Cyber Awareness Training: Bescherm jouw bedrijf tegen groeiende dreigingen

In 2022 is het percentage bedrijven dat getroffen werd door een cyberaanval gestegen tot 45%. Met technologie als een essentieel onderdeel van ons dagelijks werk in de huidige zakelijke wereld, is het noodzakelijk om de cyber beveiliging van jouw bedrijf serieus te nemen. Cybercriminaliteit groeit en verandert voortdurend, wat benadrukt hoe belangrijk het is om jouw medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen de kennis en vaardigheden te geven om cyberaanvallen te herkennen en te voorkomen.

Cyber Awareness Training: Eerste verdedigingslinie

Het belang van cybersecuritybewustzijn ligt in het feit dat jouw medewerkers fungeren als de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen. Hoewel geavanceerde beveiligingssystemen en technologieën van essentieel belang zijn, blijven menselijke fouten en onzorgvuldigheid een van de grootste risico’s voor de veiligheid van jouw bedrijf. Hackers maken graag gebruik van zwakke plekken in de beveiliging, zoals onoplettendheid, gebrek aan kennis en nalatigheid bij medewerkers. Door je medewerkers een RSH Cyber awareness training te laten volgen, verhoog je hun bewustzijn over cybersecurity en voelen ze zich zekerder en meer vertrouwd.

Wat kun je verwachten van onze Phishing campagenes:

Cyber AwarenessTraining: Bewustwording en Bescherming

Onze cyber Awareness training is speciaal ontworpen om jouw medewerkers op te leiden en hen op de hoogte te stellen van de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken. Door hen de noodzakelijke kennis en vaardigheden te bieden, versterkt je hun vermogen om cyberaanvallen te herkennen en proactief te handelen ter voorkoming ervan. Onze cyber awareness training bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder phishing, social engineering, wachtwoordbeveiliging, gegevensbescherming en veilig gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers.

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Cyber Awareness Training voor Elke Organisatie

Of  jouw organisatie nu groot of klein is, en of in welke sector jij je dan ook bevindt, onze cybersecurity bewustzijnstrainingen zijn relevant. Elk bedrijf loopt het risico slachtoffer te worden van een cyberaanval, of het nu een startup, een klein bedrijf of een multinational is. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de algehele veiligheid van jouw organisatie.

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mystery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Cybersecurity Bewustzijn: Voorkomen is Beter

Als het gaat om cybersecurity, geldt de vuistregel: voorkomen is beter dan genezen. Het voorkomen van een cyberaanval is kosteneffectiever en minder schadelijk dan de gevolgen van een beveiligingsinbreuk. Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen dragen bij aan het ontwikkelen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie, waarin medewerkers zich bewust zijn van potentiële bedreigingen en proactieve stappen ondernemen om ze te voorkomen. Door jouw medewerkers de juiste kennis en bewustwording te bieden, verklein je aanzienlijk de kans op een succesvolle cyberaanval.

cyber awareness training

Mogelijkheid in combinatie met Phishing-campagne:

Gedetailleerde rapportage van bevindingen:

Cyber Awareness Training: Bescherm je Bedrijf!

Neem maatregelen om jouw bedrijf en gegevens te beschermen tegen cybercriminaliteit. Investeer vandaag nog in cybersecurity bewustzijnstrainingen en rust jouw medewerkers uit met de benodigde tools om veilig en verantwoordelijk te handelen in het digitale tijdperk. Voor meer informatie over onze trainingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het versterken van cybersecurity, kun je contact met ons opnemen.

Overige Cybersecurity Diensten

Verken een breed scala aan geavanceerde cybersecurity diensten die uw organisatie beschermen tegen de voortdurend veranderende bedreigingen van het digitale tijdperk. Van penetratietesten tot incidentrespons en inclusief cyber awareness training, onze uitgebreide oplossingen bieden gemoedsrust en veerkracht in een wereld van groeiende cyberdreigingen.

VulnerabilityScan

NetInspector is dé toonaangevende vulnerability management tool in Europa, ontworpen om software en netwerken te beschermen tegen beveiligingslekken. Deze geavanceerde tool identificeert, analyseert en lost kwetsbaarheden eenvoudig en efficiënt op. Dankzij zijn continue monitoring van de nieuwste bedreigingen, kunnen potentiële risico’s proactief worden aangepakt. De gebruiksvriendelijke interface maakt het toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus, terwijl duidelijke en begrijpelijke adviezen worden geboden over gevonden kwetsbaarheden.

Met grondige scans ontdekt NetInspector meer kwetsbaarheden dan andere tools, waardoor organisaties hun beveiligingsstatus beter kunnen begrijpen en prioriteren. Flexibele prijsmodellen en een team van experts dat altijd klaarstaat om te helpen, maken het een betaalbare en waardevolle oplossing voor elk bedrijf dat cybersecurity serieus neemt. Met naadloze integratie in bestaande netwerken en eenvoudige installatie, zowel virtueel als fysiek, biedt NetInspector een onmisbare bescherming tegen beveiligingslekken.

Wat is een pentest

Pentest en wat het is!

Een pentest omvat verschillende fasen. Allereerst wordt informatie verzameld tijdens de verkenningsfase. Vervolgens wordt met behulp van geautomatiseerde tools zoals NetInspector actief gezocht naar open poorten, services en kwetsbaarheden op de doelhosts. In de fase van toegang verkrijgen proberen beveiligingsexperts daadwerkelijk toegang te krijgen tot het systeem. Als toegang verkregen is, wordt er geprobeerd deze toegang te behouden door te kijken naar beschikbare services, gebruikersnamen, groepen en andere informatie. Pentesters kunnen na het verkrijgen van toegang proberen andere interne netwerksegmenten of systemen binnen het doelnetwerk te bereiken, wat bekend staat als pivoteren. Na afronding van de pentest wordt een uitgebreid rapport opgesteld met gedetailleerde bevindingen, kwetsbaarheden en aanbevelingen ter verbetering van de beveiliging.

Website/webshop Securityscan

RSH biedt specifieke opties en diensten aan om aan uw behoeften te voldoen:

Onze Website Security Check omvat een grondige analyse van uw website door ervaren experts. Alle potentiële zwakke punten worden geïdentificeerd en met behulp van uitgebreide scans en handmatige tests zorgen wij ervoor dat uw website volledig beveiligd is tegen bedreigingen.

Voor uw webshop bieden we een gespecialiseerde Webshop Security Check aan. Onze specialisten voeren een diepgaande beveiligingscontrole uit, specifiek gericht op de structuur van uw webshop, om eventuele beveiligingslekken op te sporen en aan te pakken.

Indien u slechts een snelle controle nodig heeft, bieden onze experts een Website Scan aan. Met behulp van geavanceerde tools detecteren zij mogelijke kwetsbaarheden en voorzien zij u van waardevolle inzichten om uw beveiligingsniveau te verbeteren.

Van Cyber Awareness Training tot Netwerkbeheer

Of het nu gaat om cyber awareness training, het scannen van jouw software of netwerk op kwetsbaarheden, het waarborgen van de veiligheid van klantgegevens in jouw webshop, tot aan het beheren van jouw ICT-omgeving of consultancy hierin, RSH is jouw betrouwbare partner. Wij behandelen jouw netwerk alsof het ons eigen netwerk is, met de hoogste zorg en toewijding.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier