Tweefactorauthenticatie

In de huidige digitale wereld, waarin cyberaanvallen en data-inbreuken aan de orde van de dag zijn, staat de beveiliging van jouw online accounts op de voorgrond van cyberbescherming. Daarom werken wij met Duo Tweestaps Verificatie  jouw bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen!

Waarom Duo Tweestaps Verificatie?

Met Duo  kunt u zorgeloos navigeren in de digitale ruimte met de zekerheid dat uw accounts en data afgeschermd zijn door een extra beveiligingslaag. Niet enkel een wachtwoord, maar een dubbele check om jouw identiteit te bevestigen!

duo 2 staps verificatie

Voor Bedrijven en Individuen

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, is het cruciaal om een partner te hebben die met de tijd meegaat. Bij RSH hebben we een scala aan diensten samengesteld die afgestemd zijn op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Duik in ons aanbod en zie hoe we jouw onderneming naar de voorhoede van digitale transformatie kunnen brengen.

Gemoedsrust met Duo Wachtwoord Manager

Jouw wachtwoorden zijn de sleutels tot jouw digitale veiligheid. Met Duo Wachtwoord Manager, zijn uw sleutels veilig, georganiseerd, en alleen voor jouw ogen bestemd!

pentest laten uitvoeren

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Begin Nu - Stap over naar een veiliger digitale wereld met Duo!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen in het digitale tijdperk!

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier