[servicestatus_header]

Hoe beveilig jij je bedrijf?

IT-Security wat is dat?

In een wereld die steeds meer verbonden en afhankelijk is van digitale processen, is IT-security – ofwel informatiebeveiliging – essentieel om de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie te waarborgen. IT-Security beschermt onze netwerken, systemen en programma’s tegen digitale aanvallen die erop gericht zijn toegang te verkrijgen tot, te veranderen of te vernietigen van gevoelige informatie, het afpersen van gebruikersgeld of het verstoren van normale zakelijke processen.

IT-Security hoe je dit kan toepassen?

Elke dag worden er wereldwijd miljoenen cyberaanvallen uitgevoerd. Het belang van robuuste IT-security kan daarom niet onderschat worden. Het gaat niet alleen om het beschermen van gegevens, maar ook om het veiligstellen van het vertrouwen van jouw klanten en het hoog houden van jou bedrijfsreputatie.

IT-beveiliging begint bij de fundamentele stappen, zoals het installeren van antivirussoftware en firewalls, het regelmatig bijwerken van programma’s en systemen, en het trainen van medewerkers in beveiligingsbewustzijn. Maar het beperkt zich niet tot alleen technische maatregelen.

IT-Security

Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om jouw IT-security te versterken:

Maar weten waar te beginnen of hoe je het juiste niveau van bescherming kunt handhaven kan een uitdaging zijn. Dat is waar wij kunnen helpen.

Hoe wij je kunnen helpen!

Bij RSH begrijpen we dat IT-security een doorlopende inspanning vereist die is aangepast aan de unieke behoeften van jouw organisatie. Onze experts werken met je samen om:

  • Een op maat gemaakte IT-beveiligingsstrategie te ontwikkelen.
  • De nieuwste beveiligingstechnologieën te implementeren.
  • Jouw medewerkers te trainen in beveiligingsbewustzijn en beste praktijken.
  • Jouw IT-omgeving continu te monitoren en te onderhouden.
  • Snelle reactie en herstel bij beveiligingsincidenten te bieden.
photo1699267015

RSH jou IT-Security Partner

Met RSH als je ICT partner, kun jij je richten op wat je het beste doet: jouw bedrijf runnen, wetende dat je digitale assets worden beschermd met de nieuwste en meest effectieve IT-security oplossingen.

Bent je klaar om de veiligheid van jouw ICT te verzekeren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen beveiligen tegen de cyberdreigingen van morgen.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Persoonlijke cloud oplossing van RSH

Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie, waardoor jij meer uit je bedrijf kan halen. Geef aan hoe je het liefst wilt werken, wij regelen het. Het draait om de oplossingen en hierin denken we proactief mee. 

Medewerkers zijn voor hun werk afhankelijk van informatie. Dit moet dus goed geregeld zijn. Met een cloud werkplek van RSH heb je altijd alle informatie bij de hand.

Cloud back-up

Deel of bewerk bestanden gemakkelijk en veilig, of een collega nu op de werkvloer staat of thuis is, zodat jij altijd toegang hebt tot de meeste recente versie! Hiermee voorkom je fouten en bespaar je tijd en geld. 

De RSH ICT specialisten richten jouw ICT omgeving in en beheren deze in de cloud. Wij zorgen dat het veilig is, er back-ups gemaakt worden en iedereen zijn werk goed kan doen. Een nieuwe collega die een werkplek nodig heeft of een medewerker die stopt? Geen probleem! Geef het door en wij zorgen dat het geregeld wordt.

De digitale werkplek wordt per medewerker ingericht en is afgestemd op de wensen van de medewerker en zijn werk. Het maakt ook niet uit waar ze werken, met de cloud oplossingen van RSH wordt samenwerken wel heel eenvoudig en heb je alles op 1 centrale plek. Nog belangrijker, als je kiest voor RSH dan weet je ook zeker dat de informatie en data veilig is opgeslagen. Mocht er toch een keer wat zijn, dan zorgen wij er met onze 24/7 support voor dat jullie weer zo snel mogelijk aan het werk kunnen.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een cloud werkplek van RSH.

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier