RSH Cloud beveiliging

Ben jij op zoek naar de beste Cloud beveiliging voor jouw gegevens? Ontdek hoe ons bedrijf de zeer geavanceerde patchmanagement- en firewall-systemen heeft geïmplementeerd, waardoor eventuele problemen of beveiligingslekken geen kans meer krijgen. Lees verder en ontdek hoe deze aanpak de algehele veiligheid naar een ongekend niveau tilt, zodat jouw gegevens altijd beschermd zijn!

Til je beveiliging naar een hoger niveau met onze patchmanagement

RSH ICT Management heeft een uitgebreid patchmanagement- en firewall-systeem geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat eventuele problemen of beveiligingslekken die zich voordoen bij één klant direct worden tegengehouden en geen invloed hebben op andere klanten.  Deze aanpak verhoogt aanzienlijk de algehele veiligheid van ons systeem. 

Ingang RSH ICT Management
RSH ICT Management busjes op parkeerplaats

Ontdek hoe ons patchmanagement en firewall je netwerk 24/7 veilig houden!

Patchmanagement is het proces van het up-to-date houden van software en besturingssystemen door de nieuwste patches en updates toe te passen. Door regelmatig patches toe te passen, kunnen bekende kwetsbaarheden en beveiligingslekken worden verholpen, waardoor de kans op een succesvolle aanval wordt verminderd. Ons patchmanagement zorgt ervoor dat alle klanten profiteren van de nieuwste beveiligingsupdates en dat eventuele zwakke punten snel worden verholpen.

Daarnaast hebben we een eigen firewall die helpt bij het controleren en beheren van het netwerkverkeer. Een firewall fungeert als een barrière tussen het interne netwerk van een organisatie en externe netwerken, zoals het internet. Het controleert en filtert het inkomende en uitgaande verkeer op basis van vooraf gedefinieerde regels en voorschriften. Onze firewall is speciaal geconfigureerd om verdachte activiteiten en kwaadaardige inbraakpogingen te detecteren en te blokkeren.

Dankzij ons patchmanagement en firewall blijft de schade beperkt en worden andere klanten beschermd!

Door ons patchmanagement en onze eigen firewall te combineren, kunnen we de veiligheid van al onze klanten aanzienlijk verhogen. Als er bij één klant een incident of aanval plaatsvindt, zorgen deze maatregelen ervoor dat de impact beperkt blijft tot die specifieke klant en geen invloed heeft op andere klanten. Hierdoor kunnen we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens beter waarborgen en een veilige omgeving bieden voor al onze klanten.

Beeldscherm met analytische gegevens

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Kortom, door middel van ons patchmanagement en onze eigen firewall-implementatie kunnen we proactief beveiligingsrisico’s verminderen en de veiligheid op een hoger niveau brengen.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier