[servicestatus_header]

RSH: jouw toegewijde IT dienstverlener in Lelystad

Met een geschiedenis van drie decennia, heeft RSH zich gevestigd als een vooraanstaand IT Dienstverlener in Lelystad, dat op maat gemaakte oplossingen biedt voor bedrijven. 

Wij als IT Dienstverlener voorzien in een 24/7 storingsdienst en snelle helpdeskondersteuning. Ons team van toegewijde specialisten staat gereed om je te begeleiden en ondersteunen bij al jouw ICT-behoeften en uitdagingen. Bij RSH wordt jouw succes als klant centraal gesteld, waarbij de focus ligt op klanttevredenheid en een proactieve benadering om potentiële problemen te voorkomen. 

We zijn er niet alleen voor jou in tijden van problemen, maar anticiperen ook op mogelijke obstakels om een vlotte afhandeling te garanderen, zelfs in de meest complexe situaties.

VoIP-diensten van RSH expert IT dienstverlener

Via onze VoIP-diensten, wij streven als IT dienstverlener naar naadloze en efficiënte communicatie. Dankzij onze expertise, kunnen wij betrouwbare VoIP-oplossingen leveren die perfect passen bij jouw specifieke behoeften. Een belplan, nauwkeurig afgestemd op jouw bedrijf, wordt gecreëerd vóór de implementatie. 

Daarnaast bieden wij aanvullende ICT-diensten aan, zoals de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen, zoals een nieuw welkomstbericht of speciale openingstijden. Ons supportteam is gereed om binnen 15 seconden een medewerker toe te wijzen die direct deze wijzigingen voor jou oppakt, waardoor je zorgeloos kunt blijven profiteren van onze ICT-diensten.

Zakelijke diensten

Zakelijke telefonie

Innovatieve communicatieoplossingen voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie

Connectiviteit onderweg voor uw medewerkers.

Internetdiensten

Betrouwbare en snelle internettoegang voor uw organisatie.

Optimale ICT-diensten voor bedrijven

RSH IT dienstverlener verzorgt netwerkbeheerdiensten die zorgen voor een stabiele en veilige netwerkomgeving voor jouw bedrijf. Hierbij nemen wij het beheer en onderhoud van jouw netwerkinfrastructuur volledig uit handen, waardoor jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Door onze expertise op het gebied van ICT diensten zorgen wij ervoor dat jouw netwerk te allen tijde optimaal presteert.

Wat systeembeheer betreft, garanderen wij met onze systeembeheerdiensten een optimale werking van jouw IT-systemen. Proactief onderhoud, monitoring en ondersteuning zijn hierbij inbegrepen om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd beschikbaar en prestatiegericht blijven. Onze uitgebreide kennis van ICT diensten stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat alle updates tijdig worden uitgevoerd om de veiligheid van jouw systemen te waarborgen.

Uw beheer op zijn best

Systeembeheer

Van het installeren en onderhouden tot het upgraden van servers, netwerken en werkstations.

Netwerkbeheer

Wij zorgen voor het design, de implementatie en het beheer van uw bedrijfsnetwerken, zowel LAN als WAN.

IT-Consultancy

Expertise in IT-strategieën, softwareselectie en meer.

Maximale veiligheid en flexibiliteit met onze cloudoplossingen

Ontdek onze cloudoplossingen en geniet van maximale veiligheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Met onze betrouwbare cloudinfrastructuur en -diensten optimaliseren we jouw bedrijfsprocessen en bieden we een schaalbare IT-omgeving die zich aanpast aan jouw groeiende behoeften.

IT Dienstverlener

Cloud

Cloud diensten

Cloud-opslag, cloud-backup en virtuele serveroplossingen voor flexibiliteit en efficiëntie.

Cybersecurity

Jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen met geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Compleet webdesign: van creatie tot hosting en monitoring

Onze op maat gemaakte websites zijn ontworpen om jouw merk perfect te vertegenwoordigen en je doelgroep aan te spreken. Bovendien hosten we jouw websites op betrouwbare servers en monitoren we voortdurend de veiligheid, uptime en snelheid ervan, zodat je gemoedsrust hebt terwijl je online groeit.

Alle diensten voor uw website of webshop

Webdesign

Hostingdiensten en op maat gemaakte website-ontwerpen voor een krachtige online aanwezigheid.

Softwareontwikkeling

Op maat gemaakte software-oplossingen afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04
ICT bedrijf RSH ICT Management groepsfoto op een beeldscherm
ICT diensten op maat: jouw bedrijf verdient volledige ondersteuning en expertise

Wij begrijpen het belang van een goed functionerend ICT-systeem voor jouw bedrijf. Daarom streven wij als it dienstverlener ernaar om betrouwbare en effectieve oplossingen te bieden. Door ons het beheer van jouw ICT te laten verzorgen, kun je met een gerust hart je richten op wat echt belangrijk is: jouw eigen bedrijfsactiviteiten. Naast deze kernservice bieden wij ook een scala aan andere ICT-diensten aan, hieronder zie je meer ICT Diensten.  Met onze uitgebreide expertise en ondersteuning zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf optimaal profiteert van moderne technologieën en dat jouw ICT-infrastructuur soepel blijft draaien.

 

Overige diensten

E-mail

Betrouwbare hosting en onderhoud van uw zakelijke e-mail.

Helpdesk diensten

Technische ondersteuning en probleemoplossing wanneer u dit het meest nodig hebt.

Hardware verkoop en -onderhoud

Van de verkoop tot het onderhoud van alle essentiële hardware.

Netwerkprinters

Netwerkprinters met een abonnement Ga voor een netwerkprinter op kantoor en betaal per afgedrukte pagina. Zo betaal je nooit teveel en voorkom je verrassingen.

Camerabeveiliging

Beveilig jouw bedrijfspand met IP camera’s en bekijk de beelden (live) online. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren graag!

Samen naar succes

Of je nu actief bent in een kantoor of productieomgeving. RSH IT dienstverlener is jouw betrouwbare partner. Onze specialisten blikken graag met je vooruit naar jouw digitale toekomst. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw digitale mogelijkheden kunnen vergroten. 

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier