Zakelijke telefonie afsluiten Dronten

Wil jij jouw zakelijke telefonie efficiënt inrichten? RSH is dé partner in jouw regio! Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij bedrijven met zakelijke telefonie en andere slimme ICT oplossingen. Vergroot bijvoorbeeld je bereikbaarheid én flexibiliteit met VoIP bellen. Of zorg ervoor dat jouw collega’s mobiel bereikbaar zijn met een abonnement van Youfone Zakelijk.

Wij begrijpen dat elke ondernemer andere behoeftes heeft. Daarom denken we met je mee om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

De vrijheid van VoIP bellen

Met VoIP bellen bel je met je vaste zakelijke nummer, zonder dat je aan je bureau vast zit. Dankzij onze software kun je namelijk ook met je mobiel via je vaste nummer telefoneren. Overal waar internet is, ben jij bereikbaar. Dat biedt ontzettend veel vrijheid! Werk op kantoor, thuis of in het buitenland. Het enige wat je nodig hebt is internet, een telefoonnummer en een telefooncentrale in de cloud. En dat regelen wij allemaal voor jou.

VoIP bellen biedt niet alleen veel flexibiliteit, maar ook meer functionaliteit. Zo kun je via nummerherkenning direct zien wie er belt en kun je bellers eenvoudig doorverbinden naar de juiste persoon, je vaste toestel of mobiel. Ook kun je eenvoudig videomeetings organiseren om snel en efficiënt te overleggen met collega’s, leveranciers of klanten. Via de app kun je telefoonnummers toevoegen en verwijderen, openingstijden aangegeven en andere instellingen beheren. Zo heb je altijd de controle.

De mogelijkheden van internetbellen zijn eindeloos. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

voip

Zakelijk mobiel abonnement via RSH

Goed bereikbaar zijn is essentieel voor elk bedrijf. Het bevordert de samenwerking met collega’s en het vergroot de klanttevredenheid. Met een zakelijk mobiel abonnement van Youfone via RSH zijn je medewerkers en jij altijd mobiel bereikbaar. We bieden verschillende voordelige bundels aan voor kleine en grote bedrijven. Je vind altijd een zakelijk abonnement dat past bij jouw onderneming.

Youfone Zakelijk werkt op het premium KPN netwerk, hét beste mobiele netwerk van Nederland! Dit betekent dat jij profiteert van geweldig bereik, snel internet en een landelijke dekking. Een ander voordeel van Youfone Zakelijk via RSH is dat je gratis je eigen nummer kan behouden. Dat scheelt een hoop gedoe met nummerwijzigingen doorgeven en zo voorkom je dat klanten je niet meer kunnen bereiken.  

Verbeter vandaag nog je bereikbaarheid en kies voor een zakelijk mobiel abonnement via RSH!

voip bellen voip telefoon

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier