Dacht je dat je veilig was? denk opnieuw!

Tweestapsverificatie (2FA) ook wel tweefactorauthenticatie genoemd.

Dacht je dat je veilig was? Denk opnieuw! Leer hoe je jezelf kunt verdedigen met ondoordringbare tweestapsverificatie

Een simpel wachtwoord kan in zeer korte tijd worden gehackt, omdat het vaak zwak en gemakkelijk te raden is. Hackers maken gebruik van geautomatiseerde programma’s en speciale tools om wachtwoorden te kraken. Ze kunnen verschillende methoden toepassen, zoals brute-force-aanvallen, woordenboekaanvallen en geavanceerdere technieken, afhankelijk van de beschikbare middelen en het doel van de aanval.

hand van hacker die uit het beeldscherm spullen gaat pakken van bureau
Twee factor Authenticatie

Bescherm je online accounts!

Wil je je online accounts en persoonlijke gegevens optimaal beschermen? Ontdek hoe sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie (2FA) jouw digitale veiligheid naar een hoger niveau kunnen tillen!

Bescherm je online accounts en waardevolle informatie met sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie!

Je online veiligheid is van groot belang!

Je persoonlijke gegevens en online veiligheid zijn van het grootste belang. Het gebruik van sterke wachtwoorden is essentieel om je online accounts te beschermen tegen hackers en ongeoorloofde toegang. Maar wat maakt een wachtwoord echt sterk? Het antwoord is eenvoudig: lengte, complexiteit en uniciteit.

Wachtwoord Policy
wachtwoorden

Wat is een sterk wachtwoord?

Bij RSH begrijpen we het belang van sterke wachtwoorden en willen we je helpen je accounts te beveiligen. Met onze gebruiksvriendelijke tools kun je gemakkelijk sterke wachtwoorden genereren die moeilijk te raden of te kraken zijn. We raden aan een combinatie van letters (hoofdletters en kleine letters), cijfers en speciale tekens te gebruiken om de complexiteit te vergroten. Maar dat is nog niet alles!

Hoe werkt 2 stapsverificatie?

Hoe werkt 2 staps verificatie of wat is tweefactorauthenticatie:

Naast sterke wachtwoorden raden we ook ten zeerste aan om tweestapsverificatie (2FA) in te schakelen voor extra beveiliging. Met 2FA wordt er een extra beveiligingslaag toegevoegd aan je accounts. Nadat je je wachtwoord hebt ingevoerd, ontvang je een unieke verificatiecode op je mobiele apparaat. Deze code moet je vervolgens invoeren om toegang te krijgen tot je account. Dit betekent dat zelfs als iemand je wachtwoord zou weten, ze nog steeds die extra code nodig hebben om binnen te komen. Het biedt gemoedsrust en versterkt de beveiliging van je gegevens.

Bescherm je online accounts en geef hackers geen kans!

Wacht niet langer! Bescherm je online accounts en geef hackers geen kans. Maak gebruik van sterke wachtwoorden en schakel tweestapsverificatie in om je gegevens te beveiligen. Jouw veiligheid is onze prioriteit, en we staan klaar om je te helpen bij het versterken van je online beveiliging.

Neem vandaag nog de controle over je digitale veiligheid en beveilig je accounts met sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie! Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen?