VoIP - voordelig en professioneel bellen

Met VoIP Telefonie van RSH bespaart u op de telefoonkosten door middel van bellen over het internet. U heeft hier een internetverbinding en VoIP toestellen voor nodig. De huidige ISDN lijnen en analoge telefoonlijnen kunnen worden opgezegd. Met VoIP Telefonie van RSH maakt u gebruik van een volledig beheerde telefonie omgeving, waarbij alles naar wens is te programmeren. Het maakt hierbij niet uit of u slecht één toestel heeft of 50.

Met VoIP Telefonie is alles eenvoudig via webinterface in te stellen en te beheren. Denk hierbij aan voicemail, belgroepen, keuzemenu’s, wachtrijen, wachtmuziek, snelkiesnummers, enz, enz.

Mogelijkheden

Met VoIP Telefonie belt u gratis met uw collega’s, ook wanneer zij bij een andere vestiging of thuis werken. Verder behoudt u gewoon uw huidige telefoonnummers , of u vraagt nieuwe nummers aan met uw eigen regionale netnummer, 085 of 088 nummer. Het voordeel van VoIP telefonie in tegenstelling tot een telefooncentrale met analoge lijnen is dat u altijd voldoende lijnen beschikbaar heeft. 

Met VoIP Telefonie van RSH ontvangt u één gespecificeerde telefoonrekening, waarbij u inzage heeft tot het belgedrag binnen uw bedrijf. 

Alles is naar wens te programmeren. De mogelijkheden zijn enorm, de toepassing ervan eenvoudig.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag alle voordelen van VoIP Telefonie.

yealink toestel

Platinum partner

RSH heeft de 3CX Platinum partner status, tevens is RSH een van de twee verkooppunten in nederland die de Advanced Certified status hebben.

rsh ict management is platinum partner met 3cx