[servicestatus_header]

Zakelijk internet

Tegenwoordig is ondernemen onlosmakelijk verbonden met het internet. Of je nu een mega bedrijf runt, een mkb hebt of zzp’er bent. Een stabiele internetverbinding is essentieel voor jouw succes. Maar wat als je internet er steeds uit ligt of gewoon niet bij jouw bedrijf past?
RSH ICT Management maakt zakelijk internet voor iedere ondernemer mogelijk. Een oplossing op maat, altijd snel, voordelig en van topkwaliteit. Wij zorgen voor een betrouwbare verbinding, zodat jij ongeremd kunt ondernemen.

Zakelijk internet via RSH ICT Management

Een betrouwbare internetverbinding is essentieel voor jouw onderneming. Werken in de cloud, samenwerken met collega’s, communiceren met klanten, bestellingen verwerken. Het is allemaal onmogelijk zonder goed zakelijk internet. Maar hoe zorg je voor snel en veilig internet?

Bij RSH ICT Management zijn we gespecialiseerd in het leveren van internetverbindingen op maat. We analyseren jouw specifieke behoeften, scannen je locatie en zetten ons in om de beste én voordeligste zakelijke internetoplossing voor jou te vinden. Afhankelijk van de beschikbaarheid in jouw gebied, maken we een keuze uit verschillende technologieën: breedband, DSL, mobiele gegevens, Wi-Fi, satelliet of glasvezel. 

Weten welke internetverbinding het beste bij jouw bedrijf past? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is een het belang van een redundante (back-up) internetverbinding?

Wat  als je plotseling zonder internetverbinding komt te zitten? Dit is een vraag die elke ondernemer serieus moet overwegen. Welke impact heeft dit bijvoorbeeld op je productieproces, klantenservice of de beveiliging van je bedrijf?

Starlink is een geavanceerd satellietinternetnetwerk  Het doel van Starlink is om wereldwijde breedbandtoegang te bieden, zelfs op afgelegen locaties waar traditionele internetproviders niet kunnen komen. Met duizenden kleine satellieten in een baan om de aarde, biedt Starlink snelle, betrouwbare internettoegang waar u ook bent.

De voordelen van zakelijk internet via RSH

Als je zakelijk internet via RSH afsluit, profiteer je van verschillende voordelen. Zo krijg je geen standaardoplossing, maar een internetverbinding op maat voor jouw bedrijf. Alles wordt afgestemd om jouw behoeftes, zodat jij kunt werken zoals jij dat graag wilt. Heb je behoefte aan meer dan een internetverbinding, zoals VoIP of een cloud werkplek? Dan creëren we voor jou een totaaloplossing in combinatie met onze andere diensten. RSH is namelijk dé partner voor al jouw ICT-oplossingen. We denken met je mee en zorgen er samen voor dat jij nog beter kunt werken, zodat je klanten nog beter en sneller kunt helpen.

Bij ons ben je verzekerd van snel, stabiel én veilig internet. We kunnen zelfs een back-up verbinding realiseren, zodat je altijd online blijft. En heb je vragen of problemen? Dan kun je rekenen op ons 24/7 supportteam. Binnen 15 seconden heb jij een specialist met een oplossing aan de lijn. Zo kun jij weer snel verder. Dat is de service van RSH!

Zakelijk internet ook voor zzp’ers

Zakelijk internet is er niet alleen voor grote bedrijven en het mkb. Toch twijfelen veel zzp’ers nog om van hun particuliere verbinding over te stappen op een zakelijke internetverbinding. Zonde, want ook zelfstandige ondernemers kunnen genieten van de voordelen van een zakelijk netwerk. Daarom geven we je een aantal redenen om als zzp’er over te stappen.

Laptop met analytische gegevens RSH

Zakelijk internet is voordeliger

Als ondernemer probeer je de kosten laag te houden, zodat je zoveel mogelijk winst kunt maken. Daarom kiezen veel zzp’ers voor een particulier internetabonnement. Deze abonnementen hebben lagere tarieven dan zakelijke abonnementen, waardoor een particulier abonnement in eerste instantie goedkoper lijkt. Maar wist je dat je onder de streep vaak voordeliger uit bent met een zakelijk abonnement?

Dit komt omdat je als zzp’er je internetkosten (deels) kunt aftrekken voor de Belastingdienst. Zolang je kunt aantonen dat je het internet zakelijk gebruikt, is het aftrekbaar. Zo zijn de kosten voor de Wi-Fi op kantoor volledig aftrekbaar. Maar als je vanuit huis werkt en je het internet zowel zakelijk als privé gebruikt, wordt het een lastiger verhaal. Stel je hebt een particulier abonnement en je gebruikt het internet dagelijks 8 uur voor je werk en 2 uur voor je vrije tijd, dan is 80% van je internetabonnement zakelijk. Dat percentage mag je van de kosten zakelijk aftrekken. Een zakelijk internetabonnement is volledig aftrekbaar. Op deze manier kun je een hoop besparen met zakelijk internet.

Altijd online dankzij stabiel internet

Om je werk goed te kunnen doen, ben je afhankelijk van een stabiele internetverbinding. Als je internetverbinding er steeds uit ligt, kun jij je werk niet doen en klanten niet bedienen. Dit kan financiële gevolgen hebben.

Als je kiest voor zakelijk internet via RSH, kun je als ondernemer vertrouwen op snel, stabiel en veilig internet. Mocht je toch problemen hebben, staan wij altijd voor je klaar. Letterlijk altijd, want wij bieden 24/7 support. Daarnaast kunnen we een back-up verbinding verzorgen, zodat je nooit zonder internet komt te zitten. Zo kun je met zekerheid ondernemen!

Wil jij de overstap naar een zakelijk abonnement maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. RSH zorgt voor een internetabonnement dat past bij jou onderneming!

Ga voor RSH ICT Management als ICT-partner

Wil jij meer uit je bedrijf halen? Kies dan RSH als jouw ICT-partner! Wij leveren ICT-oplossingen op maat, waardoor jij je werk optimaal kunt doen en klanten beter kunt helpen. Dit doen we onder andere met razendsnelle internetverbindingen, maar ook met zakelijke telefonie en cloud werkplekken. Wat je probleem ook is, wij hebben er een oplossing voor.

Benieuwd hoe RSH jouw bedrijf kan helpen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijk internet contact formulier

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier