zich op de bescherming van deze IT-systemen, netwerken en gegevens tegen digitale aanvallen, schade of ongeautoriseerde toegang. Cybersecurity-specialisten ontwikkelen strategieën om risico’s te minimaliseren, voeren beveiligingsaudits uit, en reageren op incidenten om de integriteit en vertrouwelijkheid van gevoelige informatie te beschermen.

systeembeheer

Stabiliteit en efficiëntie van IT-systemen.

De synergie tussen systeembeheer en cybersecurity is cruciaal. Systeembeheerders moeten rekening houden met cybersecurity in elk aspect van hun werk. Dit betekent het implementeren van sterke wachtwoordbeleid, het regelmatig updaten en patchen van software, het beheren van gebruikerstoegang en het uitvoeren van regelmatige back-ups om gegevensverlies te voorkomen. Ze werken nauw samen met cybersecurity-teams om ervoor te zorgen dat de infrastructuur niet alleen optimaal functioneert, maar ook bestand is tegen cyberdreigingen.

Cybersecurity-specialisten vertrouwen op de expertise van systeembeheerders om inzicht te krijgen in de configuratie en werking van systemen, wat essentieel is voor het effectief beoordelen van beveiligingsrisico’s. Ze werken samen om kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen en om beveiligingsincidenten te voorkomen of erop te reageren.

In essentie vormen systeembeheer en cybersecurity een tandem die zorgt voor de veiligheid, stabiliteit en efficiëntie van IT-systemen. Een goede samenwerking en begrip tussen deze twee gebieden is van cruciaal belang voor elke organisatie die afhankelijk is van technologie voor haar dagelijkse operaties.”

Complete IT-beheer uitbesteden

Systeembeheer valt onder de paraplu van IT-beheer, net als netwerkbeheer en databeheer. IT-beheer is gericht op het optimaal laten werken van alle IT binnen een organisatie. Van het goed inrichten van de IT-infrastructuur tot het beveiligen van computers.

IT-beheer is niet iets wat je er ‘even bij’ doet. Het vraagt tijd en bepaalde kennis. Door je IT-beheer uitbesteden aan RSH haal jij de benodigde expertise in huis. Wij hebben verschillende specialisten in dienst, waaronder netwerkbeheerders en systeembeheerders. Samen zorgen zij ervoor dat jouw IT-omgeving efficiënt is ingericht, ten alle tijd werkt en veilig en up-to-date is.

Naast IT-beheer bieden we nog meer ICT-diensten aan, zoals cloud, zakelijke telefonie, cyber security en softwareontwikkeling. Doordat je 1 partij hebt voor al je ICT-diensten, heb je 1 aanspreekpunt en bespaar je tijd en geld. Bovendien kunnen wij jou zo beter adviseren en ondersteunen en kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is.

Benieuwd wat RSH voor jouw organisatie kan doen? Plan dan een gratis adviesgesprek in.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier