[servicestatus_header]

VoIP internetbellen

Betere bereikbaarheid, makkelijker doorschakelen en besparen op telefoniekosten? RSH maakt het mogelijk met VoIP! Wij zorgen voor goede telefonie: voordelig en flexibel met internetbellen. Maak vandaag nog de overstap!

Beter klantcontact met VoIP

RSH ICT Management levert complete telefonieoplossingen. Zo zorgen we voor stabiel internet, een speciale Voice over IP telefoon en een telefooncentrale. Met VoIP profiteer je van heldere en duidelijke gesprekken, lagere kosten en gemakkelijk onderling doorschakelen. Niet alleen via een telefooncentrale, maar ook onderling en zelfs naar en via mobiele telefoons. Wij leveren namelijk een app om via je mobiele telefoon via de VoIP centrale te bellen. Daardoor ben je niet meer gebonden aan een locatie, maar kun je overal waar internet is kraakheldere gesprekken voeren en makkelijk doorschakelen. Zo bel je goedkoper en kun je klanten beter helpen.

VoIP telefoon en 3cx portaal

VoIP staat voor Voice over IP (Voice over Internet Protocol), oftewel bellen via het internet. Bij internetbellen kun je ook denken aan Microsoft Teams of Skype, maar VoIP bellen werkt net iets anders. De gesproken taal wordt omgezet in digitale signalen door middel van een codec. Deze codec zorgt ervoor dat de signalen op een efficiënte manier worden verzonden en ontvangen. Vervolgens worden deze digitale signalen weer omgezet, zodat de ander hoort wat je zegt. Hierdoor profiteer je van betere gesprekkwaliteit en meer flexibiliteit.

Wij maken gebruik van 3CX om jouw VoIP telefonie in te richten. 3CX bevat erom veel functionaliteiten. Op basis van jouw wensen en behoeften richten we het internetbellen voor jouw bedrijf in. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en gebruikt!

RSH beschermt jouw internetbellen

Veiligheid is voor jouw bedrijf belangrijk en gesprekken houd je liever privé. Daarom zorgt RSH ervoor dat jij veilig en vertrouwd gesprekken kan voeren. De digitale signalen bij Voice over IP bellen zijn namelijk beveiligd. Encryptie van gesprekken is een belangrijke maatregel die ervoor zorgt dat niemand anders dan de ontvanger de inhoud van jouw gesprekken kan horen. Zo blijft alles wat jij zegt veilig en vertrouwelijk.

We zorgen voor firewalls en beveiligingssoftware om hackers buiten te houden en je netwerk te beschermen. Daarnaast kunnen we activiteiten monitoren en loggen. Als er dan iets verdachts gebeurt, kunnen we direct ingrijpen en blijven jouw gesprekken privé.

voip

Onze ICT specialisten kunnen jou op talloze manieren helpen om jouw telefonie te beveiligen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

De voordelen van onze Voice over IP dienst

Internetbellen in combinatie met onze cloud werkplek geeft je de vrijheid om te werken waar je maar wilt. Of dat nou op kantoor, thuis, op Texel of op Bali is. Overal waar internet is, ben jij bereikbaar voor al je klanten en collega’s. Bij RSH ICT Management bieden we een totaaloplossing, want naast VoIP en Voice over IP telefoons bieden we ook stabiel internet en mobiele abonnementen. Zo heb jij gegarandeerd een goed gesprek. 

Wil jij ook een goed gesprek?

De voordelen van een VoIP oplossing van RSH:

Zakelijke telefoon abonnement Lelystad

Jouw betrouwbare VoIP leverancier

Wij doen alles om de allerbeste oplossing te vinden. We helpen bij het creëren van een optimale en veilige werkplek en het verbeteren van jouw communicatie.

RSH is goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Zo hebben wij al talloze grote en kleine bedrijven geholpen met een VoIP oplossing op maat. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze klantcases.

Vraag persoonlijk advies aan

Verbeter je bereikbaarheid met VoIP van RSH. Door onze slimme oplossingen blijf je veilig verbonden met je collega’s en klanten, waar je ook bent. Wil je weten hoe VoIP jouw klantcontact naar een hoger niveau kan tillen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe mogen wij jou helpen?

Wij leveren meer dan handige oplossingen voor zakelijke telefonie. RSH biedt namelijk een totaalpakket op het gebied van telefonie en ICT. Zo bieden we naast VoIP ook mobiele telefonie aan, waardoor VoIP en de mobiele telefonie als 1 pakket dienen. Of informeer en overtuig klanten met een mooie website. Werk samen met collega’s waar je ook bent met een cloud werkplek van RSH, zo deel je bestanden gemakkelijk, snel en veilig. Wat je ICT vraag ook is, wij hebben er een passende oplossing voor.

Wij staan altijd voor je klaar. Met een snelle servicedesk en onze 24/7 storingsdienst. Zo word jij altijd geholpen en is alles weer zo spoedig mogelijk werkend.

Wil je betrouwbaarheid en continuïteit? Maak een vrijblijvende afspraak met ons om samen de mogelijkheden te ontdekken.

zakelijk internet