Gratis Demo Netwerkscan

Optimaliseer de beveiliging van je netwerk met NetInspector…..

Jouw medewerkers herkennen Phishing mail…..

Jij houd hackers buiten de deur door regelmatig updates virusscans…..

 

Dit en nog meer kan je vinden in de producten en diensten van RSH ICT Management.

Houd hackers op afstand en vraag de gratis demo netwerkscan aan!

Vind de kwetsbaarheden in je bedrijfsnetwerk

Betere inzicht in jou netwerk met de uitgebreide en heldere rapportage die jouw inzicht geeft hoe jij je netwerk kan beveiligen. Vraag de gratis demo netwerkscan NetInspector aan.

Krijg inzicht met NetInspector de netwerkscan

NetInspector draagt zorg dat jij in 1 oogopslag weet waar je kwetsbaarheden in je netwerk zitten en hoe je deze het beste kan aanpakken.

Verbeter direct de beveiliging van jou website

Geef jouw klant de ideale website-ervaring en zorg ervoor dat zijn gegevens absoluut veilig zijn.

Weet jij hoe een hacker op jou bedrijfsnetwerk kan inbreken.

Met een pentest weet je of en hoe hackers bij jou binnen kunnen komen

Wat onze klanten zeggen:

Met de heldere rapportage wist ik gelijk wat het meest urgent was en dus als eerste moest aanpakken. Het bleken kleine aanpassingen te zijn die snel gedaan waren. RSH heeft dit voor mij opgepakt en we hebben meteen een plan gemaakt voor de toekomstige verbeteringen van het netwerk.

Peter Janssen

Gratis Demo Netwerkscan NetInspector aanvragen!

Neem contact met ons op voor een gratis demo van onze netwerkscan.

Gratis demo netwerkscan formulier

Complete cybersecurity en netwerkbeheer op één locatie

Bij RSH bundelen we de beste producten en diensten, en beveiligen ze op het hoogste niveau. Jij kunt je zonder zorgen concentreren op je core business.

gratis demo netwerkscan
Netwerkscan

Geef medewerkers controle over hun eigen veiligheid!

Met onze oplossing, of het nu gaat om wachtwoordbeveiliging of awareness training, transformeer je je medewerkers in cyberhelden. Beveiliging wordt een tweede natuur, en je organisatie wordt sterker dan ooit tegen cyberdreigingen.

Personaliseer je awareness training voor succes

Zo leer je medewerkers hoe ze cyberaanvallen kunnen afweren. Met training en bewustwording vergroten we de digitale veiligheid, versterken we het vertrouwen en bouwen we een sterke verdediging.

Je ontdekt hoe je veilig je wachtwoord kan beheren

Met Tweefactor authenticatie verhoog je de beveiliging van je wachtwoord door een tweede vorm van indentificatie te gebruiken

Bescherm Je Digitale Wereld: Ontdek Alles Over Cybersecurity!

Gratis demo netwerkscan formulier

Wat onze klanten zeggen:

Geweldige awareness training! Onze medewerkers vonden het leerzaam en boeiend. Ze herkennen nu phishing mails en beschermen hun wachtwoorden beter. Aanrader voor elke organisatie! 👍🔒 #Cyberveiligheid #Training

Linda Visser

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

“Bescherm jouw organisatie tegen de sluwe aanvallen van social engineering en investeer in de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe medewerkers de beveiliging kunnen versterken en hoe je in één oogopslag de kwetsbaarheden van je netwerk in kaart kunt brengen. Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!”

Gratis demo netwerkscan formulier

Wie zijn wij en waar staan we voor!

Bij ons staat één ding centraal: jouw klanttevredenheid. Wij zijn toegewijd aan het bieden van service zoals wij zelf graag geholpen zou willen worden. Ons team bestaat uit bevlogen specialisten, deskundig en beproefd, die zich inzetten om jouw te ondersteunen en te begeleiden in jouw ICT behoeften en uitdagingen. Bij ons krijg je binnen 15 seconden een specialist aan de telefoon!

Onze aanpak is nuchter eerlijk en proactief. We zijn er niet alleen wanneer zich problemen voordoen, maar anticiperen ook op mogelijke obstakels om ze voor te zijn. Als situaties escaleren en betrokkenheid van derden vereisen, nemen wij de regie in handen en zorgen we voor een soepele afhandeling.

Wanneer wij iets aanbieden, hebben we er niet alleen kennis van, maar staan we ook volledig achter het product of de dienst die we leveren. Wij geloven in wat we aanbieden en streven ernaar om jouw van oplossingen te voorzien die echt ten goede komen.

Jan van den Berg achter bureau

Hoe wij ons werk doen

Om een persoonlijke benadering te waarborgen, komen minimaal twee van onze medewerkers bij jouw over de vloer. Dit stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw situatie en op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij jouw behoeften.

Of het nu gaat om advies, ondersteuning of implementatie, wij zijn er om jouw te begeleiden op weg naar succes. Met onze deskundigheid, bewezen methoden en eerlijke benadering streven we ernaar om niet alleen aan, maar ook voorbij  jouw verwachtingen te voldoen.

Wij begrijpen dat jouw bedrijf afhankelijk is van een goed functionerend ICT-systeem. Daarom streven wij ernaar om je te voorzien van betrouwbare en effectieve oplossingen. Door ons het beheer van jouw ICT te laten verzorgen, kunt je met een gerust hart jouw aandacht richten op wat echt belangrijk is: jouw eigen bedrijfsactiviteiten.

 

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier