ICT Service Emmeloord

RSH is al dertig jaar jouw vertrouwde partner in ICT service op maat. Met een storingsdienst die altijd beschikbaar is en onze telefonische helpdesk expert die gemiddeld in 15 seconden reageren, beloven we succes en rust. Nog niet bij ons? Ontdek waarom ook jij onze toewijding verdient.

Aanbod van ICT service

Ontdek met onze diverse ict service aanbod hoe wij jouw bedrijf kunnen begeleiden in het digitale tijdperk, terwijl de technologie zich in razend tempo ontwikkelt en de behoefte aan een vooruitstrevende partner alleen maar groter wordt. Bij RSH hebben we diensten gecreëerd die perfect passen bij jouw unieke uitdagingen.

ICT Service Emmeloord

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Uw beheer op zijn best

Systeembeheer

Van het installeren en onderhouden tot het upgraden van servers, netwerken en werkstations.

Netwerkbeheer

Wij zorgen voor het design, de implementatie en het beheer van uw bedrijfsnetwerken, zowel LAN als WAN.

IT-Consultancy

Expertise in IT-strategieën, softwareselectie en meer.

Betrouwbare ICT service van RSH

In een wereld waar technologie voortdurend verandert, is het cruciaal om een partner te hebben die met de tijd meegaat. Ontdek met onze ict service een breed scala aan diensten bij RSH, waarbij we onze ervaring in zowel kantooromgevingen als productieomgevingen gebruiken. We stemmen deze diensten af op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Vraag naar de beste oplossing voor jou en zie hoe we jouw onderneming naar de voorhoede van digitale transformatie kunnen brengen, terwijl we tevens jouw IT security bewaken.

ICT Diensten
IT Bedrijf

Met onze ICT service nemen we jouw IT-zorgen uit handen

Onze klanten kunnen rekenen op een uitgebreid pakket aan ict service als het gaat om systeembeheer. Of je nu een klein bedrijf bent dat basisbeheer nodig heeft of een grotere onderneming met complexe IT-infrastructuren, wij hebben de kennis en ervaring om jouw systemen soepel te laten draaien. Van het onderhouden van servers en netwerken tot het implementeren van back-upoplossingen en het beheren van gebruikersaccounts, wij nemen alle IT-zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Alle diensten voor uw website of webshop

Webdesign

Hostingdiensten en op maat gemaakte website-ontwerpen voor een krachtige online aanwezigheid.

Softwareontwikkeling

Op maat gemaakte software-oplossingen afgestemd op uw unieke zakelijke behoeften.

Webdevelopment

Binnen ons ict service aanbod is het cruciaal om een professionele en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid te hebben, aangezien jouw website vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten is. Ons team van ervaren webdevelopers staat klaar om maatwerkwebsites te ontwerpen en te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om een eenvoudige bedrijfswebsite, een geavanceerd e-commerceplatform of een op maat gemaakte webapplicatie, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Bovendien kunnen we binnen ons ict servicepakket jouw website hosten en dagelijks monitoren. 

professionele website bouwer

Zakelijke diensten

Zakelijke telefonie

Innovatieve communicatieoplossingen voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie

Connectiviteit onderweg voor uw medewerkers.

Internetdiensten

Betrouwbare en snelle internettoegang voor uw organisatie.

Zakelijke telefonieoplossing van RSH

Binnen ons ict service aanbod reikt onze expertise ook tot zakelijke telefonie. Het succes van elk bedrijf staat of valt met effectieve communicatie, en daarom bieden wij professionele oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van moderne organisaties. Of je nu een betrouwbaar VoIP-systeem zoekt, geavanceerde teleconferentie-functionaliteit nodig hebt, of naadloze integratie wenst met bestaande software, wij hebben de oplossing die jouw bedrijf nodig heeft.

Cloud

Cloud diensten

Cloud-opslag, cloud-backup en virtuele serveroplossingen voor flexibiliteit en efficiëntie.

Cybersecurity

Jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen met geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Cybersecurity beschermd je bedrijf tegen cyberaanvallen

Cybersecurity is een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening. Binnen ons ict service aanbod staat cybersecurity centraal. In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is het van essentieel belang om jouw bedrijf te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Bij RSH begrijpen we de risico’s en bieden we op maat gemaakte oplossingen om jouw bedrijf te beveiligen tegen cyberbedreigingen. Van firewallconfiguratie en antivirusbescherming tot security audits en trainingen voor medewerkers, wij helpen jou om jouw digitale infrastructuur te beschermen.

gratis demo netwerkscan

Overige diensten

E-mail

Betrouwbare hosting en onderhoud van uw zakelijke e-mail.

Helpdesk diensten

Technische ondersteuning en probleemoplossing wanneer u dit het meest nodig hebt.

Hardware verkoop en -onderhoud

Van de verkoop tot het onderhoud van alle essentiële hardware.

Netwerkprinters

Netwerkprinters met een abonnement Ga voor een netwerkprinter op kantoor en betaal per afgedrukte pagina. Zo betaal je nooit teveel en voorkom je verrassingen.

Camerabeveiliging

Beveilig jouw bedrijfspand met IP camera’s en bekijk de beelden (live) online. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren graag!

ICT Diensten
Betrouwbare ICT service

Als jouw betrouwbare partner in digitale transformatie en innovatie, staat RSH voor je klaar, ongeacht of je actief bent in een kantooromgeving of je je bevindt in het hart van een drukke productievloer.

Met een diepgaande kennis en jarenlange ervaring in zowel de technologische behoeften van moderne werkplekken als de specifieke uitdagingen die zich voordoen in industriële settings, zijn onze specialisten uitstekend uitgerust om je te begeleiden bij elke stap naar een meer geconnecteerde en efficiënte toekomst binnen ons ict service aanbod.

Onze nuchtere benadering in ICT service

Met een streven naar perfectie in alles wat we doen, vormen onze deskundigheid, beproefde methoden, nuchtere benadering, eerlijke communicatie en proactieve aanpak de basis van onze dienstverlening bij RSH binnen ons ict serviceaanbod. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw IT-behoeften of klaar bent om de volgende stap te zetten in digitale transformatie, bij RSH ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw ICT-doelen te bereiken. Met RSH aan jouw zijde, ben je klaar voor de toekomst van technologie.

ICT Uitbesteden noordoostpolder

Samen naar succes

Of je nu actief bent in een kantoor of productieomgeving. RSH is jouw betrouwbare partner. Onze specialisten blikken graag met je vooruit naar jouw digitale toekomst. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw digitale mogelijkheden kunnen vergroten.

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier