Cyber Awareness Training: Hoe Bescherm Je Jouw Bedrijf Tegen Digitale Bedreigingen

In 2022 registreerde het aantal bedrijven dat getroffen werd door een cyberaanval een stijging tot 45%. In de hedendaagse zakelijke wereld, waarin technologie een integraal onderdeel is van ons dagelijks werk, is het cruciaal om serieus te zijn over de beveiliging van jouw bedrijf.

De voortdurende groei en veranderingen in cybercriminaliteit benadrukken het belang van een cyber awareness training is het bewust maken van jouw medewerkers over de risico’s en het verstrekken van de nodige kennis en vaardigheden om cyberaanvallen te herkennen en te voorkomen.

Cyber Awareness Training: Bescherm Je Medewerkers!

Jouw medewerkers spelen een cruciale rol als de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen, waardoor het belang van cybersecuritybewustzijn wordt onderstreept. Hoewel geavanceerde beveiligingssystemen en technologieën van groot belang zijn, vormen menselijke fouten en onzorgvuldigheid nog steeds een van de grootste risico’s voor de veiligheid van jouw bedrijf. Hackers maken graag gebruik van zwakke plekken in de beveiliging, zoals onoplettendheid, gebrek aan kennis en slordigheid onder medewerkers. Door medewerkers een cyber awareness training aan te bieden, zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter beschermd is tegen mogelijke cyberdreigingen.

Wat kun je verwachten van onze Phishing campagenes:

Cybersecurity awareness training

Win de strijd tegen cybercriminaliteit met onze krachtige Cyber Awareness Training!

Bij het ontwikkelen van onze cyber awareness training hebben we ons gericht op het opleiden van jouw medewerkers en hen bewust te maken van de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken. Door hen de benodigde kennis en vaardigheden te geven, versterkt je hun vermogen om cyberaanvallen te herkennen en proactief te handelen om ze te voorkomen. Onze trainingen richten zich op uiteenlopende onderwerpen, zoals phishing, social engineering, wachtwoordbeveiliging, gegevensbescherming en veilig gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers.

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Cyber Awareness training op locatie:

Kleine of grote organisatie? Onze Cyber Awareness trainingen zijn onmisbaar!

Of jouw bedrijf nu groot, klein of ergens daartussenin is, onze cyber awareness training zijn geschikt voor organisaties in elke sector. Ongeacht of je een startup, een klein bedrijf of een multinational bent, jouw bedrijf loopt het risico om getroffen te worden door een cyberaanval. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de algehele veiligheid van jouw organisatie.

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mystery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Voorkomen is beter dan genezen: Bouw een veiligheidscultuur met onze Cyber Awareness Training

Bij cybersecurity geldt de stelregel dat voorkomen beter is dan genezen. Het voorkomen van een cyberaanval is kosteneffectiever en heeft minder schadelijke gevolgen dan een beveiligingsinbreuk. Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen dragen bij aan het vestigen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie, waarin medewerkers zich bewust zijn van potentiële bedreigingen en de juiste acties ondernemen om ze te voorkomen. Door jouw medewerkers de juiste kennis en bewustzijn bij te brengen, vermindert je aanzienlijk de kans op een succesvolle cyberaanval.

Mogelijkheid in combinatie met Phishing-campagne:
Gedetailleerde rapportage van bevindingen:
Wapen je tegen cyberaanvallen: Vraag nu informatie aan over onze Cyber Awareness Training!

Investeer in cyber awareness training om jouw bedrijf en gegevens te beschermen tegen cybercriminaliteit. Geef jouw medewerkers de tools die ze nodig hebben om veilig en verantwoordelijk te handelen in het digitale tijdperk. Neem contact met ons op voor verdere informatie over onze trainingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het versterken van cybersecurity.

Overige Cybersecurity Diensten

Verken een breed scala aan geavanceerde cybersecurity diensten die uw organisatie beschermen tegen de voortdurend veranderende bedreigingen van het digitale tijdperk. Van penetratietesten tot incidentrespons en inclusief cyber awareness training, onze uitgebreide oplossingen bieden gemoedsrust en veerkracht in een wereld van groeiende cyberdreigingen.

VulnerabilityScan

Dé toonaangevende vulnerability management tool in Europa is NetInspector, ontworpen om software en netwerken te beschermen tegen beveiligingslekken. Deze geavanceerde tool identificeert, analyseert en lost kwetsbaarheden eenvoudig en efficiënt op. Potentiële risico’s kunnen proactief worden aangepakt dankzij zijn continue monitoring van de nieuwste bedreigingen. Gebruikers van alle niveaus vinden toegang tot deze gebruiksvriendelijke interface, terwijl duidelijke en begrijpelijke adviezen worden geboden over gevonden kwetsbaarheden.

Meer kwetsbaarheden dan andere tools ontdekt NetInspector met grondige scans, waardoor organisaties hun beveiligingsstatus beter kunnen begrijpen en prioriteren. Een betaalbare en waardevolle oplossing voor elk bedrijf dat cybersecurity serieus neemt, wordt geboden door flexibele prijsmodellen en een team van experts dat altijd klaarstaat om te helpen. NetInspector biedt een onmisbare bescherming tegen beveiligingslekken, met naadloze integratie in bestaande netwerken en eenvoudige installatie, zowel virtueel als fysiek.

Pentest en wat het is!

Verschillende fasen vormen een pentest. De verkenningsfase staat aan het begin, waar informatie wordt verzameld. Actief wordt er daarna gezocht naar open poorten, services en kwetsbaarheden op de doelhosts, met behulp van geautomatiseerde tools zoals NetInspector. In de fase van toegang verkrijgen trachten beveiligingsexperts daadwerkelijk toegang te verwerven tot het systeem. 

Nadat toegang is verkregen, wordt geprobeerd deze te behouden door te kijken naar beschikbare services, gebruikersnamen, groepen en andere informatie. Pentesters kunnen vervolgens proberen andere interne netwerksegmenten of systemen binnen het doelnetwerk te bereiken, een praktijk die bekend staat als pivoteren. Na voltooiing van de pentest wordt een uitgebreid rapport opgesteld met gedetailleerde bevindingen, kwetsbaarheden en aanbevelingen ter verbetering van de beveiliging.

Website/webshop Securityscan

Specifieke opties en diensten worden aangeboden door RSH om te voldoen aan jouw behoeften:

Door ervaren experts wordt een grondige analyse van jouw website uitgevoerd met onze Website Security Check. Alle potentiële zwakke punten worden geïdentificeerd, en met behulp van uitgebreide scans en handmatige tests zorgen wij ervoor dat jouw website volledig beveiligd is tegen bedreigingen.

Voor jouw webshop bieden wij een gespecialiseerde Webshop Security Check aan. Onze specialisten voeren een diepgaande beveiligingscontrole uit, specifiek gericht op de structuur van jouw webshop, om eventuele beveiligingslekken op te sporen en aan te pakken.

Indien jou slechts een snelle controle nodig heeft, staan onze experts klaar met een Website Scan. Met behulp van geavanceerde tools detecteren zij mogelijke kwetsbaarheden en voorzien zij jou van waardevolle inzichten om jouw beveiligingsniveau te verbeteren.

Van Cyber Awareness Training tot Netwerkbeheer

Of het nu gaat om cyber awareness training, het scannen van jouw software of netwerk op kwetsbaarheden, het waarborgen van de veiligheid van klantgegevens in jouw webshop, tot aan het beheren van jouw ICT-omgeving of consultancy hierin, RSH is jouw betrouwbare partner. Wij behandelen jouw netwerk alsof het ons eigen netwerk is, met de hoogste zorg en toewijding.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier