Wordt geen slachtoffer van Cybercrime bedrijven, en bescherm jouw digitale wereld!

Met onze vooruitstrevende Cybersecurity-oplossingen bieden we absolute gemoedsrust in het digitale tijdperk. In een wereld waar technologie jouw leven en bedrijf beïnvloedt, is het waarborgen van de veiligheid van jouw computersystemen, netwerken en waardevolle gegevens van vitaal belang. Bij RSH begrijpen we de toenemende complexiteit van cyberbedreigingen en zijn we vastberaden om jouw bedrijfsnetwerk te beschermen. Vertrouw op onze toonaangevende cybersecurity-aanpak en navigeer met vol vertrouwen door de uitdagingen van de moderne digitale wereld. Samen bouwen we aan een veilige en succesvolle digitale toekomst!

Unieke Cybersecurity Oplossingen

Een MKB-slachtoffer cybercrime wil je niet worden vandaar dat wij  op maakt gemaakte cybersecurity-oplossingen die een uitgebreid scala aan digitale veiligheidsuitdagingen bestrijken. Met onze diepgaande kennis van diverse vormen van cybercriminaliteit, staan we garant voor een effectieve bescherming voor jouw organisatie. Of het nu gaat om phishing-aanvallen, malware-infecties, Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen, identiteitsdiefstal, online fraude of social engineering, wij zijn er om jouw digitale activa te beveiligen.

In de voortdurend veranderende wereld van cybersecurity is stilstaan geen optie. Ons geheim wapen is NedInspector, een innovatief hulpmiddel dat regelmatig kwetsbaarheidsscans uitvoert en overzichtelijke rapporten genereert. Hiermee kunnen we snel reageren op de meest kritieke dreigingen, waardoor jouw privacy en financiën altijd veilig zijn.

Wat doet onze NetInspector netwerk scan:

Verbeter jouw Digitale Veiligheid met Grondige Pentests en Actuele Beveiligingsmaatregelen

Optimaliseer jouw digitale veiligheid met onze diepgaande pentests en altijd actuele beveiligingsmaatregelen. Onze penetratietests omvatten een grondig onderzoek van jouw systemen, software, website of webshop om mogelijke toegangspunten te identificeren. We begrijpen dat digitale beveiliging een doorlopende zorg is, en daarom hechten we er veel waarde aan om jouw beveiligingsmaatregelen voortdurend up-to-date te houden in deze snel veranderende digitale omgeving.

Hier is een opsomming van wat er doorgaans in een pentest wordt gedaan:

Sta sterk tegen cyberaanvallen: Bewustzijnstraining en robuuste beveiliging

De impact van cybercriminaliteit kan zowel financieel als emotioneel verwoestend zijn. Om deze risico’s te minimaliseren, hebben we een breed scala aan proactieve maatregelen en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze deskundige beveiligingsexperts staan klaar om jouw medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van diverse cyberbedreigingen. Wij bieden trainingen over cybersecurity, phishing en social engineering om jouw personeel alert en goed geïnformeerd te houden over de nieuwste tactieken van cybercriminelen.

Naast bewustzijnstrainingen moedigen we jou aan om een robuust beveiligingsbeleid te implementeren. Dit omvat het versterken van wachtwoordbeheer, toegangscontroles, gegevensbeveiliging en het gebruik van externe apparaten. Sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie voegen een extra beveiligingslaag toe aan jouw digitale verdediging. Met deze gecombineerde aanpak vergroot je aanzienlijk de kans om cyberaanvallen te voorkomen en bescherm je jouw organisatie tegen potentiële dreigingen.

Wat kun je verwacht van onze Phishing campagenes:

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mysery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Veilige Netwerken & Professioneel Ondersteuningsteam

Het belang van regelmatige software-updates wordt benadrukt, omdat ze cruciale beveiligingspatches bevatten om kwetsbaarheden aan te pakken. Onze geavanceerde firewalls en antivirussoftware bieden uitgebreide bescherming voor jouw netwerk en apparaten, waardoor ze worden beschermd tegen malware en andere schadelijke bedreigingen.

Om jouw bedrijfsgegevens te beveiligen, raden we aan regelmatige back-ups te maken op een veilige locatie, losgekoppeld van het netwerk, om ransomware-aanvallen te voorkomen. Het beperken van toegangsrechten minimaliseert bovendien het risico van intern misbruik van gegevens.

Ons deskundige beveiligingsteam maakt gebruik van geavanceerde oplossingen voor het monitoren van netwerkactiviteiten en het detecteren van ongebruikelijk gedrag, waardoor eventuele inbreuken snel kunnen worden opgespoord. Mocht er zich toch een beveiligingsincident voordoen, dan hebben we een doordacht responsplan klaar om snel te handelen en de schade te beperken.

Bij ons staat jouw digitale veiligheid altijd voorop. Onze beveiligingsexperts staan altijd klaar om jouw bedrijf te evalueren, kwetsbaarheidstests uit te voeren en waardevolle aanbevelingen te doen om de ondersteuning nog professioneler te maken.

Website Security Check:

Webshop Security Check:

Website scan:

Netwerk Security Check:

Streef naar sterke cybersecurity door samen te werken

Dagelijks monitoren we de nieuwste ontwikkelingen op cybersecurity-gebied om jou en je organisatie te beschermen tegen de groeiende digitale dreigingen. Laten we gezamenlijk werken aan een veiligere en beter beveiligde online omgeving voor jou en je bedrijf! Ontdek nu onze cybersecurityoplossingen en versterk je digitale verdediging!”

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier