Over RSH ICT Management

Ben je op zoek naar een partner die écht met je meedenkt en voor je klaarstaat? Al sinds 1993 is RSH ICT Management een betrouwbare partner voor veel MKB’ers. Met ons team van IT specialisten zorgen wij ervoor dat jij altijd en overal je ICT zaken goed geregeld hebt, zoals een cloud werkplek, VoiP, telefonie, website en cybersecurity. Bij ons sta jij centraal en wij helpen jou altijd zo snel mogelijk verder. Zo heb je gemiddeld binnen 15 seconden een IT specialist aan de lijn die jou kan helpen en bieden wij 24/7 storingsdienst. Wij denken graag persoonlijk met je mee over de meest efficiënte en veilige oplossing voor al jouw ICT vragen.

Waarom kiezen voor RSH?

Al meer dan 30 jaar ontzorgt RSH ICT Management MKB’ers volledig. Bij ons regel je namelijk alles voor je ICT omgeving op 1 plek. Van een persoonlijk ingerichte cloud omgeving tot een goede bereikbaarheid en van cybersecurity tot een goede website. Met onze jarenlange ervaring en verschillende IT specialisten hebben we de kennis en skills om altijd een goede oplossing voor jou te maken. Voor elke wens of vraag hebben wij een oplossing die past bij jouw bedrijf.

Wij snappen dat ICT een belangrijke factor speelt in jouw bedrijfsproces. Daarom staan jullie bij ons centraal en zorgen wij voor een goede service. Mocht er iets zijn of wil je iets aanpassen, dan staat onze servicedesk voor je klaar. Gemiddeld heb jij binnen 15 seconden een IT specialist aan de lijn die jou kan helpen. Maar wij gaan nog verder dan dat, want wij bieden 24/7 storingsdienst. Zo zorgen wij voor betrouwbaarheid en continuïteit. 

RSH zorgt voor de juiste middelen en ondersteuning, zodat jullie goed jullie werk kunnen doen. Dit doen we bijvoorbeeld met digitale werkplekken, waardoor jullie overal en altijd toegang hebben tot de benodigde data en programma’s. De RSH werkplek schaalt makkelijk met jouw bedrijf mee. Zo kunnen jullie gemakkelijk extra werkplekken creëren of verwijderen; het is een kwestie van een mailtje. Zo betaal je nooit voor producten of diensten die je niet gebruikt en maak je geen onnodige kosten.

De visie van RSH

Bij RSH ICT Management begrijpen we dat veel bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van ICT en technologie. Dit moet goed en makkelijk werken. Daarom denken wij met je mee over hoe je de continuïteit en veiligheid van jouw bedrijfsprocessen zo goed mogelijk kan waarborgen. We zorgen voor een makkelijke samenwerking, wat leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering. Wij monitoren apparaten en applicaties en we lossen eventuele ICT problemen op, zodat jullie door kunnen werken.

Benieuwd hoe onze IT experts jou kunnen helpen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in.

Maak kennis met het team van RSH

Bij RSH ICT Management werkt een team van enthousiaste en gedreven IT specialisten. Elke medewerker is een expert in zijn of haar eigen vakgebied. We staan voor je klaar en helpen je graag.

Jan van den Berg portret

Jan van den Berg

Albert Hakvoort portret

Albert Hakvoort

Johannes Verhoeff portret

Johannes Verhoeff

Arie Romkes portret

Arie Romkes

Sjoerd Pasterkamp portret

Sjoerd Pasterkamp

Martin Pasterkamp portret

Martin Pasterkamp

Evert Hoefnagel portret

Evert Hoefnagel

Fokke Post portret

Fokke Post

Freddie Hoekstra portret

Freddie Hoekstra

Albert van der Bij portret

Albert van der Bij

Damiën Steert portret

Damiën Steert

Jacob Romkes portet

Jacob Romkes

Remco ten Napel portret

Remco ten Napel

Ellie Beens portret

Ellie Beens

Otto Roth

Annelies Visser

RSH ICT Management achterzijde pand 2

De voordelen van RSH:

Efficiënt, flexibel en betrouwbaar werken

Heb je altijd al makkelijker en slimmer willen samenwerken met je collega’s? Werken op afstand mogelijk willen maken? Of wil je beter bereikbaar zijn voor klanten of ze makkelijk en beter helpen? Wat je wens ook is, met de doordachte oplossingen van RSH zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsprocessen efficiënter en betrouwbaar worden. 

Maak vrijblijvend een afspraak, dan kijken we samen hoe onze diensten, oplossingen en service jullie kunnen helpen.

Formulier onderaan pagina's