[servicestatus_header]

Het Belang van Phishingtest en Awareness Trainingen

Jouw medewerkers zijn het kostbaarste wat je bedrijf heeft. Zorg ervoor dat zij voldoende bewust zijn van de risico’s en gevaren van je netwerkomgeving.

Met een phishingtest en awareness training van RSH ICT Management kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers getraind zijn om de risico’s en gevaren te herkennen en ermee om te gaan.

Onze Interactieve Security Awareness Training en MKB Phisingtest

Ontdek de kracht tegen social engineering met onze op maat gemaakte phishingtest en awareness-trainingen! 

Bij ons staat de veiligheid van jouw organisatie en medewerkers voorop. We bieden verschillende technieken aan om bewustwording te creëren en de risico’s te identificeren wanneer het gaat om het delen van informatie en het verlenen van toegang aan derden.

Onze security awareness Training en phishingtest zijn ontworpen om jouw team op te leiden in het herkennen van manipulatieve technieken en hen bewust te maken van de gevaren op het gebied van cybersecurity. Met onze trainingen investeer je als ondernemer in de veiligheid en het bewustzijn van jouw medewerkers.

Security Awareness

Met de Security Awareness Training op locatie bieden we een uitgebreide en interactieve leerervaring voor jouw team. Tijdens de awareness training security worden verschillende aspecten van cybersecurity behandeld, waaronder social engineering. De deelnemers leren hoe ze verdachte e-mails en phishing-pogingen kunnen herkennen, hoe ze sterke wachtwoorden kunnen gebruiken en hoe ze veilig om kunnen gaan met gevoelige informatie.

Daarnaast bieden we ook de cyber awareness training aan, waarbij we specifiek ingaan op de digitale dreigingen en risico’s waarmee organisaties worden geconfronteerd. Deze training behandelt onderwerpen zoals malware, ransomware, datalekken en het veilig gebruik van internet en andere digitale communicatiemiddelen.

Onze security awareness  trainingen zijn interactief en praktijkgericht. Ze voorzien jouw team van essentiële kennis en vaardigheden om een veilige werkomgeving te creëren en te behouden. Het doel is om het bewustzijn te vergroten en medewerkers in staat te stellen effectief te handelen in situaties waarin hun informatie en gegevens op het spel staan.

Investeer vandaag nog in de security awareness training van RSH ICT Management en versterk de beveiliging van jouw organisatie tegen de steeds veranderende bedreigingen op het gebied van cybersecurity.

Wat kun je verwachten van onze Phishingtest:

MKB Phishingtest

Onze gepersonaliseerde MKB Phishingtest

Om de weerbaarheid van jouw medewerkers te testen, bieden wij professionele en effectieve Phishingtest aan. Onze phishingtest bieden een waardevolle ervaring waarbij jouw team inzicht krijgt in de valkuilen van phishingaanvallen en leert hoe ze deze kunnen herkennen en vermijden. Door middel van simulaties en realistische scenario’s helpen wij jouw team om hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity te verbeteren en bewustzijn te vergroten.

Voor aangepaste cyber awareness-training die aansluit bij de uitkomst van de phishingtest, bieden wij een op maat gemaakte Awareness Training Security. Onze experts werken nauw met jou samen om de inhoud van de training aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de resultaten van de phishingtest en helpt bij het versterken van het bewustzijn van jouw medewerkers.

Met onze op maat gemaakte trainingservaring en gepersonaliseerde phishingtest zorgen wij ervoor dat jouw organisatie beter voorbereid is op de voortdurende bedreigingen op het gebied van cybersecurity. Samen werken we aan het creëren van een veiligere digitale omgeving en het versterken van de menselijke schakel in jouw organisatie’s verdediging tegen cyberaanvallen.

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

MKB Phishingtest/Mystery Guest-Programma

Met onze phishingtest gaan we nog een stap verder om de bewustwording van jouw medewerkers te testen. Via onze campagnes simuleren we doelgerichte telefoongesprekken om te zien hoe goed jouw team omgaat met manipulatieve tactieken. Op deze manier kunnen we zwakke punten identificeren en jouw medewerkers voorbereiden op mogelijke bedreigingen.

hoe herken je phishing

Mystery Guest-Programma

Maar dat is nog niet alles! Als je de beveiliging van jouw fysieke locatie wilt verbeteren, bieden wij ook ons populaire Mystery Guest-programma aan. Hierbij sturen we een getrainde professional naar jouw organisatie om de veiligheidsmaatregelen te testen. Dit unieke programma stelt je in staat om zwakke plekken te ontdekken en je beveiligingssystemen verder te optimaliseren.

Met ons Mystery Guest-programma krijg je een gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van jouw beveiligingsmaatregelen en de alertheid van jouw medewerkers. Onze professionele mystery guests evalueren en rapporteren hun bevindingen op basis van een grondige beoordeling van jouw organisatie. Hierdoor kun je gerichte verbeteringen aanbrengen en de beveiliging van jouw fysieke locatie naar een hoger niveau tillen.

Combineer ons unieke Mystery Guest-programma met onze phishing campagnes en je hebt een uitgebreide aanpak om zowel de online als offline beveiliging van jouw organisatie te versterken. Met onze gepersonaliseerde security awareness training zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers optimaal voorbereid zijn op de steeds veranderende bedreigingen op het gebied van cybersecurity en fysieke beveiliging.

Cyber Awareness Training voor Elke Organisatie

Of  jouw organisatie nu groot of klein is, en of in welke sector jij je dan ook bevindt, onze cybersecurity bewustzijnstrainingen zijn relevant. Elk bedrijf loopt het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval, of het nu een startup, een klein bedrijf of een multinational is. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de algehele veiligheid van jouw organisatie.

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mystery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Cybersecurity Bewustzijn: Voorkomen is Beter

Als het gaat om cybersecurity, geldt de vuistregel: voorkomen is beter dan genezen. Het voorkomen van een cyberaanval is kosteneffectiever en minder schadelijk dan de gevolgen van een beveiligingsinbreuk. Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen en phishingtest dragen bij aan het ontwikkelen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie, waarin medewerkers zich bewust zijn van potentiële bedreigingen en proactieve stappen ondernemen om ze te voorkomen. Door jouw medewerkers de juiste kennis en bewustwording te bieden, verklein je aanzienlijk de kans op een succesvolle cyberaanval.

cyber awareness training

Mogelijkheid in combinatie met Phishingtest

Gedetailleerde rapportage van bevindingen:

Bescherm je Bedrijf met een Phisingtest of Awareness training

Neem maatregelen om jouw bedrijf en gegevens te beschermen tegen cybercriminaliteit. Investeer vandaag nog in cybersecurity bewustzijnstrainingen of phishingtest en rust jouw medewerkers uit met de benodigde tools om veilig en verantwoordelijk te handelen in het digitale tijdperk. Voor meer informatie over onze trainingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het versterken van cybersecurity, kun je contact met ons opnemen.

RSH Cybersecurity aanbod

In een wereld van groeiende cyberdreigingen, bieden onze uitgebreide oplossingen gemoedsrust en veerkracht. Verken een breed scala aan geavanceerde cybersecurity diensten die uw organisatie beschermen tegen de voortdurend veranderende bedreigingen van het digitale tijdperk. Onze diensten omvatten penetratietesten, incidentrespons en cyber awareness training.

Wat is een pentest

Waarom Penetratietesten!

Verschillende fasen omvatten een pentest. Tijdens de verkenningsfase wordt in eerste instantie informatie verzameld. Actief wordt gezocht naar open poorten, services en kwetsbaarheden op de doelhosts met behulp van geautomatiseerde tools zoals NetInspector. Beveiligingsexperts proberen daadwerkelijk toegang te krijgen tot het systeem in de fase van toegang verkrijgen. Wanneer toegang verkregen is, wordt er gekeken naar beschikbare services, gebruikersnamen, groepen en andere informatie om deze toegang te behouden. Pentesters kunnen proberen andere interne netwerksegmenten of systemen binnen het doelnetwerk te bereiken na het verkrijgen van toegang, bekend als pivoteren. Een uitgebreid rapport met gedetailleerde bevindingen, kwetsbaarheden en aanbevelingen ter verbetering van de beveiliging wordt opgesteld na afronding van de pentest.

Beveiliging van je Webshop/Website

Om aan uw behoeften te voldoen, biedt RSH specifieke opties en diensten aan:

Er wordt een grondige analyse van uw website uitgevoerd door ervaren experts als onderdeel van onze Website Security Check. Potentiële zwakke punten worden geïdentificeerd, en door uitgebreide scans en handmatige tests te gebruiken, wordt uw website volledig beveiligd tegen bedreigingen.

Voor uw webshop hebben we een gespecialiseerde Webshop Security Check beschikbaar. Onze specialisten voeren een diepgaande beveiligingscontrole uit die specifiek gericht is op de structuur van uw webshop, om eventuele beveiligingslekken op te sporen en aan te pakken.

Als u slechts een snelle controle nodig heeft, bieden onze experts een Website Scan aan. Met behulp van geavanceerde tools detecteren zij mogelijke kwetsbaarheden en voorzien zij u van waardevolle inzichten om uw beveiligingsniveau te verbeteren.

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Investeer in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers om jouw organisatie te beschermen tegen de sluwe aanvallen van social engineering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan een veiligere en bewustere werkomgeving. Beschermd worden is iets wat jouw bedrijf verdient!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier