Zakelijke telefonie afsluiten Kampen

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed bereikbaar te zijn voor klanten, leveranciers en collega’s. Met een zakelijk abonnement van RSH ICT Management til jij je bereikbaarheid naar een hoger niveau. Bel en internet op het snelste mobiele netwerk van Nederland via Youfone Zakelijk. Of bel overal ter wereld via je vaste nummer met VoIP. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd welk zakelijk abonnement het beste bij jou past? Wij helpen je graag met het vinden van dé telefonie oplossing voor jouw bedrijf.

Een flexibel zakelijk abonnement

Je bedrijf is continu in ontwikkeling. Groeit je bedrijf, neem je afscheid van collega’s of ga je de grens over? Dan is het fijn als jouw mobiele abonnement mee verandert. Daarom bieden wij flexibele abonnementen van Youfone Zakelijk aan. Stel zelf jouw bundel samen en pas aan wanneer nodig. Zo heb jij de controle en betaal je nooit te veel.

voip bellen voip telefoon

De voordelen van Youfone Zakelijk

 • Controle en flexibiliteit
  Met een zakelijk abonnement van Youfone via RSH heb jij de controle. In het beheerdersportaal kun je eenvoudig medewerkers toevoegen, verbruik monitoren en abonnementen aanpassen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.
 • MB’s delen met collega’s
  Binnen een bundel kunnen medewerkers MB’s en belminuten met elkaar delen. Handig voor die ene collega die net wat sneller door zijn data heen is.
 • Beste mobiele netwerk van Nederland
  Wij doen er samen met Youfone Zakelijk alles aan om jouw bereikbaarheid te verbeteren. Daarom krijg jij toegang tot het beste mobiele netwerk van Nederland; het premium netwerk van KPN. Surf vliegensvlug op het internet en ervaar overal geweldig bereik dankzij een landelijke dekking.
 • Gratis nummerbehoud
  Heb je al een zakelijk telefoonnummer? Dan kun je dat kosteloos meenemen in een zakelijk abonnement van Youfone via RSH.

Beter bereikbaar met internetbellen

Wil jij bereikbaar blijven voor klanten en leveranciers, zonder dat je achter je bureau moet blijven zitten? De is VoIP van RSH ICT Management dé oplossing voor jouw bedrijf. Met VoIP bel je overal waar internet is via je vaste nummer. Schakel van je vaste toestel over naar je smartphone en neem je vaste nummer mee onderweg. Zo ben je flexibeler en beter bereikbaar.

De voordelen van internetbellen via RSH

 • Altijd bereikbaar

Dankzij VoIP heb je je vaste nummer altijd bij je en bel je overal waar internet is. Even geen toegang tot internet? Door VoIP te combineer met een zakelijk abonnement van Youfone ben je gewoon mobiel bereikbaar.

 • Meer functionaliteiten

Met VoIP heb je meer mogelijkheden dan met traditionele mobiele telefonie. Schakel oproepen eenvoudig door naar je mobiel, voicemail of een ander nummer. Hou videomeetings met collega’s of klanten en meer.

 • Voordelig

Internetbellen is vaak voordeliger dan traditioneel mobiel bellen. Zo betaal je bijvoorbeeld niks extra voor internationaal onderling bellen. Tel uit je winst!

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier