IT bedrijf RSH jouw betrouwbare partner

Welkom bij RSH, jouw toegewijde IT bedrijf dat al meer dan 30 jaar bekend staat als een betrouwbare partner voor al jouw ICT-behoeften. Met onze focus op constante innovatie en het bijblijven met de laatste ontwikkelingen in de ICT-sector, bieden wij een unieke voorsprong in technologische oplossingen. 

Onze klantgerichte aanpak garandeert dat je nooit lang hoeft te wachten voor ondersteuning; onze service desk is direct bereikbaar zonder frustrerende wachttijden. Begrijpend dat in de snelle wereld van technologie tijd van essentieel belang is, zorgen wij voor snelle en effectieve ondersteuning bij elke vraag of uitdaging. 

Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar voor eventuele storingen, met een team van experts die klaarstaan om problemen snel op te lossen en de operationele continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen. Vertrouw op RSH voor al jouw ICT-oplossingen, waarbij kwaliteit en snelheid hand in hand gaan.

Het IT bedrijf waarvoor je niet in de rij hoeft te staan

Als IT bedrijf streven we er voortdurend naar om voorop te blijven lopen in een snel evoluerende digitale wereld. We investeren in voortdurende innovatie en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd voorzien van de nieuwste en meest effectieve technologische oplossingen.

Onze klantgerichte aanpak staat centraal in onze dienstverlening. We begrijpen dat tijd cruciaal is in de wereld van IT, daarom staan ons IT bedrijf altijd klaar om te helpen, zonder lange wachttijden. Of je nu een vraag hebt, technische ondersteuning nodig hebt of te maken krijgt met een dringend probleem, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Ons IT bedrijf beheert jouw systeem op zijn best

Systeembeheer

Van het installeren en onderhouden tot het upgraden van servers, netwerken en werkstations.

Netwerkbeheer

Wij zorgen voor het design, de implementatie en het beheer van uw bedrijfsnetwerken, zowel LAN als WAN.

IT-Consultancy

Expertise in IT-strategieën, softwareselectie en meer.

RSH IT bedrijf betrouwbare ICT diensten

Op het gebied van systeembeheer bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan, variërend van basisbeheer tot complexe IT-infrastructuren. We nemen alle IT-zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Ons IT Bedrijf behandeld jou digitale omgeving zoals  wij onze eigen omgeving beheren.

ICT Diensten
IT Bedrijf

De specialisten van ons IT bedrijf nemen jouw IT-zorgen uit handen

Als het gaat om systeembeheer, kunnen onze klanten rekenen op een uitgebreid pakket aan diensten. Of je nu een klein bedrijf bent dat behoefte heeft aan basisbeheer of een grotere onderneming De Specialisten van ons IT bedrijf hebben kennis van complexe IT-infrastructuren, deze kennis gebruiken wij om jouw systemen soepel te laten draaien. Van het onderhouden van servers en netwerken tot het implementeren van back-upoplossingen en het beheren van gebruikersaccounts, wij nemen alle IT-zorgen uit handen zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Alle ICT diensten voor uw website of webshop

Webdesign

Hostingdiensten en op maat gemaakte website-ontwerpen voor een krachtige online aanwezigheid.

Softwareontwikkeling

Op maat gemaakte software-oplossingen afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften.

Webdevelopment

 Jouw website is vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten, daarom is het belangrijk om een professionele en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te hebben. Ons team van ervaren webdevelopers staat klaar om maatwerkwebsites te ontwerpen en te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om een eenvoudige bedrijfswebsite, een geavanceerde e-commerceplatform of een op maat gemaakte webapplicatie, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ook binnen ons ICT Diensten pakket kunnen we jouw website hosten en dagelijks monitoren. 

professionele website bouwer

Zakelijke diensten

Zakelijke telefonie

Innovatieve communicatieoplossingen voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie

Connectiviteit onderweg voor uw medewerkers.

Internetdiensten

Betrouwbare en snelle internettoegang voor uw organisatie.

Klanttevredenheid verhogen met je zakelijke telefonieoplossing

Ook op het gebied van zakelijke telefonie bieden we professionele oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne organisaties. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar VoIP-systeem of geavanceerde teleconferentiefunctionaliteit, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Cloud

Cloud diensten

Cloud-opslag, cloud-backup en virtuele serveroplossingen voor flexibiliteit en efficiëntie.

Cybersecurity

Jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen met geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Bescherm jouw bedrijf tegen cyberaanvallen

Cybersecurity is een andere belangrijke focus van ons als IT-bedrijf. We begrijpen de risico’s en bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.

gratis demo netwerkscan
Overige diensten

E-mail

Betrouwbare hosting en onderhoud van uw zakelijke e-mail.

Helpdesk diensten

Technische ondersteuning en probleemoplossing wanneer u dit het meest nodig hebt.

Hardware verkoop en -onderhoud

Van de verkoop tot het onderhoud van alle essentiële hardware.

Netwerkprinters

Netwerkprinters met een abonnement Ga voor een netwerkprinter op kantoor en betaal per afgedrukte pagina. Zo betaal je nooit teveel en voorkom je verrassingen.

Camerabeveiliging

Beveilig jouw bedrijfspand met IP camera’s en bekijk de beelden (live) online. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren graag!

ICT Diensten
Jouw betrouwbare ICT leverancier

Of je nu actief bent in een kantooromgeving of je bevindt in het hart van een drukke productievloer, RSH staat voor je klaar als jouw betrouwbare ICT diensten partner in digitale transformatie en innovatie.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van zowel de technologische behoeften van moderne werkplekken als de specifieke uitdagingen die zich voordoen in industriële settings, zijn onze specialisten uitstekend uitgerust om je te begeleiden bij elke stap naar een meer geconnecteerde en efficiënte toekomst.

Onze nuchtere benadering in ICT diensten

Bij RSH streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze deskundigheid, beproefde methoden, nuchtere benadering, eerlijke communicatie en proactieve aanpak vormen de basis van onze dienstverlening. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw IT-behoeften of klaar bent om de volgende stap te zetten in digitale transformatie, bij RSH ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw ICT-doelen te bereiken. Met RSH aan jouw zijde ben je klaar voor de toekomst van technologie.

ICT Uitbesteden noordoostpolder
Met onze ICT dienten samen naar succes

Bij RSH streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze deskundigheid, betrouwbare dienstverlening, nuchtere benadering, eerlijke communicatie en proactieve aanpak vormen de basis van ons werk als IT bedrijf. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw ICT-doelen te bereiken. Met RSH aan jouw zijde ben je klaar voor de toekomst van technologie.

Vraag persoonlijk advies aan

Neem contact met ons op om een gesprek te plannen. Ontdek hoe onze op maat gemaakte digitale strategieën jouw onderneming kunnen transformeren. Laat ons je helpen om je digitale potentieel te maximaliseren en samen te werken aan een toekomst die even dynamisch als succesvol is. Met RSH ben je verzekerd van een partner die even ambitieus en toegewijd is aan jouw succes als jij.

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier