RSH zakelijk mobiele abonnement

Altijd en overal mobiel bereikbaar zijn? Dat kan met Youfone Zakelijk via RSH! We hebben zowel voor kleine als grote bedrijven passende zakelijk mobiele abonnementen. Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van VoIP. Door de krachtige combinatie van internetbellen en mobiele telefonie helpen we jou bereikbaarder en flexibeler te worden. Zo kun je beter samenwerken met collega’s en klanten sneller helpen!

De voordelen van Youfone zakelijk mobiele abonnementen via RSH

Zakelijke telefonie van RSH ICT Management.

Waarom zou je niet voor een nog betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit gaan? Daarom combineren wij VoIP en mobiele telefonie, zodat gebruikers overal toegang hebben tot hun zakelijke telefoonlijn. Hierdoor ervaar je een hogere gesprekskwaliteit en krijg je functies die niet altijd beschikbaar zijn bij traditionele mobiele telefonie. Het enige wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding.

Door mobiele telefonie te integreren in je zakelijke telefoonnetwerk, krijg je meer flexibiliteit en een beter bereik. Zo kun je via je mobiele telefoon gebruik maken van geavanceerde telefoonfuncties, zoals voicemail-naar-e-mail, automatische doorschakeling, wachtstand, oproepopname en meer. Door zakelijke mobiele telefonie te combineren met VoIP, neem je je telefoonnummer overal mee naartoe. Ook als je van land verandert. Dit is vooral makkelijk voor internationale bedrijven of als je veel reist.

De combinatie van mobiele telefonie en VoIP helpt je ook om de klantenservice te verbeteren. Hierdoor kunnen medewerkers van de klantenservice ook buiten kantoor gesprekken ontvangen en afhandelen. Dit zorgt voor een betere bereikbaarheid en responsiviteit naar klanten toe.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Alles voor jouw zakelijke telefonie onder één dak

RSH levert totaaloplossingen voor zakelijke telefonie. Goede bereikbaarheid, kraakheldere gesprekken overal waar internet is en makkelijk doorschakelen. Ervaar ook de voordelen van bellen via internet en combineer mobiele telefonie met VoIP via RSH ICT Management.

Meer weten over hoe mobiele telefonie en VoIP jouw bereikbaarheid kunnen verbeteren?

Contact opnemen?

Zakelijke mobiele abonnementen footer