Veilig Werken in de Cloud voor Effectieve Samenwerking

Bij RSH begrijpen we het belang van naadloze samenwerking tussen medewerkers, ongeacht hun locatie. het  veilige werken in de cloud voorziet in de behoeften van moderne teams die flexibel en productief willen zijn. Met een geavanceerde infrastructuur en robuuste beveiligingsmaatregelen kunnen medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de benodigde informatie en tools, zodat ze effectief kunnen samenwerken en betere resultaten kunnen behalen.

Werken in de Cloud en Persoonlijke Werkplek

RSH biedt een persoonlijke cloudoplossing aan organisaties om hun digitale transformatie te ondersteunen en hen in staat te stellen meer uit hun bedrijf te halen. Wij regelen het voor je, zodat je op de meest geschikte manier kunnen werken in de cloud. Met onze proactieve aanpak denken we actief met je mee en leveren we oplossingen die bij jouw behoeften passen.

Informatie speelt een cruciale rol in het werk van medewerkers, en daarom zorgen wij ervoor dat dit goed geregeld is. Weken in de cloud met een online werkplek van RSH heb je altijd en overal veilige toegang tot alle benodigde informatie

Cloud back-up

Werken in de Cloud: Efficiënt Delen, Bewerken en Synchroniseren

Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, met werken in de cloud kun je gemakkelijk en veilig bestanden delen en bewerken. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten, zodat je altijd de meest recente versie tot je beschikking hebt. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Onze deskundige ICT-specialisten richten jouw ICT-omgeving in de cloud in en zorgen voor het beheer ervan. We waarborgen de veiligheid, maken regelmatig back-ups en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan werken in de cloud.

Of het nu gaat om het inrichten van een werkplek voor een nieuwe collega of het afhandelen van vertrekkende medewerkers, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang. Elke medewerker krijgt een digitale werkplek die is afgestemd op zijn of haar wensen en taken. Ongeacht waar ze werken, met de cloudoplossingen van RSH wordt werken in de cloud eenvoudig, omdat alles op één centrale plek beschikbaar is. En het belangrijkste is dat je met RSH kunt vertrouwen op veilige opslag van informatie en gegevens. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan onze 24/7 ondersteuningsteams klaar om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een verbeter het samen werken in de cloud met een cloudwerkplek van RSH.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Wat biedt de RSH Cloudwerkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een RSH cloudwerkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk in de digitale werkplek van RSH?

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Voordelen van onze cloud service

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internet verbinding) bij je bestanden en programma’s kunt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt een RSH cloud oplossing op maat voor jouw bedrijf gemaakt.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. Met een digitale werkplek van RSH heb je alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking met de RSH cloud werkplek.

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de RSH cloud werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH-Cloudwerkplek:

Zakelijke telefoon abonnement Lelystad

Jouw betrouwbare Cloud leverancier

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH cloud werkplek. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Een allesomvattende oplossing voor jouw ICT-omgeving

Bij RSH ICT Management ben je aan het juiste adres voor al jouw ICT-vraagstukken. Wij bieden een breed scala aan diensten om jouw ICT-omgeving optimaal te configureren, variërend van cloudwerkplekken tot glasvezelinternet en telefonie (VoIP en mobiele telefonie). Met onze 24/7 support kun je te allen tijde vertrouwen op onze hulp wanneer er zich een probleem voordoet. Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving zo snel mogelijk weer operationeel is. Wij begrijpen dat de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw ICT van essentieel belang zijn voor het succes van jouw bedrijf.

Bovendien zorgen wij voor een veilige omgeving met geavanceerde cybersecuritymaatregelen die grotendeels onopgemerkt worden uitgevoerd. Daarnaast bieden wij trainingen aan om jouw medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en veiligheidsmaatregelen. Ons doel is dat jij zonder enige zorg kunt werken, volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, veiligheid en continuïteit.

Elk bedrijf is uniek en vereist een op maat gemaakte oplossing. Wil je ontdekken hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

zakelijk internet

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier