Veilig in de cloud

RSH Cloud Werkplek

Maak jouw werkplek compleet met de RSH Cloudwerkplek. Deze is actueel en voorzien van de nieuwste technologie om het werk snel, efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren. Jij en jouw medewerkers kunnen op elk apparaat en op elk moment inloggen. Op deze manier kan je snel mail, spreadsheets en klantgegevens checken.

Werk gemakkelijk samen met collega’s en maak gebruik van de veilige online werkomgeving. Opschalen is geen enkel probleem, als jouw bedrijf groeit, groeit de RSH Cloudwerkplek gewoon met je mee!

waar gebruiken ondernemingen het meeste cloud voor diagram
"Naast dat het veiliger, efficiënter en slimmer werkt is het ook nog eens voordelig. Je hebt geen bijkomende hoge kosten voor extra servers en opslag".

Werk slim, voordelig en veilig

Kies voor de RSH Cloudwerkplek!

Met de RSH Cloudwerkplek heb je altijd de nieuwste software tot je beschikking. Je hebt minder onderhoud en kosten voor beheer door het centrale systeem wat RSH biedt.
De server met jouw bedrijfsgegevens staat veilig in meerdere datacenters waar dagelijks een back-up (of meer) van wordt gemaakt.

Doordat alles redundant is uitgevoerd, is jouw omgeving altijd online en gaat er nooit belangrijke data verloren. Redundant betekent dat als er iets uitvalt, alles goed blijft functioneren.

Dé oplossing voor thuiswerken

Wat zit er in de RSH Cloudwerkplek?

Met het Microsoft Office pakket in de RSH Cloudwerkplek is er altijd toegang  tot de mailbox, contactpersonen en agenda’s. Alles wordt op alle apparaten gesynchroniseerd, dat werkt wel zo makkelijk!

Kies voor de RSH Cloudwerkplek dan kan je gebruik maken van de volgende onderdelen:

Wel zo veilig!

De beste back-up

Naast dat jouw volledige werkomgeving geback-upt wordt, bieden wij ook diensten aan om externe data te back-uppen. Microsoft 365 bewaart jouw mails op de eigen server. Hier wordt geen back-up van gemaakt. Daarom bieden wij een back-up aan voor jouw hele postvak. De data hebben wij in Nederland opgeslagen. Wij bieden de absolute garantie dat jouw postvak voorzien is van de beste back-up. Wel zo veilig!

cloud refresh symbool
cloud attentie symbool

Minimaal 99% detectie!

SPAMfilter

De RSH Cloudwerkplek heeft een spamfilter zodat veilig werken vanzelfsprekend wordt.
Op het gebied van spamherkenning staat de spamfilter van RSH op de eerste plaats. Wij werken met de meest hoogwaardige technieken. Deze zorgen voor een optimale kwaliteit en minimaal 99% detectie! Hier hoef je geen extra software voor aan te schaffen of te downloaden.
Wil je gebruik maken van deze spamfilter? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bespaar 70% aan opslagruimte!

MailStore

Wij maken ook gebruik van het e-mail archiveringsprogramma MailStore. Dit programma is het beste als het gaat om gebruiksgemak en functionaliteit. Archiveren van mailtjes was nooit eerder zo makkelijk! Het is snel en eenvoudig en bovendien bespaar je met MailStore tot wel 70% aan opslagruimte!

geautoriseerd partner mail store embleem

Flexibel én voordelig

Cloud geschikt voor jou? Let's talk!

Maak jouw werkplek compleet met de RSH Cloudwerkplek. Deze is actueel en voorzien van de nieuwste technologie om het werk snel, efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren. Jij en jouw medewerkers kunnen op elk apparaat en op elk moment inloggen. Op deze manier kan je snel mail, spreadsheets en klantgegevens checken.

Maak jouw werkplek compleet met de RSH Cloudwerkplek. Deze is actueel en voorzien van de nieuwste technologie om het werk snel, efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren.

Jan gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Vraag hieronder een gesprek aan

Cloud aanvraag formulier

Stel je vraag

Stel ons hier je vraag. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Contact form pop-up rechtsonder