Veilige en flexibele cloud werkplek: Werken waar je wilt, wanneer je wilt

Met de RSH cloud werkplek ben je niet langer gebonden aan een vaste locatie. Of je nu onderweg bent, buiten de deur werkt of in een productieomgeving actief bent, je hebt altijd toegang tot de juiste informatie en programma’s. Onze veilige en flexibele cloud werkplek stelt je in staat om efficiënt te werken en naadloos samen te werken met je collega’s, waar je ook bent.

Persoonlijke cloud oplossing van RSH

RSH biedt een persoonlijke cloudoplossing die organisaties helpt bij hun digitale transformatie, waardoor ze meer uit hun bedrijf kunnen halen. Wij regelen het, zodat jij op de manier kunt werken die jou het beste uitkomt. Onze proactieve benadering richt zich op het leveren van oplossingen die passen bij jouw behoeften.

Informatie is essentieel voor medewerkers in hun werk, en daarom zorgen wij ervoor dat dit goed geregeld is. Met een cloudwerkplek van RSH heb je altijd en overal toegang tot alle informatie die je nodig hebt.

Cloud back-up

Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, je kunt gemakkelijk en veilig bestanden delen en bewerken. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op al je apparaten, zodat je altijd de meest recente versie bij de hand hebt. Hierdoor voorkom je fouten en bespaar je tijd en geld.

Onze gespecialiseerde ICT-teams richten jouw ICT-omgeving in en beheren deze in de cloud. We zorgen voor de veiligheid, maken regelmatig back-ups en zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan functioneren. Of het nu gaat om het inrichten van een werkplek voor een nieuwe collega of het afhandelen van vertrekkende medewerkers, wij zorgen dat alles soepel verloopt. De digitale werkplek wordt afgestemd op de behoeften van elke medewerker en zijn of haar specifieke taken. Ongeacht de locatie waar ze werken, met de cloudoplossingen van RSH wordt samenwerken eenvoudig en heb je alles op één centrale plek. Belangrijker nog, als je kiest voor RSH, ben je er zeker van dat je informatie en gegevens veilig worden opgeslagen. Mocht er toch een keer iets misgaan, dan staat onze 24/7 ondersteuning klaar om ervoor te zorgen dat je snel weer aan de slag kunt.

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een cloud werkplek van RSH.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Wat zit er in de RSH Cloud-werkplek?

Of je nu op kantoor, in de productie, thuis of bij een klant werkt, met een RSH cloudwerkplek heb je overal en altijd veilige toegang tot bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk in de digitale werkplek van RSH?

Als bedrijf wil je natuurlijk wel dat je gegevens veilig zijn in de cloud. Daarom zorgen wij naast beveiliging ook voor back-ups. Zo kunnen jullie werken met een vertrouwd gevoel zonder bang te zijn dat jullie data kwijtraken. Daarnaast zorgen wij voor continuïteit en betrouwbaarheid, onder andere met onze 24/7 support.

Voordelen van onze cloud service

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internet verbinding) bij je bestanden en programma’s kunt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo wordt een RSH cloud oplossing op maat voor jouw bedrijf gemaakt. In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en ontwikkelen we een digitale werkplek die écht bij jou en je medewerkers past. Met een digitale werkplek van RSH heb je alles tot in de puntjes geregeld! Zorg voor meer flexibiliteit en een betere samenwerking met de RSH cloud werkplek.

Daarnaast bespaar je op kosten, omdat het onderhoud slechts op 1 plek plaatsvindt. Kortom, de RSH cloud werkplek is niet alleen makkelijker, maar ook voordeliger!

De voordelen van de RSH-Cloudwerkplek:

Borden Cloud, VoIP en Web op voorgevel RSH

Jouw betrouwbare Cloud leverancier

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 30 jaar.

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog efficiëntie en kies voor een RSH cloud werkplek. De benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud oplossing voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Al jouw ICT-behoeften onder één dak

Bij RSH ICT Management staan we klaar om al jouw ICT-vraagstukken aan te pakken. Of het nu gaat om het optimaliseren van jouw ICT-omgeving met een cloudwerkplek, glasvezelinternet of telefonie (VoIP en mobiele telefonie) – wij hebben alles in huis. Onze 24/7 support garandeert dat je op ons kunt rekenen wanneer er een probleem optreedt. We zorgen ervoor dat jouw omgeving zo snel mogelijk weer operationeel is. We begrijpen dat de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw ICT van cruciaal belang zijn voor jouw bedrijf. Daarnaast waarborgen we de veiligheid van jouw omgeving met uitgebreide cybersecuritymaatregelen, waarvan vele onopgemerkt worden uitgevoerd. We bieden ook trainingen aan om jouw medewerkers bewust te maken van cyberaanvallen en veiligheidsmaatregelen. Ons doel is dat jij zorgeloos kunt werken, volledig ontzorgd zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud, veiligheid en continuïteit.

Elk bedrijf is uniek en vereist een maatwerkoplossing. Ben je benieuwd naar hoe je flexibeler en efficiënter kunt werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

RSH ICT Management busjes op parkeerplaats

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier