[servicestatus_header]

Wij zorgen voor jouw peroonlijke cloud omgeving

Medewerkers werken niet altijd op kantoor: ze werken ook buiten de deur of in een productieomgeving. Maar om hun werk goed te kunnen doen en samen te kunnen werken met hun collega’s, hebben ze de juiste informatie en programma’s nodig.

Een veilige cloud online werkplek van RSH zorgt ervoor dat medewerkers altijd en overal makkelijk kunnen (samen)werken en bij de benodigde informatie en tools kunnen.

Persoonlijke cloudoplossing van RSH

Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie, waardoor jij meer uit je bedrijf kan halen. Geef aan hoe je het liefst wilt werken, wij regelen het. Het draait om de oplossingen en hierin denken we proactief mee. 

Medewerkers zijn voor hun werk afhankelijk van informatie. Dit moet dus goed geregeld zijn. Met een online werkplek van RSH heb je altijd alle informatie bij de hand.

Cloud back-up

Veilige cloud online werkplek

Deel of bewerk bestanden gemakkelijk en veilig, of een collega nu op de werkvloer staat of thuis is, zodat jij altijd toegang hebt tot de meeste recente versie! Hiermee voorkom je fouten en bespaar je tijd en geld. Onze specialisten richten jouw digitale omgeving in en beheren deze op afstand. Wij zorgen dat het veilig is, er back-ups gemaakt worden en iedereen zijn werk goed kan doen. Een nieuwe collega die een werkplek nodig heeft of een medewerker die stopt? Geen probleem! Geef het door en wij zorgen dat het geregeld wordt.

De digitale werkplek wordt per medewerker ingericht en is afgestemd op de wensen van de medewerker en zijn werk. Het maakt ook niet uit waar ze werken, met de cloudoplossingen van RSH wordt samenwerken wel heel eenvoudig en heb je alles op 1 centrale plek. Nog belangrijker, als je kiest voor RSH dan weet je ook zeker dat de informatie en data veilig is opgeslagen. Mocht er toch een keer wat zijn, dan zorgen wij er met onze 24/7 support voor dat jullie weer zo snel mogelijk aan het werk kunnen.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een online werkplek van RSH.

Wat zit er in de RSH online werkplek?

Of je op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een digitale werkplek heb je overal en altijd veilig toegang tot je bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk in de online werkplek van RSH?

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen je werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jij data kwijt raakt. Wij dragen zorg voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Voordelen van onze online werkplek services

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internetverbinding) bij je bestanden en programma’s kunt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt een digitale werkplek op maat voor jouw bedrijf gemaakt. In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we de ideale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. Met een online werkplek van RSH heb je alles tot in de puntjes geregeld!  Wij zorgen voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de online werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH online werkplek:

Cloud service

Jouw betrouwbare cloud leverancier

Wij doen alles om de beste oplossing te vinden en helpen bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor het MKB maar ook voor grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaar. Wij staan voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Zo helpen wij bedrijven al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog jouw efficiëntie en kies voor een RSH online werkplek. Dan heb je de benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloudoplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Alles voor jouw ICT omgeving

Bij RSH ICT Management kun je terecht met al jouw ICT vraagstukken. Wij hebben alles om jouw ICT omgeving optimaal in te richten: van een cloud werkplek tot glasvezel internet en telefonie (VoIP en mobiele telefonie). We begrijpen dat de continuïteit en betrouwbaarheid van de ICT voor jouw bedrijf van groot belang is. Daarom bieden wij 24/7 support. Als er een keer iets is, zorgen wij ervoor dat jouw omgeving weer zo snel mogelijk werkt. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw omgeving veilig is met cybersecurity. Dit gebeurt veel op de achtergrond. Maar wij kunnen ook trainingen tegen cyberaanvallen en security awareness trainingen voor medewerkers verzorgen. Wij streven ernaar dat jij probleemloos kan werken. Volledig ontzorgd, zodat jij niet hoeft na te denken over onderhoud, veiligheid en continuïteit.

Elk bedrijf is uniek en vraagt om een andere oplossing. Wil jij weten hoe jij flexibeler en efficiënter kan werken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier