Optimaliseer uw bedrijf met Cloud IT Service: Een Stap in de Toekomst

Streeft u naar optimale flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid voor uw IT-infrastructuur? Ontdek dan onze Cloud IT-service – dé oplossing voor efficiëntie en groei binnen hedendaagse bedrijfsomgevingen.

Laat ons jouw organisatie begeleiden richting de cloud, waar geavanceerde technologieën, naadloze samenwerking en ongeëvenaarde betrouwbaarheid samenkomen.

Bent je klaar om de volgende stap te zetten naar een geoptimaliseerde IT-omgeving? Ontdek hoe onze Cloud IT service uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan leiden.”

Persoonlijke Cloud IT Service Oplossing van RSH

RSH biedt een op maat gemaakte cloud IT-service aan organisaties, waarmee zij hun digitale transformatie kunnen realiseren en meer uit hun bedrijf kunnen halen. Wij zorgen ervoor dat jij op de manier kunt werken die het beste bij jou past, door actief met je mee te denken en het voor je te regelen.

Informatie is essentieel voor medewerkers in hun werk, daarom zorgen wij ervoor dat de informatievoorziening goed geregeld is. Met de cloudwerkplek van RSH heb je altijd en overal veilige toegang tot alle benodigde informatie. 

 

Cloud it service

Onze deskundige cloud it service specialisten richten jouw ICT-omgeving in de cloud in en beheren deze voor jou. We zorgen voor de veiligheid, maken regelmatig back-ups en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan werken. Of het nu gaat om het opzetten van een werkplek voor een nieuwe collega of het regelen van een vertrekkende medewerker, wij zorgen voor een vlekkeloze overgang. 

Elke medewerker krijgt een digitale werkplek die is afgestemd op zijn of haar wensen en taken. Ongeacht de locatie waar ze werken, met de cloudoplossingen van RSH wordt samenwerken eenvoudig en heb je alles op één centrale plek. En nog belangrijker, als je kiest voor RSH, kun je erop vertrouwen dat je informatie en gegevens veilig worden opgeslagen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan onze 24/7 ondersteuningsteams klaar om je zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een cloud it service van RSH.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Wat zit er in de RSH Cloud-werkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een RSH cloudwerkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk in de digitale werkplek van RSH?

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast onze cloud it service ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Voordelen van onze Cloud IT service

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internet verbinding) bij je bestanden en programma’s kunt.

Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt met onze cloud it service jouw cloud werkplek op maat voor jouw bedrijf gemaakt. In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. Met een digitale werkplek van RSH en onze cloud it service heb je alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking met de RSH cloud werkplek.

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de RSH cloud werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH Cloud IT Service::

Zakelijke telefoon abonnement Lelystad

Jouw betrouwbare Cloud IT service leverancier

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH cloud werkplek. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Wij nemen al jouw ICT zorgen uit handen

RSH ICT Management biedt een alles-in-één oplossing voor al jouw ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om het optimaliseren van jouw ICT-omgeving met een cloudwerkplek, glasvezelinternet of telefonie (VoIP en mobiele telefonie), wij hebben het allemaal in huis. Met onze 24/7 support kun je te allen tijde rekenen op onze betrouwbare hulp bij eventuele problemen. 

Wij zorgen ervoor dat jouw omgeving zo snel mogelijk weer optimaal functioneert. Wij begrijpen dat de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw ICT van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw bedrijf. 

Bovendien waarborgen wij de veiligheid van jouw omgeving met geavanceerde cybersecuritymaatregelen, waarvan vele onopvallend worden uitgevoerd. 

Daarnaast bieden wij trainingen aan om jouw medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en veiligheidsmaatregelen. 

 

Vraag naar al onze diensten

Ons doel is dat jij zonder enige zorgen kunt werken, volledig ontzorgd op het gebied van onderhoud, veiligheid en continuïteit.

Elk bedrijf is uniek en vereist een maatwerkoplossing. Wil je ontdekken hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier