[servicestatus_header]

Optimaal samenwerken en productief werken met de cloud werkplek

Of het nu gaat om een medewerker die veel thuis werkt, een buitendienstmedewerker of iemand die actief is in een productieomgeving, met RSH werken met de cloud  bieden wij ideale omgeving aan om harmonieus te werken. Met de vrijheid om te kiezen waar en wanneer je werkt, blijf je toch verbonden met je collega’s en heb je altijd toegang tot de juiste tools en informatie. Met behulp van onze cloud werkplek kun je je workflow optimaliseren en efficiënter samenwerken, waardoor je meer gedaan kunt krijgen in minder tijd.

Persoonlijk werken met de cloud van RSH

Realiseer jouw digitale transformatie en optimaliseer jouw bedrijf met de persoonlijke cloudoplossing van RSH. We nemen het geregel uit handen, zodat jij op de meest geschikte manier kunt werken. Met onze proactieve aanpak denken we actief met je mee en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Informatie speelt een cruciale rol in het werk van medewerkers, en daarom zorgen wij ervoor dat alles goed georganiseerd is. Met de cloudwerkplek van RSH heb je altijd en overal veilige toegang tot alle benodigde informatie die je nodig hebt.

Cloud back-up

Werken met de cloud van RSH

Met werken met de cloud kun je eenvoudig en veilig bestanden delen en bewerken, waar je ook bent – op kantoor of thuis. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten, zodat je altijd de meest recente versie bij de hand hebt. Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten.

Onze ervaren ICT-specialisten richten jouw cloudgebaseerde ICT-omgeving in en nemen het beheer op zich, zodat jij optimaal kan werken met de cloud. We waarborgen de veiligheid, maken regelmatig back-ups en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren. Of het nu gaat om het opzetten van een online werkplek voor een nieuwe collega of het naadloos afhandelen van vertrekkende medewerkers, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang.

Elke medewerker ontvangt een digitale werkplek die volledig is afgestemd op zijn of haar wensen en taken. Of ze nu op kantoor of op afstand werken, samenwerken en werken in de cloud wordt eenvoudig dankzij de cloudoplossingen van RSH, waar alle benodigde informatie op één centrale plek beschikbaar is. En het belangrijkste is dat je kunt vertrouwen op RSH voor veilige opslag van informatie en gegevens. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan onze 24/7 ondersteuningsteams altijd paraat om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Wat zit er in de RSH cloud-werkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een RSH cloudwerkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat is er eigenlijk inbegrepen in de digitale werkplek van RSH?

Online werkplek

Installatie klant software

Back-up

Beveiliging

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Voordelen van onze cloud service

Altijd en overal toegang hebben tot je bestanden en programma’s is natuurlijk het grootste voordeel van werken met de cloud. Maar er zijn nog tal van andere voordelen. Een RSH cloudoplossing wordt specifiek op maat gemaakt voor jouw bedrijf. In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die perfect aansluit bij jou en je medewerkers. Met een digitale werkplek van RSH is alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en verbeterde samenwerking met de RSH cloudwerkplek.

Bovendien leidt werken in de cloud tot kostenbesparing, omdat het onderhoud op één centrale locatie plaatsvindt. Kortom, de RSH cloudwerkplek is niet alleen gemakkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH-Cloudwerkplek:

Jouw betrouwbare leverancier voor werken met de cloud

Met als doel de allerbeste oplossingen te bieden, zet RSH ICT Management zich in om een optimale en veilige werkomgeving te creëren.

Met expertise in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen, bedienen wij zowel middelgrote en kleine bedrijven als grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. We staan garant voor deskundige en snelle service, en bieden altijd een passende oplossing. Al 30 jaar lang vervullen wij deze rol.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH werken met de cloud werkplek. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Wij regelen alles voor jouw ICT-omgeving

Bij RSH ICT Management staan we voor je klaar met oplossingen voor al jouw ICT-uitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van het werken met de cloud, glasvezelinternet of telefonie (VoIP en mobiele telefonie), wij hebben alles in huis. Met onze 24/7 support kun je altijd rekenen op onze hulp wanneer er zich een probleem voordoet.

Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving zo snel mogelijk weer operationeel is. Wij begrijpen hoe belangrijk de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw ICT zijn voor het succes van jouw bedrijf. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw omgeving veilig is met geavanceerde cybersecuritymaatregelen, waarvan vele onopgemerkt worden uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij trainingen aan om jouw medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en veiligheidsmaatregelen. Ons doel is dat jij zonder enige zorg kunt werken, volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, veiligheid en continuïteit.

Elk bedrijf is uniek en vereist een oplossing op maat. Wil je ontdekken hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier