RSH cloud werkplek: Altijd en overal efficiënt samenwerken in de cloud

Medewerkers zijn niet gebonden aan een fysiek kantoor; ze werken op verschillende locaties, zowel buiten de deur als in productieomgevingen.

Om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren en effectief te kunnen samenwerken met collega’s, is toegang tot de juiste informatie en programma’s essentieel. 

Met de veilige cloud werkplek van RSH hebben medewerkers altijd en overal moeiteloos toegang tot de benodigde informatie en tools, waardoor samenwerken een fluitje van een cent wordt.

RSH Cloud Werkplek: Toegang tot alle Informatie

RSH biedt een persoonlijke cloudoplossing die organisaties helpt bij hun digitale transformatie, waardoor ze meer uit hun bedrijf kunnen halen. 

Wij passen ons aan jouw gewenste manier van werken aan en regelen het voor je. Onze focus ligt op het leveren van oplossingen en we denken proactief met je mee.

Medewerkers zijn sterk afhankelijk van informatie voor hun werk, dus het is belangrijk dat dit goed geregeld is. Met de cloudwerkplek van RSH heb je altijd toegang tot alle benodigde informatie. 

Cloud back-up
Cloud werkplek

Eenvoudig Samenwerken met een Cloud Werkplek

We zorgen ervoor dat het veilig is, dat er regelmatig back-ups worden gemaakt en dat iedereen optimaal kan werken. Of het nu gaat om een nieuwe collega die een werkplek nodig heeft of een vertrekkende collega, wij regelen het probleemloos. 

Elke medewerker krijgt een digitale werkplek die is afgestemd op zijn of haar wensen en taken. Het maakt niet uit waar ze werken, met de cloud werkplek van RSH wordt samenwerken heel eenvoudig, omdat alles op één centrale locatie beschikbaar is. 

Belangrijker nog, als je kiest voor RSH, kun je er zeker van zijn dat je informatie en gegevens veilig worden opgeslagen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgen wij met onze 24/7 ondersteuning ervoor dat jullie zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een cloudwerkplek van RSH.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Wat zit er in de RSH Cloud Werkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met de RSH cloud werkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk in de digitale werkplek van RSH?

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Voordelen van onze Cloud Werkplek

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internet verbinding) bij je bestanden en programma’s kunt.

Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt een RSH cloud oplossing op maat voor jouw bedrijf gemaakt. In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. 

Met een digitale werkplek van RSH heb je alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking met de RSH cloud werkplek.

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de RSH cloud werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH-Cloudwerkplek:

Cloud Werkplek Beveiliging

Ontdek de zekerheid van een veilige cloud werkplek. Met geavanceerde encryptie, strenge toegangscontrole en solide netwerkbeveiliging biedt onze cloud werkplek een veilige omgeving voor uw bedrijfsgegevens.

Onze fysieke beveiligingsmaatregelen waarborgen de integriteit van uw gegevens in onze datacenters. Bovendien voldoen we aan wereldwijde nalevingsnormen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over regelgevingskwesties.

We benadrukken het belang van gebruikersbewustzijn en bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw team veilig en compliant blijft.

Met ons aan uw zijde kunt u zich richten op groei, in de wetenschap dat uw gegevens veilig en beschermd zijn.

 
 
 
 
Cloud Werkplek
ICT Uitbesteden noordoostpolder

Jouw betrouwbare Cloud leverancier

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH cloud werkplek. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

ICT-behoeften op maat

Bij RSH ICT Management ben je aan het juiste adres voor al je ICT-vraagstukken.

Wij beschikken over alles wat je nodig hebt om je ICT-omgeving optimaal in te richten: van een cloudwerkplek tot glasvezelinternet en telefonie (VoIP en mobiele telefonie).

Met onze 24/7 ondersteuning kun je op ons vertrouwen, mocht er ooit iets misgaan. We zorgen ervoor dat je omgeving zo snel mogelijk weer operationeel is. We begrijpen dat de continuïteit en betrouwbaarheid van je ICT van essentieel belang zijn voor je bedrijf.

 

zakelijk internet
Jan van den Berg achter de computer

Wil je flexibel en Efficiënter Werken?

Bij RSH zorgen we ervoor dat je omgeving veilig is met behulp van cybersecurity diensten en producten, waarbij we veel onopvallend doen. Maar we kunnen ook trainingen verzorgen om je medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en beveiligingsmaatregelen.

Ons doel is dat je zorgeloos kunt werken. Volledig ontzorgd, zonder dat je je druk hoeft te maken over onderhoud, veiligheid en continuïteit. 

Elk bedrijf is uniek en vereist een andere oplossing. Wil je weten hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier