VoIP internetbellen

Wil jij een betere bereikbaarheid, meer flexibiliteit, meer functionaliteiten en meer gemak, maar minder telefoniekosten? Kies dan voor VoIP van RSH. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor flexibele en goede zakelijke telefonie. Til ook je bereikbaarheid en klantencontact naar een hoger niveau en stap vandaag nog over!

voip bellen voip telefoon

De voordelen van VoIP

RSH ICT Management levert complete telefonieoplossingen. Zo zorgen we voor Voice over IP telefoons, een telefooncentrale en stabiel internet. Met VoIP van RSH profiteer je van:

Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk, wij doen alles om de allerbeste oplossing te vinden. Met VoIP van RSH ben je niet meer gebonden aan een locatie, maar kun je overal waar internet is bellen met je vaste nummer. Hierdoor ben je flexibeler en kun je klanten beter helpen. Zo helpen wij jou met het verbeteren van de communicatie en zorgen wij direct voor een optimale en veilige online werkplek creëren. Talloze grote en kleine bedrijven hebben wij al mogen helpen met een VoIP oplossing op maat.

De mogelijkheden van 3CX

Voor het inrichten van een VoIP omgeving gebruiken wij 3CX. Door de vele functies van dit programma kunnen wij een persoonlijke oplossing realiseren die volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van jouw organisatie. Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en gebruikt.

Een aantal van mogelijkheden van 3CX:

Wil jij ook een persoonlijke oplossing voor jouw zakelijke telefonie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Veilig internetbellen met RSH

Wij begrijpen dat je veel informatie en gesprekken liever privé houdt. Daarom zorgen wij voor een veilige verbinding om vertrouwd gesprekken te voeren. Wij houden hackers buiten de deur met firewalls en beveiligingssoftware. Daarnaast kunnen we activiteiten monitoren en loggen. We kunnen dan meteen ingrijpen als we iets verdachts zien. 

voip

Alles voor jouw zakelijke telefonie

Bij RSH ICT Management kunnen we een totaaloplossing bieden. Want naast VoIP bieden we ook stabiel internet en mobiele abonnementen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook Voice over IP telefoons, centrales en headsets. Alles wat jij nodig hebt. Zo heb jij gegarandeerd een goed gesprek. 

Wil je weten hoe VoIP jouw klantcontact naar een hoger niveau kan tillen? Maak een vrijblijvend adviesgesprek om samen de mogelijkheden te ontdekken.

Laat hier je gegevens achter:

VoIP contact formulier