Cyber Awareness Training: Bescherm jouw bedrijf tegen groeiende dreigingen

In 2022 is het percentage bedrijven dat getroffen werd door een cyberaanval gestegen tot 45%. Met technologie als een essentieel onderdeel van ons dagelijks werk in de huidige zakelijke wereld, is het noodzakelijk om de cyber beveiliging van jouw bedrijf serieus te nemen. Cybercriminaliteit groeit en verandert voortdurend, wat benadrukt hoe belangrijk het is om jouw medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen de kennis en vaardigheden te geven om cyberaanvallen te herkennen en te voorkomen.

Cyber Awareness Training: Eerste verdedigingslinie

Het belang van cybersecuritybewustzijn ligt in het feit dat jouw medewerkers fungeren als de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Hoewel geavanceerde beveiligingssystemen en technologieën van essentieel belang zijn, blijven menselijke fouten en onzorgvuldigheid een van de grootste risico’s voor de veiligheid van jouw bedrijf. Hackers maken graag gebruik van zwakke plekken in de beveiliging, zoals onoplettendheid, gebrek aan kennis en nalatigheid bij medewerkers. Door je medewerkers een RSH Cyber awareness training te laten volgen, verhoog je hun bewustzijn over cybersecurity en voelen ze zich zekerder en meer vertrouwd.

Wat kun je verwachten van onze Phishing campagenes:

Cyber AwarenessTraining: Bewustwording en Bescherming

Onze cyber Awareness training is speciaal ontworpen om jouw medewerkers op te leiden en hen op de hoogte te stellen van de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken. Door hen de noodzakelijke kennis en vaardigheden te bieden, versterkt je hun vermogen om cyberaanvallen te herkennen en proactief te handelen ter voorkoming ervan. Onze cyber awareness training bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder phishing, social engineering, wachtwoordbeveiliging, gegevensbescherming en veilig gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers.

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Cyber Awareness Training voor Elke Organisatie

Of  jouw organisatie nu groot of klein is, en of in welke sector jij je dan ook bevindt, onze cybersecurity bewustzijnstrainingen zijn relevant. Elk bedrijf loopt het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval, of het nu een startup, een klein bedrijf of een multinational is. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de algehele veiligheid van jouw organisatie.

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mystery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Cybersecurity Bewustzijn: Voorkomen is Beter

Als het gaat om cybersecurity, geldt de vuistregel: voorkomen is beter dan genezen. Het voorkomen van een cyberaanval is kosteneffectiever en minder schadelijk dan de gevolgen van een beveiligingsinbreuk. Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen dragen bij aan het ontwikkelen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie, waarin medewerkers zich bewust zijn van potentiële bedreigingen en proactieve stappen ondernemen om ze te voorkomen. Door jouw medewerkers de juiste kennis en bewustwording te bieden, verklein je aanzienlijk de kans op een succesvolle cyberaanval.

cyber awareness training

Mogelijkheid in combinatie met Phishing-campagne:

Gedetailleerde rapportage van bevindingen:

Cyber Awareness Training: Bescherm je Bedrijf!

Neem maatregelen om jouw bedrijf en gegevens te beschermen tegen cybercriminaliteit. Investeer vandaag nog in cybersecurity bewustzijnstrainingen en rust jouw medewerkers uit met de benodigde tools om veilig en verantwoordelijk te handelen in het digitale tijdperk. Voor meer informatie over onze trainingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het versterken van cybersecurity, kun je contact met ons opnemen.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier