Phishing test tool: verbeter cyberveiligheid met awareness-training

Het aantal bedrijven dat door een cyberaanval is getroffen is in 2022 gestegen naar 45%. In de huidige zakelijke wereld, waarin technologie een belangrijk onderdeel is geworden van ons dagelijks werk, is het essentieel om de beveiliging van jouw bedrijf serieus te nemen. Cybercriminaliteit groeit en verandert constant, daarom is het van groot belang om jouw medewerkers bewust te maken met een phishing test tool of training om de risico’s en hen de kennis en vaardigheden te geven om cyberaanvallen te herkennen en te voorkomen.

Phishing test tool voor jouw medewerkers

Waarom is cybersecuritybewustzijn belangrijk? Simpel gezegd, jouw medewerkers zijn de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Hoewel geavanceerde beveiligingssystemen en technologieën belangrijk zijn, blijven menselijke fouten en onachtzaamheid een van de grootste risico’s voor de veiligheid van jouw bedrijf. Hackers maken graag gebruik van zwakke plekken in de beveiliging, zoals onoplettendheid, onwetendheid en slordigheid van medewerkers. Help je medewerkers met een phishing  test tool en verhoog de beveiliging van jouw bedrijf. 

Wat kun je verwachten van onze Phishing campagnes:

Van phishing test tool naar bewustzijnstraining.

Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen zijn ontworpen om jouw medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken. Door hen de nodige kennis en vaardigheden te geven, versterkt je hun vermogen om cyberaanvallen te herkennen en proactief te handelen om ze te voorkomen. Onze trainingen behandelen onderwerpen zoals phishing, social engineering, het beveiligen van wachtwoorden, bescherming van gegevens en veilig gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers.

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief security awareness trainingen op locatie:

Doel gericht training na phishing tool test

Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen/awareness-training zijn niet alleen relevant voor grote bedrijven; ze zijn van toepassing op organisaties van elke omvang en in elke sector. Of je nu een startup, een klein bedrijf of een multinational bent, jouw bedrijf loopt het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de algehele veiligheid van jouw organisatie.

Met behulp van bewustzijnstraining en een phishing test tool kun we doelgerichte training bieden.

Phishing Test Tool URK

Doelgerichte telefoongesprekken van een mystery guests:

Locatiebezoek door professionele mystery guests:

Voorkom cyberaanvallen: investeren in de veiligheid

Een veelvoorkomende fout die bedrijven vaak maken, is het beperken van hun focus tot slechts één aspect van beveiliging. Een holistische benadering is echter essentieel om de volledige beveiliging te waarborgen. Netwerkbeveiliging is bijvoorbeeld van cruciaal belang om de IT-infrastructuur te beschermen tegen zowel externe als interne bedreigingen. Dit vereist niet alleen het gebruik van traditionele hulpmiddelen zoals firewalls, maar ook geavanceerde oplossingen zoals intrusion detection en prevention systemen.

Phishing test tool waardevol

Niettemin begint de bescherming van het netwerk pas het hele beveiligingsverhaal te vertellen. De individuele apparaten, zoals laptops, smartphones en servers, die verbinding maken met dit netwerk, worden vaak het belangrijkste doelwit van cybercriminelen. Daarom is het noodzakelijk om deze apparaten te voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals antivirus- en antimalwaresoftware. Het uitvoeren van een phishing test tool kan ook een waardevolle aanvulling zijn om medewerkers bewust te maken van de gevaren van phishing-aanvallen en hen te leren hoe ze deze kunnen herkennen en vermijden.

man aan het vissen bij een man achter een laptop
Mogelijkheid in combinatie met phishing-campagne:
Gedetailleerde rapportage van bevindingen:
Cybersecurity bewustzijn: investeer in bescherming voor jouw bedrijf!

Bescherm je bedrijf en waardevolle gegevens tegen de dreiging van cybercriminaliteit. Maak vandaag nog een investering in cybersecurity bewustzijnstrainingen en rust je medewerkers uit met de nodige vaardigheden om veilig en verantwoord te opereren in het digitale tijdperk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze trainingsprogramma’s en ontdek hoe onze phishing test tool kan bijdragen aan het versterken van de cybersecurity binnen jouw organisatie.

Holistische beveiliging: meer dan alleen netwerk

Een veelvoorkomende vergissing die bedrijven maken, is zich te beperken tot slechts één aspect van beveiliging. Echter, een alomvattende benadering is cruciaal. Netwerkbeveiliging is bijvoorbeeld van vitaal belang om de IT-infrastructuur te beschermen tegen zowel externe als interne bedreigingen. Dit vereist niet alleen het inzetten van conventionele instrumenten zoals firewalls, maar ook geavanceerde oplossingen zoals intrusion detection- en prevention-systemen.

Niettemin is het beschermen van het netwerk slechts het begin. De individuele apparaten, oftewel endpoints, die verbinding maken met dit netwerk – denk aan laptops, smartphones en servers – vormen vaak de voornaamste doelwitten voor cybercriminelen. Daarom dienen deze apparaten te worden uitgerust met geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals antivirus- en antimalwaresoftware. Bovendien kan het uitvoeren van een phishing test tool een waardevolle toevoeging zijn om medewerkers bewust te maken van de gevaren van phishing-aanvallen en hen te leren deze te herkennen en te vermijden.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier