Stijging cyberaanval: tijd om te starten met phishing training

Het percentage bedrijven dat in 2022 werd getroffen door een cyberaanval, bereikte een stijging tot 45%. De moderne bedrijfswereld integreert technologie steeds meer in onze dagelijkse werkzaamheden, waardoor het noodzakelijk is om de beveiliging van je bedrijf serieus te nemen. 

Gezien de voortdurende groei en veranderingen in cybercriminaliteit, is het cruciaal om je personeel bewust te maken van de risico’s en hen te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om cyberaanvallen te detecteren en te voorkomen. Dit benadrukt de noodzaak voor phishing training.

Phishing training: krachtige verdediging tegen cyberaanvallen

Het belang van cybersecuritybewustzijn komt voort uit het feit dat jouw medewerkers de eerste verdedigingslinie vormen tegen cyberaanvallen. Hoewel geavanceerde beveiligingssystemen en technologieën van cruciaal belang zijn, blijven menselijke fouten en onoplettendheid een van de grootste bedreigingen voor de veiligheid van jouw bedrijf. Hackers maken graag gebruik van zwakke punten in de beveiliging, zoals onoplettendheid, onwetendheid en nalatigheid van medewerkers. Hier ligt het belang van een Phishing Training. 

Wat kun je verwachten van onze phishing campagenes:

Phishing training: verhoogt de cyber bewustzijn van medewerkers

Voor het opleiden en bewust maken van jouw medewerkers over de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken, hebben we specifieke cybersecurity bewustzijnstrainingen ontwikkeld. Door hen de nodige kennis en vaardigheden te geven, versterkt je hun vermogen om cyberaanvallen te detecteren en proactief op te treden om ze te voorkomen. Onze phishing training bestrijkt diverse onderwerpen, zoals phishing, social engineering, wachtwoordbeveiliging, gegevensbescherming en veilig gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers.

phishing mail test

We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers. Het doel is om een ‘phishing’ training op maat voor jouw te maken. 

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief security awareness training op locatie:

phishing training kampen

Phishing training: veiligheid voor iedereen

Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen zijn niet beperkt tot grote bedrijven; ze zijn van toepassing op organisaties van elke omvang en in elke sector. Of je nu een startup, een klein bedrijf of een multinational bent, jouw bedrijf kan het doelwit worden van een cyberaanval. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de totale veiligheid van jouw organisatie.

Doelgerichte telefoongesprekken van een mystery guests:

Locatiebezoek door professionele mystery guests:

Phishing training: bescherm je digitale toekomst!

In de context van cybersecurity geldt de regel: voorkomen is beter dan genezen. Het voorkomen van een cyberaanval is kosteneffectiever en minder schadelijk dan de gevolgen van een beveiligingsinbreuk. Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen dragen bij aan het bevorderen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie, waarin medewerkers zich bewust zijn van mogelijke bedreigingen en de juiste maatregelen nemen om ze te voorkomen. Door jouw medewerkers de nodige kennis en bewustzijn te geven, vermindert je aanzienlijk de kans op een succesvolle cyberaanval. Kies vandaag nog voor een phishing training. 

Mogelijkheid in combinatie met phishing-campagne:

Gedetailleerde rapportage van bevindingen:

cyber security mkb

Phishing training: bescherming tegen cybercriminaliteit!

Bescherm jouw bedrijf en gegevens tegen cybercriminaliteit door te kiezen voor cybersecurity bewustzijnstrainingen. Geef jouw medewerkers de juiste tools om veilig en verantwoordelijk te handelen in het digitale tijdperk. Neem contact met ons op voor meer details over onze trainingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het versterken van cybersecurity.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier