Zakelijke VoIP telefonie afsluiten Flevoland

Wil jij je klantenservice en de onderlinge communicatie binnen het bedrijf verbeteren? Bij RSH ICT Management regel je alles voor je zakelijke telefonie op één plek: van VoIP telefonie tot zakelijke telefoon abonnementen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met het inrichten van je cloud omgeving, cybersecurity, e-mail en meer ICT-gerelateerde zaken. Zo heb je één partner voor het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van je complete ICT-omgeving!

Voip telefonie

Zakelijke VoIP Telefonie

Voice over Internet Protocol (VoIP) technologie heeft de manier waarop bedrijven en individuen communiceren getransformeerd. Met zijn kosteneffectieve en rijke functionaliteit is VoIP de eerste keuze geworden voor moderne communicatieoplossingen. Een van de toonaangevende VoIP-platforms op de markt is 3CX, bekend om zijn flexibiliteit en integratiemogelijkheden. Het 3CX-platform waar RSH mee samenwerkt  biedt talrijke integratiemogelijkheden.  Maar wat is VoIP nu eigenlijk? 

Zakelijke VoIP Telefonie wat het is!

VoIP staat voor “Voice over Internet Protocol” (Stem over Internet Protocol). Het is een technologie waarmee spraakcommunicatie en multimedia-sessies via internet of andere IP-netwerken kunnen worden verzonden. In plaats van traditionele analoge telefoonlijnen of mobiele netwerken te gebruiken, zet VoIP stem- en multimediagegevens om in digitale datapakketten en verzendt deze vervolgens via internet of een privé-IP-netwerk.

voip telefonie Flevoland

VoIP Telefonie heeft veel voordelen te bieden:

Zakelijke VoIP telefonie van 3CX

3CX is een vooraanstaand VoIP-telefoonsysteem dat een uitgebreid scala aan functies biedt voor bedrijven van alle groottes. Het onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, kosteneffectiviteit en compatibiliteit met verschillende apparaten en platforms. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en aspecten van 3CX:

  1. Gebruiksvriendelijke interface: 3CX biedt een intuïtieve op web gebaseerde beheerconsole waarmee gebruikers hun telefoonsysteem eenvoudig kunnen configureren en beheren. Deze gebruiksvriendelijke interface vereenvoudigt de installatie en het beheer van het systeem.

  2. Meerdere implementatiemogelijkheden: 3CX kan lokaal worden geïmplementeerd, in de cloud of als een hybride oplossing, waardoor bedrijven de flexibiliteit hebben om de implementatiemethode te kiezen die aan hun behoeften en voorkeuren voldoet.

  3. Geavanceerde oproepfuncties: Het platform biedt een breed scala aan oproepfuncties, waaronder doorschakelen van oproepen, gespreksopname, voicemail, automatische receptioniste en meer. Het ondersteunt ook WebRTC voor oproepen via de browser.

  4. Videoconferenties: 3CX biedt geïntegreerde videoconferentiemogelijkheden, waardoor teams gemakkelijk kunnen samenwerken en virtuele vergaderingen kunnen houden. Deze functie is vooral belangrijk geworden in het tijdperk van telewerken.

  5. Mobiele app: De 3CX mobiele app stelt gebruikers in staat om oproepen te maken en te ontvangen, toegang te krijgen tot voicemailberichten en deel te nemen aan videoconferenties vanaf hun smartphones of tablets, waardoor telewerken en mobiliteit mogelijk zijn.

  6. Integratiemogelijkheden: Een van de opvallende kenmerken van 3CX zijn de uitgebreide integratiemogelijkheden. Het kan naadloos worden geïntegreerd met diverse zakelijke tools en toepassingen, waardoor de communicatie en de workflow-efficiëntie worden verbeterd.

VoIP telefonie van RSH

Met VoIP telefonie van RSH ervaar je vrijheid als nooit tevoren. Met VoIP bel je namelijk via internet, waardoor je vrijwel overal bereikbaar bent. Bovendien kun je met internetbellen overal je vaste nummer gebruiken. Door eenvoudig overschakelen en talloze andere functies ben jij flexibeler en beter bereikbaar. Bellen via je VoIP toestel achter je bureau en overschakelen naar je smartphone? Geen probleem, het gesprek gaat gewoon soepel verder! Zo til jij je communicatie naar een hoger niveau.

Bespaar met internetbellen

Met VoIP van RSH kun je flink besparen op verschillende kostenposten. Dat is natuurlijk altijd fijn! Dit komt onder andere doordat je bij internetbellen heb je minder hardware nodig dan bij traditionele telefonie. Zo heb je geen dure, fysieke telefooncentrale meer nodig, maar een centrale in de cloud. En die regelen wij natuurlijk voor je.  Ook op telefoniekosten bespaar je. Onderling bellen is gratis en zelfs internationaal kun je voordelig onderling telefoneren. Tel uit je winst!

Bij RSH werken we met flexibele abonnementen en tariefplannen voor VoIP telefonie. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Dat is wel zo eerlijk, toch?

voip

Mobiele telefonie abonnementen

RSH levert totaaloplossingen voor zakelijke telefonie. Dus ook voor mobiele telefonie abonnementen ben je bij ons aan het juiste adres! De abonnementen van Youfone Zakelijk via RSH zijn voordelig en flexibel. Hierdoor vind je altijd een abonnement dat bij jouw bedrijf past. Groeit je onderneming, vertrekt er een collega of gaat jouw bedrijf internationaal? Via de beheeromgeving pas je je abonnement of bundel eenvoudig aan. Zo hou je de controle en betaal je nooit te veel.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier