RSH cloud security

Tegenwoordig werken veel  bedrijven in de cloud. Medewerkers werken niet alleen maar op kantoor, maar kunnen overal en altijd inloggen in de online omgeving. Om veilig online te kunnen werken, moet je cloud security goed geregeld zijn. RSH helpt je daarbij! Dankzij onze zeer geavanceerde patchmanagement- en firewallsystemen krijgen eventuele problemen of beveiligingslekken geen kans meer.

Ervaren hoe wij jouw gegevens kunnen beschermen? Vraag vandaag nog een cloud security demo aan!

Wat is patchmanagement?

Patchmanagement is het up-to-date houden van software en besturingssystemen door de nieuwste patches en updates toe te passen. Een patch is een installatiebestand dat een kwetsbare plek of fout in een programma herstelt. Alsof je een soort digitale pleister plakt.

Door regelmatig patches toe te passen, kunnen bekende kwetsbaarheden en beveiligingslekken worden verholpen, waardoor de kans op een succesvolle cyberaanval kleiner wordt. Ons patchmanagement zorgt ervoor dat alle klanten profiteren van de nieuwste beveiligingsupdates en dat eventuele zwakke punten snel worden verholpen.

Daarnaast hebben we een eigen firewall die helpt bij het controleren en beheren van het netwerkverkeer. Een firewall fungeert als een barrière tussen het interne netwerk van een organisatie en externe netwerken, zoals het internet. Het controleert en filtert het inkomende en uitgaande verkeer op basis van vooraf bepaalde regels en voorschriften. Onze firewall is speciaal ontworpen om verdachte activiteiten en kwaadaardige inbraakpogingen te detecteren en te blokkeren.

cloud security

Onze effectieve cloud security aanpak

Als je werkt in een cloud omgeving van RSH, weet je dat je gegevens goed beschermd zijn. Wij hebben namelijk een uitgebreid patchmanagement- en firewallsysteem geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat eventuele problemen of beveiligingslekken die zich voordoen bij één klant direct worden tegengehouden en geen invloed hebben op andere klanten. Deze effectieve cloud security aanpak verhoogt aanzienlijk de algehele veiligheid van ons systeem. Zo kunnen we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens beter waarborgen en een veilige omgeving bieden voor al onze klanten.

Wil jij zorgeloos kunnen werken in de cloud? Kies dan voor cloud security van RSH!

Kies voor RSH cloud security

In de afgelopen jaren is het aantal cyberaanvallen aanzienlijk toegenomen. Hierdoor is het belangrijker dan ooit om je gegevens goed te beschermen. Wij als cloud security specialist kunnen dit als geen ander.

Benieuwd op welke manieren wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier