ICT security: verken de potentie en beveilig je digitale omgeving!

Onze vooruitstrevende Cybersecurity-oplossingen bieden absolute gemoedsrust in het digitale tijdperk. In een wereld waar technologie jouw leven beïnvloedt en jouw bedrijf transformeert, is het essentieel om de veiligheid van jouw computersystemen, netwerken en waardevolle gegevens te waarborgen. Bij RSH begrijpen we de toenemende complexiteit van cyberbedreigingen en we zijn vastberaden om jouw bedrijfsnetwerk te beschermen. Navigeer met vertrouwen door de moderne digitale wereld dankzij onze toonaangevende cybersecurity-aanpak. 

ICT security: onze alles-in-één cybersecurity diensten voor een veilige toekomst

Bij ons vind je volledige ICT Security-oplossingen die alle aspecten van digitale veiligheid omvatten. Cybercriminaliteit manifesteert zich in diverse vormen, maar we hebben de expertise om jouw organisatie te beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen. Of het nu gaat om phishing-aanvallen, malware-infecties, Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen, identiteitsdiefstal, online fraude of social engineering, wij zijn er om jouw verdedigingslinie te versterken.

 

gratis demo netwerkscan

Wat NetInspector netwerkscan doet voor jou ICT security:

ICT Security met NetIspector

In de dynamische wereld van ict security is stilstaan een zeldzaamheid. We blijven constant evolueren om bij te blijven met nieuwe dreigingen en kwetsbaarheden. Onze troef is NedInspector, een innovatief hulpmiddel dat regelmatig kwetsbaarheidsscans uitvoert en duidelijke rapporten genereert. Hiermee kunnen we de meest dringende risico’s met prioriteit aanpakken, waardoor jouw privacy en financiën in veilige handen zijn.

Netwerk Security MKB

ICT security: beveilig jouw digitale omgeving met grondige pentests en actuele beveiligingsmaatregelen

Bij ons kun je jouw digitale omgeving optimaal beveiligen dankzij uitgebreide pentests en altijd up-to-date beveiligingsmaatregelen. Met onze penetratietests onderzoeken we grondig jouw systemen, software, website of webshop om mogelijke toegangspunten te identificeren. In het snel veranderende landschap van digitale ict beveiliging begrijpen we dat dit een voortdurende zorg is, waardoor we ons richten op het actueel houden van jouw beveiligingsprotocollen.

Hier is een opsomming van wat er doorgaans in een pentest wordt gedaan:

Bescherm jouw organisatie: cyberbewustzijn en robuuste ICT security

De impact van cybercriminaliteit kan zowel financieel als emotioneel verwoestend zijn. Om deze risico’s tot een minimum te beperken, hebben we een uitgebreid scala aan proactieve maatregelen en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze deskundige beveiligingsexperts staan klaar om jouw medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van de diverse cyberbedreigingen. Wij bieden trainingen over cybersecurity, phishing en social engineering om jouw personeel alert te houden en op de hoogte te brengen van de nieuwste tactieken van cybercriminelen.

Naast bewustzijnstrainingen raden we ten zeerste aan om een robuust beveiligingsbeleid te implementeren. Dit omvat het versterken van wachtwoordbeheer, toegangscontroles, gegevensbeveiliging en het gebruik van externe apparaten. Sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie voegen een extra beveiligingslaag toe aan jouw digitale verdediging. Met deze gecombineerde aanpak vergroot je aanzienlijk de kans om cyberaanvallen te voorkomen en bescherm je jouw bedrijf tegen potentiële dreigingen.

Wat kun je verwacht van onze Phishing campagenes:

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mysery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:
Betrouwbare netwerken & professionele ondersteuning

De opbouw van veilige netwerken is een absolute prioriteit. We begrijpen het belang van regelmatige software-updates, omdat ze essentiële beveiligingspatches bevatten om kwetsbaarheden aan te pakken. Onze geavanceerde firewalls en antivirussoftware bieden uitgebreide bescherming voor jouw netwerk en apparaten, waardoor ze worden afgeschermd tegen malware en andere schadelijke bedreigingen.

ICT Security

essentiële ict security patches bevatten om kwetsbaarheden aan te pakken. Onze geavanceerde firewalls en antivirussoftware bieden uitgebreide bescherming voor jouw netwerk en apparaten, waardoor ze worden afgeschermd tegen malware en andere schadelijke bedreigingen.

Om jouw bedrijfsgegevens te beveiligen, raden we aan regelmatig back-ups te maken op een veilige locatie, losgekoppeld van het netwerk, om zo ransomware-aanvallen te voorkomen. Het beperken van toegangsrechten minimaliseert bovendien het risico van intern misbruik van gegevens.

Onze deskundige beveiligingsteams zijn toegewijd aan het implementeren van geavanceerde oplossingen voor het monitoren van netwerkactiviteiten en het detecteren van ongebruikelijk gedrag, waardoor mogelijke inbreuken snel worden geïdentificeerd. Mocht er zich toch een beveiligingsincident voordoen, dan hebben we een doordacht responsplan klaarliggen om snel te reageren en de schade te beperken.

We zetten ons in voor jouw digitale veiligheid. Onze beveiligingsexperts staan altijd klaar om jouw ict security te evalueren, kwetsbaarheidstests uit te voeren en waardevolle aanbevelingen te doen om de bescherming verder te versterken.

Website Security Check:
Webshop Security Check:
Website scan:
Netwerk Security Check:
Neem contact op voor jouw ICT security!

Met dagelijkse monitoring van de nieuwste cybersecurity-ontwikkelingen, streven we ernaar jou en je organisatie te beschermen tegen de toenemende bedreigingen in het digitale landschap. Laten we de krachten bundelen om een veilige en sterk beveiligde online omgeving te creëren voor jou en jouw bedrijf! Ontdek nu onze cybersecurityoplossingen en versterk jouw digitale verdediging!

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Bescherm jouw organisatie tegen de sluwe aanvallen van social engineering en investeer in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan een veiligere en bewustere werkomgeving. Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier