Hoe een phishing campagne jouw bedrijf beschermt

In 2022 is het aantal bedrijven dat getroffen werd door een cyberaanval gestegen tot 45%. In de moderne zakelijke wereld, waarin technologie een essentieel onderdeel is van ons dagelijks werk, is het van cruciaal belang om serieus te zijn over de beveiliging van jouw bedrijf.

De groei en constante veranderingen in cybercriminaliteit benadrukken het belang van het bewust maken van jouw medewerkers over de risico’s, evenals het verschaffen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om cyberaanvallen te herkennen en te voorkomen. Hierin zijn phishing campagne en awareness trainingen van groot belang om je bedrijf en je netwerk te beschermen tegen cybercriminelen.

Phishing campagne voor medewerkersbewustzijn

Wat is  een Phishing Campagne? Dit is niets meer dan een simulatie  van een realistische phishing poging van een cybercrimineel. 

Jouw medewerkers vormen de eerste verdedigingslinie tegen cyberaanvallen, waardoor cybersecuritybewustzijn van cruciaal belang is. Hoewel geavanceerde beveiligingssystemen en technologieën van groot belang zijn, blijven menselijke fouten en onachtzaamheid een van de grootste risico’s voor de veiligheid van jouw bedrijf.

Hackers maken graag gebruik van zwakke punten in de beveiliging, zoals onoplettendheid, onwetendheid en slordigheid van medewerkers. 

Phishing campagne: wat kun je verwachten

Phishing campagne: wees voorbereid op cybercriminaliteit!

Met onze cybersecurity bewustzijnstrainingen worden jouw medewerkers opgeleid en bewust gemaakt van de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken. Door hen de benodigde kennis en vaardigheden te verschaffen, versterkt je hun vermogen om cyberaanvallen te herkennen en proactief te handelen ter voorkoming ervan. Onze trainingen omvatten onderwerpen zoals phishing, social engineering, beveiliging van wachtwoorden, gegevensbescherming en veilig gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken.

Met behulp van bewustzijnstraining en een phishing test tool kun je doelgerichte training bieden.

man aan het vissen bij een man achter een laptop

We bieden zowel basisopleidingen voor beginners als geavanceerde trainingen voor ervaren medewerkers. Het doel is om een ‘phishing campagne opzetten’ op maat voor jullie.

Phishingcampagnes zijn vaak de maatstaf voor het maatwerk van de bewustzijnstrainingen

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Cybersecurity-Urk

Phishing campagne en awareness training voor iedereen

Ongeacht de grootte of sector van jouw organisatie, zijn onze cybersecurity bewustzijnstrainingen relevant voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een startup, een klein bedrijf of een multinational bent, het risico om slachtoffer te worden van een cyberaanval is aanwezig. Door te investeren in jouw medewerkers, investeert je in de algehele veiligheid van jouw organisatie.

Doelgerichte telefoongesprekken van een mystery guests:

Locatiebezoek door professionele mystery guests:

Voorkomen is beter dan genezen

In het domein van cybersecurity geldt dat preventie beter is dan genezen. Het voorkomen van een cyberaanval is kosteneffectiever en minder schadelijk dan de gevolgen van een beveiligingsinbreuk.

Onze cybersecurity bewustzijnstrainingen dragen bij aan het opbouwen van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie, waarin medewerkers zich bewust zijn van potentiële bedreigingen en de juiste maatregelen nemen om ze te voorkomen.

Door jouw medewerkers de nodige kennis en bewustzijn te verschaffen, verkleint je aanzienlijk de kans op een succesvolle cyberaanval.

Naast Phishing Campagne en Awareness training bieden wij ook beveiliging dienst  voor jou ict omgeving.

Mogelijkheid in combinatie met phishing-campagne:

Gedetailleerde rapportage van bevindingen:

Versterk cybersecurity: investeer in bewustzijnstrainingen!

Zorg voor bescherming van jouw bedrijf en gegevens tegen cybercriminaliteit. Maak vandaag nog een investering in cybersecurity bewustzijnstrainingen en voorzie jouw medewerkers van de benodigde tools om veilig en verantwoordelijk te handelen in het digitale tijdperk. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze  phishing campagne of awareness trainingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het versterken van cybersecurity.