VoIP telefoon

Met VoIP profiteer je van hogere gesprekskwaliteit, meer functionaliteiten, meer flexibiliteit en lagere belkosten. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor VoIP. Wil jij ook de overstap maken? Dan heb je een aantal dingen nodig, waaronder een speciale VoIP telefoon. Bij VoIP provider RSH regel je alles rondom internetbellen op 1 plek. Hierdoor kun je snel aan de slag!

Waarom heb je een VoIP telefoon nodig?

Steeds meer bedrijven kiezen voor VoIP (Voice over Internet Protocol), oftewel: internetbellen. Dat lijkt in eerste instantie misschien op Skype of Microsoft Teams, maar het werkt iets anders. Voor VoIP heb je namelijk een speciaal telefoonnummer, een VoIP centrale en een VoIP telefoon nodig. RSH regelt dat allemaal voor je.

Je oude analoge of digitale toestellen zijn niet geschikt om te internetbellen. Je hebt dus een speciale VoIP telefoon nodig. Je kunt ook kiezen voor softphones. We installeren dan software op je mobiele telefoon, waardoor je jouw smartphone als VoIP telefoon kunt gebruiken. Je kunt dan zowel met je mobiele nummer als met je vaste nummer bellen vanaf jouw mobiel. Het voordeel hiervan is dat je je vaste nummer overal mee naar toe kunt nemen en dat je geen aanschafkosten hebt voor nieuwe VoIP telefoons.  

Natuurlijk kun je ook vaste VoIP toestellen combineren met softphones. Ben je in gesprek met een klant via het toestel op je bureau en moet je weg? Schakel het gesprek door naar je mobiel en zet het gesprek gewoon voort terwijl je onderweg bent. Je kunt ook eenvoudig doorschakelen naar een ander toestel of telefoonnummer.

VoIP telefoon en 3cx portaal

Wil jij jouw zakelijke telefonie verbeteren? RSH regelt alles wat jij nodig hebt om te kunnen internetbellen: van een VoIP telefoon tot een telefooncentrale in de cloud met 3CX

VoIP telefoonnummers

Met internetbellen wordt er in principe gebeld naar jouw IP-adres. Dit adres is gekoppeld aan je vaste telefoonnummer. Je hebt dus wel telefoonnummers nodig waarop je bereikbaar bent en waarmee je kunt bellen. Als je kiest voor VoIP van RSH, heb je twee mogelijkheden. Of je kiest voor een nieuw VoIP telefoonnummer of je verhuist je bestaande nummer naar RSH.

Dat je belt met een vast nummer, betekent niet dat je aan een locatie vast zit. Tenminste, niet met VoIP. Met traditioneel bellen was je telefoonnummer gebonden aan een vaste locatie, bijvoorbeeld je kantoorpand. Telefoontjes kwamen alleen binnen op die locatie en je kon alleen vanuit daar bellen met je vaste nummer. Met VoIP telefonie ben je vrij om overal te bellen waar internet is. Of dat nou met een VoIP telefoon op kantoor is of met een softphone in het buitenland. Je bent bijna overal bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04