[servicestatus_header]

SPF DKIM Check: Google en Yahoo's Nieuwe E-mailvereisten

Komt jouw e-mail regelmatig niet aan, of wordt het als spam beschouwd? Heb je dan we rekening met de nieuwe vereisten gehouden! 

E-mail Giganten Google en Yahoo hebben Striktere E-mailvereisten opgelegd. Maar wat is de reden hiervan en wat betekend dit voor jou? Heb je al SPF DKIM check gedaan!

SPF DKIM Check: De Strijd tegen Spam en Phishing

In een voortdurende strijd tegen spam en phishing hebben e-mailgiganten Google en Yahoo aangekondigd dat ze per 1 februari strengere eisen zullen hanteren voor verzenders van (bulk) e-mails.

Daarnaast zijn de eisen voor alle gebruikers ook aangescherpt. Deze nieuwe voorwaarden, die op 1 februari 2024 van kracht zijn geworden, zijn bedoeld om meer spamberichten uit de inbox van gebruikers te weren. Hoewel dit ongetwijfeld een enorme en positieve stap is in de strijd tegen ongewenste e-mail, brengt dit veel bedrijven onder aanzienlijke tijdsdruk.

Komt jouw e-mail regelmatig niet aan, of wordt het als spam beschouwd? Dan zijn de nieuwe vereisten iets waar je zeker rekening mee moet houden. Hier zijn de details van de nieuwe vereisten voor iedereen die e-mails verstuurt:

Belangrijke Nieuwe E-mailvereisten

Als jouw e-mails regelmatig niet aankomen of als spam worden gemarkeerd, dan zijn de nieuwe vereisten iets waar je zeker rekening mee moet houden. Het voldoen aan deze vereisten kan de bezorgbaarheid van je e-mails aanzienlijk verbeteren en het risico op filtering verminderen.

SPF DKIM Check

Ontdek de Nieuwe Regels!

Hier zijn de details van de nieuwe vereisten voor iedereen die e-mails verstuurt:

Specifieke Vereisten voor Bulk E-mail Verzenders

Hoewel de bovenstaande eisen van kracht zijn voor alle e-mailverzenders, zijn er aanvullende eisen specifiek voor verzenders van bulk e-mail. Deze extra vereisten zijn ontworpen om de integriteit van bulkmailings te waarborgen en de kans op spam te minimaliseren. Het naleven van deze specifieke richtlijnen is essentieel voor het behoud van een goede e-mailbezorging en het vermijden van potentieel negatieve gevolgen voor jouw verzendreputatie.

SPD DKIM DMARC: Specifieke Vereisten voor Bulk E-mail Verzenders

Als je regelmatig grote hoeveelheden e-mails verstuurt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze richtlijnen:

Verbeter de Bezorgbaarheid van Je Bulk E-mails

Het naleven van deze regels is essentieel om de bezorgbaarheid van je bulk e-mails te verbeteren en te voldoen aan de normen die door e-mailproviders zoals Google en Yahoo zijn vastgesteld. Als je hulp nodig hebt bij het implementeren van deze regels of het optimaliseren van je e-mailcampagnes, staan we klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg ervoor dat je e-mails de juiste weg vinden naar de inbox van je ontvangers.

Red je E-mails van de Spam

De nieuwe strengere eisen van e-mailgiganten zoals Google en Yahoo zijn bedoeld om spam te verminderen, maar brengen ook uitdagingen met zich mee voor bedrijven die e-mails versturen. Met vereisten zoals SPF of DKIM authenticatie, geldige DNS-records en het handhaven van lage spampercentages, is het van cruciaal belang om aan deze normen te voldoen om de bezorgbaarheid van je e-mails te garanderen.

Als je worstelt met het naleven van deze regels of als je hulp nodig hebt bij het optimaliseren van je e-mailcampagnes, staan we klaar om je te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden om ervoor te zorgen dat je e-mails de juiste weg vinden naar de inbox van je ontvangers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je e-mails niet verdwalen in de spam.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier