[servicestatus_header]

VoIP provider

Wil jij een betere bereikbaarheid, meer flexibiliteit, meer functionaliteiten en meer gemak, maar minder telefoniekosten? Kies dan voor RSH als jouw VoIP provider. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor flexibele en goede zakelijke telefonie. Til ook je bereikbaarheid en klantencontact naar een hoger niveau en stap vandaag nog over!

Voip Provider

De voordelen van RSH als VoIP provider

RSH ICT Management levert complete telefonieoplossingen. Zo zorgen we voor Voice over IP telefoons, een telefooncentrale en stabiel internet. Met RSH als jouw VoIP provider profiteer je van:

Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk, wij doen alles om de allerbeste oplossing te vinden. Met VoIP van RSH ben je niet meer gebonden aan een locatie, maar kun je overal waar internet is bellen met je vaste nummer. Hierdoor ben je flexibeler en kun je klanten beter helpen. Zo helpen wij jou met het verbeteren van de communicatie en zorgen wij direct voor een optimale en veilige online werkplek creëren. Talloze grote en kleine bedrijven hebben wij al mogen helpen met een VoIP oplossing op maat.

De mogelijkheden van 3CX

Voor het inrichten van een VoIP omgeving gebruiken wij 3CX. Door de vele functies van dit programma kunnen wij een persoonlijke oplossing realiseren die volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van jouw organisatie. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en gebruikt.

Een aantal van mogelijkheden van 3CX:

Wil jij ook een persoonlijke oplossing voor jouw zakelijke telefonie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

zakelijke telefonie

Jouw VoIP provider in klantcommunicatie communicatie oplossingen

RSH Streeft ernaar om onze klanten de best mogelijke communicatieoplossingen te bieden. Onze toewijding gaat verder dan alleen het leveren van een standaard telefoniedienst. We gaan als VoIP Provider de extra mijl in het ontwerpen van op maat gemaakte belplannen en we zetten ons in om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met onze diensten. Daarnaast richten we ons op het naadloos integreren van mobiele communicatie en CRM-systemen om de efficiëntie en effectiviteit van bedrijven te verbeteren. 

Op maat gemaakte belplannen

Het opstellen van een effectief belplan is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Een belplan bepaalt hoe oproepen worden gerouteerd en beheerd binnen een organisatie. Bij RSH  jouw VoIP-provider begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met verschillende behoeften en doelstellingen. Daarom bieden we op maat gemaakte belplannen aan die specifiek zijn afgestemd op de vereisten van elke klant.

Een op maat gemaakt belplan kan functies omvatten zoals automatische doorverwijzing van oproepen naar de juiste medewerkers of afdelingen, voicemailbeheer, wachtrijen en nog veel meer. Door een belplan op maat te maken, kunnen we ervoor zorgen dat bedrijven hun communicatieprocessen optimaliseren en de klanttevredenheid verhogen.

voip

Onze ICT specialisten kunnen jou op talloze manieren helpen om jouw zakelijke telefonie te beveiligen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

Integratie van mobiel en CRM-systeem

Moderne bedrijven vertrouwen steeds meer op mobiele communicatie en CRM-systemen (Customer Relationship Management) om hun activiteiten te stroomlijnen en klantrelaties te verbeteren. Bij RSH als VoIP-provider begrijpen we het belang van deze tools en streven we ernaar om naadloze integratie tussen mobiele apparaten en CRM-systemen mogelijk te maken.

Een van de voordelen van de integratie van mobiel en CRM is dat het de productiviteit verhoogt. Medewerkers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot klantgegevens en communiceren met klanten vanaf hun mobiele apparaten, waar ze zich ook bevinden. Dit resulteert in een snellere en effectievere klantenservice.

Een ander voordeel is dat het de nauwkeurigheid van gegevens verbetert. Wanneer oproepen worden geregistreerd en gekoppeld aan CRM-gegevens, wordt de kans op fouten verminderd en kunnen medewerkers relevante informatie direct raadplegen tijdens gesprekken. Dit draagt bij aan een betere klantenservice en helpt bedrijven om klanttevredenheid en loyaliteit op te bouwen.

Voip Provider

Bovendien biedt de integratie van mobiel en CRM inzichtelijke analyses en rapporten. Bedrijven kunnen de prestaties van hun communicatie en klantinteracties nauwkeurig volgen en analyseren, wat hen helpt om strategische beslissingen te nemen en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Voordelen van RSH VoIP provider

De voordelen van het kiezen voor onze VoIP-provider, met een focus op op maat gemaakte belplannen en integratie van mobiel en CRM, zijn talrijk:

Een aantal van mogelijkheden van 3CX:

Kortom, wij als VoIP-provider zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige communicatieoplossingen die de klanttevredenheid verhogen en de efficiëntie van bedrijven verbeteren. Onze op maat gemaakte belplannen en integratie van mobiel en CRM bieden aanzienlijke voordelen voor bedrijven van alle groottes en helpen hen om te gedijen in de moderne zakelijke omgeving. Als u op zoek bent naar een partner die begrijpt dat uw succes ons succes is, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles voor jouw zakelijke telefonie

Bij RSH ICT Management kunnen we een totaaloplossing bieden. Want naast VoIP bieden we ook stabiel internet en mobiele abonnementen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook Voice over IP telefoons, VoIP centrales en headsets. Alles wat jij nodig hebt. Zo heb jij gegarandeerd een goed gesprek. 

Wil je weten hoe VoIP jouw klantcontact naar een hoger niveau kan tillen? Maak een vrijblijvend adviesgesprek om samen de mogelijkheden te ontdekken.

Laat hier je gegevens achter:

VoIP contact formulier