[servicestatus_header]

Cyberaanvallen Nederland Groeit: Tijd voor Actie!

Cyberaanvallen in Nederland blijven stijgen, een alarmerende trend die onze digitale veiligheid en economie bedreigt.

Als ondernemers staan we voor de uitdaging om deze groeiende dreiging van cyberaanvallen het hoofd te bieden en proactieve maatregelen te nemen om onze digitale infrastructuur te beschermen. Het is tijd voor concrete actie om onze samenleving en bedrijven te wapenen tegen deze toenemende cyberdreigingen.

Cyberaanvallen: onze uitgebreide beveiligingsoplossingen

Cyberaanvallen zijn kwaadwillige acties die worden uitgevoerd via het internet of computernetwerken om systemen, gegevens of gebruikers te schaden, manipuleren of misbruiken. Ze kunnen variëren van malware-infecties en phishing-pogingen tot DDoS-aanvallen en data-inbraken.

Bij ons vind je volledige cybersecurity-oplossingen die alle facetten van digitale veiligheid omvatten. Cybercriminaliteit kent vele gedaantes, maar onze expertise strekt zich uit tot alle uitdagingen die op jouw pad kunnen komen. Of het nu gaat om phishing-aanvallen, malware-infecties, Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen, identiteitsdiefstal, online fraude of social engineering, wij staan paraat om jouw organisatie te beschermen tegen elke mogelijke dreiging.

Onze kennis van het dynamische domein van cybersecurity stelt ons in staat om voortdurend te evolueren en de laatste bedreigingen en kwetsbaarheden het hoofd te bieden. Met trots presenteren we ons innovatieve hulpmiddel, NedInspector. Dit krachtige hulpmiddel voert regelmatig kwetsbaarheidsscans uit en genereert overzichtelijke rapporten waarin we de meest urgente dreigingen met prioriteit behandelen. Op die manier waarborgen we jouw privacy en beschermen we jouw financiën op een proactieve manier.

Wat doet onze NetInspector netwerk scan:

Cyberaanvallen voorkomen met een pentests

Wat zijn cyberaanvallen hebben we net uitgelegd, RSH  versterkt jouw digitale veiligheid aanzienlijk door middel van zorgvuldige pentests en voortdurend geüpdatete beveiligingsmaatregelen zoals bij onze kwetsbaarheidsscan. Onze pentests, ook wel bekend als penetratietests, richten zich op een grondig onderzoek van jouw systemen, software, website of shop om te zien of er ongeautoriseerde toegang mogelijk is. We begrijpen dat digitale beveiliging een constante zorg is, en daarom hechten we essentieel belang aan het actueel houden van jouw beveiligingsmaatregelen in dit snel veranderende landschap.

Hier is een opsomming van wat er doorgaans in een pentest wordt gedaan:

Cybersecurity Training

Beperk impact met training en sterke beveiliging

Cybercriminaliteit kan zowel financieel als emotioneel verwoestend zijn. Om jou te helpen deze risico’s te verminderen, hebben we een breed scala aan proactieve maatregelen en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze deskundige beveiligingsexperts staan klaar om jouw medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van de verschillende cyberbedreigingen die er zijn. Wij bieden trainingen over cybersecurity, phishing en social engineering om jouw personeel alert te houden en op de hoogte te brengen van de nieuwste tactieken die cybercriminelen gebruiken.

Cyberaanvallen en 2FA

Naast bewustzijnstrainingen moedigen we je sterk aan om een robuust beveiligingsbeleid te implementeren. Dit beleid omvat het versterken van wachtwoordbeheer, toegangscontroles, gegevensbeveiliging en het gebruik van externe apparaten. Sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie voegen een extra beveiligingslaag toe aan jouw digitale verdediging. Met deze gecombineerde aanpak vergroot je aanzienlijk de kans om cyberaanvallen te voorkomen en jouw bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie te beschermen tegen potentieel gevaarlijke dreigingen.

Cyberaanvallen Nederland

Wat kun je verwacht van onze Phishing campagenes:

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mysery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:
Veilige netwerken & deskundige ondersteuning

Het waarborgen van een veilige netwerkomgeving is van uiterst belang. Regelmatige software-updates spelen hierbij een cruciale rol tegen cyberaanvallen, aangezien ze essentiële beveiligingspatches bevatten om kwetsbaarheden te verhelpen. Onze geavanceerde firewalls en antivirussoftware bieden uitstekende bescherming tegen cyberaanvallen zoals malware en andere kwaadaardige bedreigingen voor jouw netwerk en apparaten.

Digitale veiligheid voorop tegen cyberaanvallen

Om de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens te waarborgen, adviseren we regelmatige back-ups op een veilige locatie, losgekoppeld van het netwerk, om cyberaanvallen te voorkomen. Daarnaast minimaliseert het beperken van toegangsrechten het risico van intern misbruik van gegevens.

Onze deskundige beveiligingsteams implementeren geavanceerde oplossingen voor het monitoren van netwerkactiviteiten en het detecteren van ongebruikelijk gedrag, zodat eventuele cyberaanvallen snel kunnen worden geïdentificeerd. Mocht er onverhoopt toch een beveiligingsincident optreden, dan hebben we een goed doordacht responsplan klaarliggen om snel te reageren en de schade te beperken.

Bij ons staat jouw digitale veiligheid voorop. Onze beveiligingsexperts staan altijd paraat om jouw bedrijf te adviseren tegen cyberaanvallen, kwetsbaarheidstests uit te voeren en waardevolle aanbevelingen te doen om de bescherming verder te verbeteren.

Website Security Check:
Webshop Security Check:
Website scan:
Netwerk Security Check:

Voorkom cyberaanvallen: Sterke cybersecurity door samen te werken!

Wat zijn cyberaanvallen en hoe kun je jezelf hiertegen beschermen? Als je meer vragen hebt, staan we klaar om je te helpen.

Met dagelijkse monitoring van de nieuwste cybersecurity-ontwikkelingen, streven we ernaar jou en je organisatie te beschermen tegen de toenemende bedreigingen van cyberaanvallen in Nederland. Laten we de krachten bundelen om een veilige en sterk beveiligde online omgeving te creëren voor jou en jouw bedrijf! Ontdek nu onze cybersecurityoplossingen en versterk jouw digitale verdediging tegen cyberaanvallen!

Beeldscherm met analytische gegevens
Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden tegen cyberaanvallen!

Bescherm jouw organisatie tegen de cyberaanvallen van social engineering en investeer in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan een veiligere en bewustere werkomgeving. Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier