Onze klant Mario van Scholtens advocaten vertelt

Testimonial Scholtens advocaten

Jan verzorgt onze telefonie en is intussen vaste leverancier van ict-aparatuur. Keer op keer loopt de samenwerking erg soepel en prettig.

Nadat onze "oude" leverancier van voip-telefonie ineens aangaf er mee te stoppen, heeft Jan snel geïnventariseerd wat wij nodig hebben. De nieuwe toestellen werden snel geleverd, alles werd perfect ingesteld en opgeleverd.

Ook het scherm in onze spreekkamer is door RSH geleverd. Datakabels en elektrakabels zijn over de plafonds en door de wanden getrokken, waardoor ze niet zichtbaar zijn. En ook hier werd alles perfect ingesteld en opgeleverd.

Dit lijkt normaal, maar mijn ervaringen met concullega's van Jan zijn anders. Vaak blijkt toch iets niet goed te werken. Of de uitleg is net niet duidelijk genoeg. Bij RSH overkomt dat je niet.

Wat ook fijn is, is dat de collega's van Jan snel, zorgvuldig en netjes werken. De overlast is daardoor heel beperkt, erg fijn in een kantooromgeving waar klanten over de vloer komen. Wat helemaal fijn is, is dat na afloop alles keurig werd opgeruimd en schoongemaakt. Ook dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Dan nog de telefoon. Bel je RSH dan nemen ze inderdaad binnen 15 seconden op. En je hebt dan niet een telefoniste of voice-over Frans aan de lijn. Degene die opneemt heeft verstand van zaken. Dat scheelt een boel wachttijd en ergernis!

Ik beveel Jan van harte aan!

Laat hier je gegevens achter:

Overige dienst contact formulier