De kracht van RSH online werkplek cloud

Of je nu een medewerker hebt die veel vanuit huis werkt, een buitendienstmedewerker of iemand die actief is in een productieomgeving, de RSH  online werkplek cloud en cloud service biedt de perfecte omgeving om in harmonie te werken.

Je hebt de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, terwijl je toch verbonden blijft met je collega’s en toegang hebt tot de juiste tools en informatie. Met onze online werkplek cloud en cloud service kun je je workflow optimaliseren en efficiënter samenwerken, waardoor je meer gedaan krijgt in minder tijd.

De persoonlijke online werkplek cloud

RSH biedt organisaties een persoonlijke cloudoplossing waarmee ze hun digitale transformatie kunnen realiseren en meer uit hun bedrijf kunnen halen. Wij nemen het regelwerk uit handen, zodat jij op de meest geschikte manier kunt werken. Met onze proactieve benadering denken we actief met je mee en leveren we oplossingen die perfect bij jouw behoeften passen.

Informatie is van essentieel belang voor medewerkers in hun werk, en daarom zorgen wij ervoor dat dit goed georganiseerd is. Met de cloudwerkplek van RSH heb je altijd en overal veilige toegang tot alle benodigde informatie.

Cloud back-up

Online werkplek cloud: efficiënt bestanden delen en bewerken, altijd en overal

Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, je kunt eenvoudig en veilig bestanden delen en bewerken. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten, zodat je altijd over de meest recente versie beschikt. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Onze ervaren ICT-specialisten richten jouw ICT-omgeving in de cloud in en zorgen voor het beheer ervan. We waarborgen de veiligheid, maken regelmatig back-ups en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren. Of het nu gaat om het opzetten van een werkplek voor een nieuwe collega of het afhandelen van vertrekkende medewerkers, wij zorgen voor een naadloze overgang. Elke medewerker krijgt een digitale werkplek die volledig is afgestemd op zijn of haar wensen en taken. Ongeacht de locatie waar ze werken, met de cloudoplossingen van RSH wordt samenwerken eenvoudig, omdat alle benodigde informatie op één centrale plek beschikbaar is.

En het belangrijkste is dat je met RSH kunt vertrouwen op veilige opslag van informatie en gegevens. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan onze 24/7 ondersteuningsteams altijd paraat om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een cloud werkplek van RSH.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Wat zit er in de RSH Cloud-werkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een RSH cloud werkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat is er eigenlijk inbegrepen in de digitale werkplek van RSH?

Online werkplek

Installatie klant software

Back-up

Beveiliging

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Voordelen van onze werkplek cloud

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internet verbinding) bij je bestanden en programma’s kunt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt een RSH werkplek cloud oplossing op maat voor jouw bedrijf gemaakt. In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. Met een digitale werkplek van RSH heb je alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking met de RSH cloud werkplek.

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de RSH cloud werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH Werkplek Cloud:

Jouw betrouwbare cloud leverancier

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH werkplek cloud. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Wij regelen alles voor jouw ICT-omgeving

Bij RSH ICT Management staan we voor je klaar met oplossingen voor al jouw ICT-uitdagingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van jouw ICT-omgeving met een cloudwerkplek, glasvezelinternet of telefonie (VoIP en mobiele telefonie), wij hebben alles in huis. Met onze 24/7 support kun je altijd rekenen op onze hulp wanneer er zich een probleem voordoet.

Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving zo snel mogelijk weer operationeel is. Wij begrijpen hoe belangrijk de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw ICT zijn voor het succes van jouw bedrijf. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw omgeving veilig is met geavanceerde cybersecuritymaatregelen, waarvan vele onopgemerkt worden uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij trainingen aan om jouw medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en veiligheidsmaatregelen. Ons doel is dat jij zonder enige zorg kunt werken, volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, veiligheid en continuïteit.

Elk bedrijf is uniek en vereist een oplossing op maat. Wil je ontdekken hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier