Van Risico naar Veiligheid: MKB Phishingtest en het Belang van Awareness Trainingen

Jouw medewerkers zijn het kostbaarste wat je bedrijf heeft. Zorg ervoor dat zij voldoende bewust zijn van de risico’s en gevaren van je netwerkomgeving. Met de security awareness training van RSH ICT Management kunt je ervoor zorgen dat jouw medewerkers getraind voor de risico’s en gevaren, en hoe deze te herkennen.

Onze Interactieve Security Awareness Training en MKB Phisingtest

Ontdek de kracht tegen social engineering met onze op maat gemaakte Awareness-Trainingen! Bij ons staat de veiligheid van jouw organisatie en medewerkers voorop. We bieden verschillende technieken aan om bewustwording te creëren en de risico’s te identificeren wanneer het gaat om het delen van informatie en het verlenen van toegang aan derden.

Onze Security Awareness Training / Cyber Awareness Training zijn ontworpen om jouw team op te leiden in het herkennen van manipulatieve technieken en hen bewust te maken van de gevaren op het gebied van cybersecurity. Met onze trainingen investeer je als ondernemer in de veiligheid en het bewustzijn van jouw medewerkers.

Wat is Credential Stuffing?

Met de Security Awareness Training op locatie bieden we een uitgebreide en interactieve leerervaring voor jouw team. Tijdens de awareness training security worden verschillende aspecten van cybersecurity behandeld, waaronder social engineering. De deelnemers leren hoe ze verdachte e-mails en phishing-pogingen kunnen herkennen, hoe ze sterke wachtwoorden kunnen gebruiken en hoe ze veilig om kunnen gaan met gevoelige informatie.

Daarnaast bieden we ook de Cyber Awareness Training aan, waarbij we specifiek ingaan op de digitale dreigingen en risico’s waarmee organisaties worden geconfronteerd. Deze training behandelt onderwerpen zoals malware, ransomware, datalekken en het veilig gebruik van internet en andere digitale communicatiemiddelen.

Onze security awareness  trainingen zijn interactief en praktijkgericht. Ze voorzien jouw team van essentiële kennis en vaardigheden om een veilige werkomgeving te creëren en te behouden. Het doel is om het bewustzijn te vergroten en medewerkers in staat te stellen effectief te handelen in situaties waarin hun informatie en gegevens op het spel staan.

Investeer vandaag nog in de security awareness training van RSH ICT Management en versterk de beveiliging van jouw organisatie tegen de steeds veranderende bedreigingen op het gebied van cybersecurity.

Onze gepersonaliseerde MKB Phishing Test

Om de weerbaarheid van jouw medewerkers te testen, bieden wij professionele en effectieve Phishing Campagnes aan. Onze phishing campagnes bieden een waardevolle ervaring waarbij jouw team inzicht krijgt in de valkuilen van phishingaanvallen en leert hoe ze deze kunnen herkennen en vermijden. Door middel van simulaties en realistische scenario’s helpen wij jouw team om hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity te verbeteren en bewustzijn te vergroten.

Voor aangepaste cyber awareness-training die aansluit bij de uitkomst van de phishing campagne, bieden wij een op maat gemaakte Awareness Training Security. Onze experts werken nauw met jou samen om de inhoud van de training aan te passen, zodat deze perfect aansluit op de resultaten van de phishing campagne en helpt bij het versterken van het bewustzijn van jouw medewerkers.

 

Met onze op maat gemaakte trainingservaring en gepersonaliseerde phishing campagnes zorgen wij ervoor dat jouw organisatie beter voorbereid is op de voortdurende bedreigingen op het gebied van cybersecurity. Samen werken we aan het creëren van een veiligere digitale omgeving en het versterken van de menselijke schakel in jouw organisatie’s verdediging tegen cyberaanvallen.

MKB Phishingtest/Mystery Guest-Programma

Met onze phishing campagnes gaan we nog een stap verder om de bewustwording van jouw medewerkers te testen. Via onze campagnes simuleren we doelgerichte telefoongesprekken om te zien hoe goed jouw team omgaat met manipulatieve tactieken. Op deze manier kunnen we zwakke punten identificeren en jouw medewerkers voorbereiden op mogelijke bedreigingen.

Maar dat is nog niet alles! Als je de beveiliging van jouw fysieke locatie wilt verbeteren, bieden wij ook ons populaire Mystery Guest-programma aan. Hierbij sturen we een getrainde professional naar jouw organisatie om de veiligheidsmaatregelen te testen. Dit unieke programma stelt je in staat om zwakke plekken te ontdekken en je beveiligingssystemen verder te optimaliseren.

Met ons Mystery Guest-programma krijg je een gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van jouw beveiligingsmaatregelen en de alertheid van jouw medewerkers. Onze professionele mystery guests evalueren en rapporteren hun bevindingen op basis van een grondige beoordeling van jouw organisatie. Hierdoor kun je gerichte verbeteringen aanbrengen en de beveiliging van jouw fysieke locatie naar een hoger niveau tillen.

Combineer ons unieke Mystery Guest-programma met onze phishing campagnes en je hebt een uitgebreide aanpak om zowel de online als offline beveiliging van jouw organisatie te versterken. Met onze gepersonaliseerde security awareness training zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers optimaal voorbereid zijn op de steeds veranderende bedreigingen op het gebied van cybersecurity en fysieke beveiliging.

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Bescherm jouw organisatie tegen de sluwe aanvallen van social engineering en investeer in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan een veiligere en bewustere werkomgeving. Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier