Tweefactorauthenticatie

In onze hedendaagse digitale wereld, waar cyberaanvallen en data-inbreuken aan de orde van de dag zijn, staat de beveiliging van jouw online accounts centraal in de strijd voor cyberbescherming. 

Bij ons maken we gebruik van Duo Tweestaps Verificatie om jouw bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen te waarborgen!

Maar wat is Duo en hoe werkt het? 

Tweefactorauthenticatie van duo!

Duo Twee-staps Verificatie (Duo 2FA) is een beveiligingsmethode die wordt gebruikt om de veiligheid van online accounts en systemen te verbeteren. Het vereist van gebruikers dat ze twee verschillende soorten verificatie geven voordat ze toegang krijgen tot hun accounts of gegevens.

Met Duo  kun je zorgeloos navigeren in de digitale ruimte met de zekerheid dat jouw accounts en data afgeschermd zijn door een extra beveiligingslaag. Niet enkel een wachtwoord, maar een dubbele check om jouw identiteit te bevestigen!

tweefactorauthenticatie

Waarom een tweede verificatie?

Bij het gebruik van een tweefactorauthenticatie versterkt de beveiliging van online accounts en systemen aanzienlijk en helpt bij het verminderen van de risico’s die gepaard gaan met het alleen vertrouwen op wachtwoorden. Het is een effectieve manier om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen en online identiteiten te beschermen tegen verschillende vormen van cyberdreigingen.

wachtwoorden

Door twee van deze factoren te combineren, wordt het veel moeilijker voor hackers om jouw accounts te kraken, zelfs als ze je wachtwoord weten.

Voordelen van duo tweefactorauthenticatie

Een tweede authenticatie, ook wel bekend als twee-factor authenticatie (2FA) of multi-factor authenticatie (MFA), wordt gebruikt om de beveiliging van online accounts en systemen te versterken. Het heeft verschillende belangrijke voordelen:

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Tweefactorauthenticatie voor bedrijven

Jouw wachtwoorden zijn de sleutels tot jouw digitale veiligheid. Met Duo Wachtwoord Manager, zijn uw sleutels veilig, georganiseerd, en alleen voor jouw ogen bestemd!

Gemoedsrust met Duo tweefactorauthenticatie

Het gebruik van tweefactorauthenticatie (2FA) is van cruciaal belang om de beveiliging van online accounts en systemen te versterken. Het biedt aanzienlijke voordelen, zoals verbeterde beveiliging, bescherming tegen wachtwoordlekken en phishing-aanvallen, versterkte identiteitsverificatie, en conformiteit met beveiligingsnormen. Dit maakt 2FA een essentiële maatregel om gevoelige gegevens te beschermen en online identiteiten te beveiligen.

pentest laten uitvoeren

Begin nu en stap over naar een veiliger digitale wereld met duo!

Daarom is het sterk aanbevolen om 2FA in te schakelen voor al  jouw online accounts en systemen waar mogelijk. Neem de tijd om deze extra laag van beveiliging in te stellen en te configureren, en moedig ook anderen in jouw netwerk aan om hetzelfde te doen. Samen kunnen we bijdragen aan een veiligere online omgeving en de risico’s van cyberdreigingen verminderen. Bescherm jouw digitale identiteit en gegevens vandaag nog door 2FA te activeren!

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier