[servicestatus_header]

Ontdek de toekomst van werk: jouw ideale online werkplek

Ontdek hoe handig het is om te werken met onze online werkplek. Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt, met gemakkelijke toegang tot al je bestanden, tools en collega’s, waar je ook bent. 

Het verbetert je productiviteit en helpt je team samen te werken in een digitale omgeving. Leer vandaag nog hoe onze online werkplek jouw manier van werken kan veranderen!

Uitgebreide handleiding voor jouw online werkplek

In een tijd waarin de traditionele werkplek steeds meer wordt uitgedaagd door de mogelijkheden van technologieën zoals cloud computing en online samenwerkingsplatforms, is het van vitaal belang om te begrijpen hoe een online werkplek functioneren en hoe ze ons werklandschap transformeren.

Deze gedetailleerde handleiding zal een diepgaand inzicht bieden in wat online werkplekken zijn, hoe ze werken en waarom ze een essentieel onderdeel zijn geworden van de moderne werkomgeving.

Online Werkplek
Cloud werkplek

Wat is een online werkplek

Een online werkplek verwijst naar een digitale omgeving waarin werknemers toegang hebben tot alle benodigde hulpmiddelen, documenten en softwareapplicaties die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren, via het internet.

In tegenstelling tot de traditionele kantooromgeving, waar werknemers fysiek aanwezig moeten zijn, biedt een online werkplek flexibiliteit door werken op afstand mogelijk te maken.

Hoe werkt een online werkplek?

Een Online werkplek maakt gebruik van cloud computing-technologieën om al deze benodigde middelen centraal op te slaan en via het internet beschikbaar te maken voor geautoriseerde gebruikers. Dit omvat documenten, presentaties, spreadsheets, communicatietools en meer.

Werknemers kunnen eenvoudig inloggen op het online werkplekplatform vanaf elk apparaat met internettoegang en onmiddellijk aan de slag gaan.

zakelijke telefonie

Wat zit er in de RSH Cloud-werkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een RSH cloudwerkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk in de digitale werkplek van RSH?

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Jouw online werkplek partner

RSH biedt een op maat gemaakte cloudoplossing voor bedrijven, waarmee ze hun digitale transformatie kunnen voltooien en het maximale uit hun bedrijfsvoering kunnen halen. Wij nemen de leiding, zodat je kunt werken op de manier die het beste bij jou past. Onze proactieve aanpak is gericht op het bieden van oplossingen en we denken actief met je mee.

Informatie is van essentieel belang voor medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden, daarom zorgen wij voor een goed georganiseerde informatiestroom. Met de online werkplek van RSH heb je altijd en overal toegang tot alle benodigde informatie.

RSH online werkplek voor efficiënt samenwerken

Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, met onze online werkplek kun je gemakkelijk en veilig bestanden delen en bewerken. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten, waardoor je altijd de meest recente versie tot je beschikking hebt. Hiermee voorkom je fouten en bespaar je kostbare tijd en geld.

Onze deskundige ICT-specialisten richten jouw ICT-omgeving in de cloud in en verzorgen het beheer ervan. We waarborgen de veiligheid, maken regelmatig back-ups en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan werken. 

Of het nu gaat om het opzetten van een online werkplek voor een nieuwe collega of het afhandelen van vertrekkende medewerkers, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang. Elke medewerker krijgt een digitale online werkplek die is afgestemd op zijn of haar wensen en taken. Ongeacht waar ze werken, met de online werkplekken van RSH wordt samenwerken eenvoudig en heb je alles op één centrale plek.

Jouw partner voor online werkplekken en efficiënt samenwerken

Ongeacht waar jouw medewerkers werken, met de online werkplekken van RSH wordt samenwerken eenvoudig en heb je alles op één centrale plek.

En het allerbelangrijkste: kies je voor RSH, dan kun je erop vertrouwen dat je informatie en gegevens veilig worden opgeslagen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan onze 24/7 ondersteuningsteams voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een online werkplek van RSH.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Voordelen van onze online werkplek

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internetverbinding) bij je bestanden en programma’s kunt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt een RSH cloud oplossing op maat voor jouw bedrijf gemaakt.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. Met een digitale werkplek van RSH heb je alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking met de RSH cloud werkplek.

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de RSH cloud werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH Online werkplek:

Jouw betrouwbare online werkplek leverancier

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH cloud werkplek. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

De complete oplossing voor jouw ICT-omgeving

RSH ICT Management is jouw aanspreekpunt voor al jouw ICT-vraagstukken. Wij bieden een breed scala aan diensten om jouw ICT-omgeving optimaal in te richten, van cloudwerkplekken tot glasvezelinternet en telefonie (VoIP en mobiele telefonie). 

Met onze 24/7 support kun je altijd op ons vertrouwen wanneer er zich een probleem voordoet. Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving snel weer operationeel is. 

Wij begrijpen dat de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw ICT van cruciaal belang zijn voor jouw bedrijf. 

RSH ICT Management achterzijde pand 2

Elke bedrijf is uniek wij leveren maatwerk!

Daarnaast waarborgen wij de veiligheid van jouw omgeving met geavanceerde cybersecuritymaatregelen, waarbij veel werk achter de schermen wordt verricht. Bovendien kunnen wij trainingen verzorgen om jouw medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en veiligheidsmaatregelen. Ons doel is dat jij zonder zorgen kunt werken, volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, veiligheid en continuïteit. 

Elk bedrijf is uniek en vereist een oplossing op maat. Wil je ontdekken hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier