[servicestatus_header]

Internetbellen afsluiten Urk

Wil je betere bereikbaarheid, meer flexibiliteit en besparen op telefoniekosten? Kies dan voor internetbellen van RSH ICT Management. Wij hebben alles wat jij nodig hebt om te profiteren van voordelig zakelijk telefoneren. Van VoIP telefoons tot snel internet. Maak vandaag nog de overstap naar internetbellen op Urk!

Wat is internetbellen en wat zijn de voordelen?

Internetbellen wordt ook wel VoIP genoemd: Voice over Internet Protocol. Dit betekent dat je telefoongesprekken voert via het internet, in plaats van via een traditionele telefoonlijn. Het levert jou minder kosten en meer flexibiliteit op. Het enige wat je nodig hebt is een VoIP telefoon, een telefooncentrale in de cloud, een telefoonnummer, een en goed internet. RSH ICT Management regelt dat allemaal voor jou!

Maar hoe werkt bellen via internet dan? Een codec zet gesproken taal om in digitale signalen en verzendt deze naar de ontvanger. Daar worden de digitale signalen weer omgezet in gesproken taal, zodat de ontvanger jouw boodschap hoort. De codec zorgt ervoor dat deze signalen op een efficiënte manier worden verzonden en ontvangen. Hierdoor ervaar je een betere gesprekskwaliteit en meer flexibiliteit.

Veilig internetbellen met RSH

Als bedrijf heb je vaak te maken met gevoelige informatie. Wel zo fijn als je gesprekken dan privé blijven. Bij RSH begrijpen we dat. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en vertrouwd kan bellen via internet. De digitale signalen die de codec verstuurt, zijn namelijk beveiligd. Dit noemen we encryptie of versleuteling. Door gesprekken te versleutelen, kan niemand anders dan de ontvanger de inhoud van de gesprekken horen. Op deze manier blijft alles wat je zelf vertrouwelijk.

Daarnaast maken we gebruik van firewalls en beveiligingssoftware om hackers te weren en je netwerk te beschermen. Ook kunnen we activiteiten monitoren en loggen. Als we dan iets verdachts zien, kunnen meteen actie ondernemen. Zo beschermen we jouw gesprekken.  

voip

Onze ICT specialisten kunnen jou op allerlei manieren helpen om jouw gesprekken via internet te beveiligen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

De voordelen van RSH internetbellen

De gouden combinatie van VoIP en onze cloud werkplek, geeft je de vrijheid om te werken waar je wilt. Of dat nou op Urk, ergens anders in het land of zelfs in het buitenland is. Overal waar internet is, ben jij bereikbaar. RSH ICT Management helpt je daarbij met alle VoIP benodigdheden en stabiel internet. Wij bieden een totaalpakket, zodat jij een goed gesprek kunt voeren.

Ook de vrijheid van VoIP in combinatie met de cloud ervaren?

De voordelen van VoIP van RSH op een rijtje:

Bespaar met VoIP telefonie

Met internetbellen kun je flink besparen op verschillende kostenposten. Dat is natuurlijk aantrekkelijk voor elk bedrijf. Allereerst profiteer je met VoIP van RSH van flexibele abonnementen. Hierdoor betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast betaal je met bellen via internet niet meer extra voor internationale onderlinge gesprekken. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Verder heb je voor internetbellen minder hardware nodig dan bij traditionele telefonie. De aanschafkosten zijn dus een stuk lager.

En het mooie is dat je niet inlevert op kwaliteit. Je gaat er zelfs op vooruit! De geluidskwaliteit van VoIP bellen is namelijk vele malen beter dan traditioneel bellen, mits je snel en stabiel internet hebt. Maar daar zorgen wij voor!

Wil jij ook kosten besparen en profiteren van de voordelen van VoIP telefonie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Belangrijke functies van internetbellen

VoIP van RSH biedt talloze handige functies die het bellen efficiënter en eenvoudiger maken. Zie direct wie er belt met nummerherkenning. Zet bellers in de wacht, zodat je iets kunt controleren of overleggen met een collega. Verbind telefoontjes gemakkelijk door naar de juiste persoon, om gesprekken snel af te handelen. Of voer conferentiegesprekken en overleg snel en efficiënt met je hele team!

Wil je meer weten over de functionaliteiten van internetbellen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

RSH, hét ICT bedrijf op Urk

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf dat jou kan helpen op Urk? Dan ben je bij RSH aan het juiste adres. Wij leveren slimme oplossingen voor al jouw ICT vragen. Zo kunnen we met VoIP en mobiele telefonie jouw bereikbaarheid verbeteren. Hierdoor kun jij klanten beter en sneller helpen. Ook voor een mooie website kun je bij ons terecht. Ideaal om klanten te informeren en te overtuigen. Wil je de samenwerking binnen je team verbeteren? Kijk dan eens naar een cloud werkplek van RSH. Hierin kun je bestanden gemakkelijk, veilig en snel delen, wat de samenwerking bevordert.

Wat je ICT vraag ook is, wij hebben er een oplossing voor! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

zakelijk internet

Laat hier je gegevens achter:

Zakelijke telefonie contact formulier