[servicestatus_header]

Zakelijke telefonie afsluiten Dronten

Wil jij jouw zakelijke telefonie efficiënt inrichten? RSH is dé partner in jouw regio! Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij bedrijven met zakelijke telefonie en andere slimme ICT oplossingen. Vergroot bijvoorbeeld je bereikbaarheid én flexibiliteit met VoIP bellen. Of zorg ervoor dat jouw collega’s mobiel bereikbaar zijn met een abonnement van Youfone Zakelijk.

Wij begrijpen dat elke ondernemer andere behoeftes heeft. Daarom denken we met je mee om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

De vrijheid van VoIP bellen

Met VoIP bellen bel je met je vaste zakelijke nummer, zonder dat je aan je bureau vast zit. Dankzij onze software kun je namelijk ook met je mobiel via je vaste nummer telefoneren. Overal waar internet is, ben jij bereikbaar. Dat biedt ontzettend veel vrijheid! Werk op kantoor, thuis of in het buitenland. Het enige wat je nodig hebt is internet, een telefoonnummer en een telefooncentrale in de cloud. En dat regelen wij allemaal voor jou.

VoIP bellen biedt niet alleen veel flexibiliteit, maar ook meer functionaliteit. Zo kun je via nummerherkenning direct zien wie er belt en kun je bellers eenvoudig doorverbinden naar de juiste persoon, je vaste toestel of mobiel. Ook kun je eenvoudig videomeetings organiseren om snel en efficiënt te overleggen met collega’s, leveranciers of klanten. Via de app kun je telefoonnummers toevoegen en verwijderen, openingstijden aangegeven en andere instellingen beheren. Zo heb je altijd de controle.

De mogelijkheden van internetbellen zijn eindeloos. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

VoIP bellen met een naadloze integratie !

Onze zakelijke telefonieoplossing biedt een naadloze integratie met je bestaande CRM- of ERP-software, waardoor VOIP bellen direct verbonden is met klantgegevens. Op het moment dat een oproep binnenkomt of wordt geplaatst, worden relevante klantgegevens onmiddellijk beschikbaar gesteld.

Deze integratie minimaliseert de behoefte aan herhaalde identificatievragen, waardoor je team direct toegang heeft tot essentiële informatie, variërend van klantgeschiedenis tot eerdere interacties en aankoopgegevens.

Dit verhoogt de efficiëntie van informatievoorziening, waardoor je team gepersonaliseerde en snelle service kan bieden. Dit resulteert in een aanzienlijke toename van de klanttevredenheid en versterkt de merkloyaliteit.

zakelijke telefonieoplossing

Onze ICT specialisten kunnen jou op talloze manieren helpen om jouw zakelijke telefonie te beveiligen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Zakelijk mobiel abonnement via RSH

Goed bereikbaar zijn is essentieel voor elk bedrijf. Het bevordert de samenwerking met collega’s en het vergroot de klanttevredenheid. Met een zakelijk mobiel abonnement van Youfone via RSH zijn je medewerkers en jij altijd mobiel bereikbaar. We bieden verschillende voordelige bundels aan voor kleine en grote bedrijven. Je vind altijd een zakelijk abonnement dat past bij jouw onderneming.

Youfone Zakelijk werkt op het premium KPN netwerk, hét beste mobiele netwerk van Nederland! Dit betekent dat jij profiteert van geweldig bereik, snel internet en een landelijke dekking. Een ander voordeel van Youfone Zakelijk via RSH is dat je gratis je eigen nummer kan behouden. Dat scheelt een hoop gedoe met nummerwijzigingen doorgeven en zo voorkom je dat klanten je niet meer kunnen bereiken.  

Verbeter vandaag nog je bereikbaarheid en kies voor een zakelijk mobiel abonnement via RSH!

Maximaliseer Zakelijke Communicatie met Geïntegreerd Voip bellen van RSH

Ontdek vandaag nog de vele voordelen van een naadloze integratie met RSH! Of je nu op zoek bent naar integratie van je CRM of ERP, of je wilt je mobiele telefonie volledig integreren in je Voip bellen oplossing, wij staan klaar om je te helpen. Met onze expertise bieden we uitgebreide ondersteuning voor zowel je zakelijke vaste telefonie als je mobiele communicatiebehoeften.

Met RSH ben je verzekerd van een soepele overgang naar geïntegreerde communicatie. Ons team van professionals staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van planning en implementatie tot aanpassingen en ondersteuning na installatie.

Waarom genoegen nemen met minder? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met geïntegreerde communicatieoplossingen van RSH!

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier