Zakelijke telefonie

Wil jij je zakelijke telefonie naar een hoger niveau tillen? Dat kan door VoIP internetbellen te combineren met een mobiel abonnement van Youfone Zakelijk! Deze combinatie levert je meer communicatiemogelijkheden en betere gesprekken op. Daardoor kun je beter samenwerken met collega’s en klanten beter van dienst zijn.

Wat is VoIP?

VoIP is een afkorting voor Voice over IP of Voice over Internet Protocol. Dat is bellen via het internet. Je moet dan misschien denken aan bellen via Microsoft Teams of Skype, maar VoIP werkt iets anders. Je maakt namelijk wel gebruik van het telefoonnetwerk. Je spraak wordt dan omgezet in data en verstuurd naar de ontvanger. Daar wordt de data weer omgezet naar spraak, zodat de ontvanger kan horen wat je zegt. Hierdoor is je gesprekskwaliteit fantastisch.

VoIP telefoon en 3cx portaal

RSH levert alles wat jij nodig hebt om te kunnen internetbellen: van een VoIP centrale tot speciale software om internetbellen via je smartphone mogelijk te maken. Wil je meer weten over VoIP en de voordelen van internetbellen?

Mobiel bellen met Youfone Zakelijk

Wil je meer flexibiliteit? Het kan met een zakelijk mobiel abonnement van Youfone Zakelijk. Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeftes heeft op het gebied van mobiele telefonie. Daarom bieden wij flexibele mobiele abonnementen aan van Youfone Zakelijk. Het abonnement is volledig af te stemmen op de behoeftes van jouw bedrijf. Bepaal zelf of je alleen data in je bundel wilt of dat je ook onbeperkt wilt bellen en sms’en. Veranderen je behoeftes? Dan pas je je abonnement eenvoudig aan. Zo heb je grip op je verbruik en kosten.

voip bellen voip telefoon

Zakelijke telefonie op z'n best

Je zakelijke telefonie is optimaal geregeld als je VoIP combineert met een mobiel abonnement. Je hebt dan altijd je zakelijke vaste nummer en mobiele nummer bij de hand, ook buiten kantoor en in het buitenland. Zo ben je nog beter bereikbaar voor collega’s, klanten en leveranciers.

Naast een betere bereikbaarheid zorg je met deze super combinatie ook voor meer functionaliteit en flexibiliteit. Zo kun je doorschakelen naar een ander toestel, mobiele telefoon of ander nummer. Verder kun je via je smartphone gebruik maken van telefoonfuncties zoals voicemail-naar-e-mail, wachtstand, oproepopname en nog veel meer. Ook kun je kiezen of je met je mobiele of vaste nummer belt; handig als je niet aan iedereen je mobiele nummer wilt geven.

Ben je benieuwd hoe de combinatie van VoIP en mobiele telefonie jouw zakelijke telefonie kan verbeteren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier