[servicestatus_header]

RSH Cyber Security

Breng je online veiligheid naar een hoger niveau! Ontdek onze cyber security oplossingen en bescherm jezelf met vertrouwen.
Hoe veilig is jouw digitale omgeving?
Bij RSH ICT Management begrijpen we dat het beveiligen van jouw bedrijfsgegevens van groot belang is. We bieden momenteel al uitgebreide ICT-diensten die jouw systemen beschermen tegen bekende bedreigingen. Maar wat gebeurt er met de datalekken die we niet kunnen zien?

Door de toenemende cyberaanvallen die aan de orde van de dag zijn en gevoelige gegevens die voortdurend worden bedreigd, is cybersecurity van het grootste belang. Ben je voorbereid op de steeds groeiende dreigingen en kun je de integriteit en vertrouwelijkheid van jouw gegevens garanderen? Ontdek hoe ons cybersecurityprogramma een onmisbare rol kan spelen bij het beschermen van jouw persoonlijke informatie, bedrijfsgeheimen en de reputatie van jouw organisatie. De tijd om actie te ondernemen is nu.
We hebben ons dienstenaanbod flink uitgebreid met producten en diensten op het gebied van cyber security! Benieuwd naar onze producten?

Zakelijk netwerk

Cyber Security met NetInspector

Ontdek kwetsbaarheden in jouw netwerk! Onze netwerkscan NetInspector detecteert beveiligingslekken in software, servers, databases, IoT-apparaten, besturingssystemen, netwerkapparaten, webapplicaties en werkplekken. Daarnaast krijg je een overzichtelijke managementrapportage die inzicht geeft in de omvang van de risico’s. 

Meer informatie over netwerkscan

Eenmalige netwerk security check:

Zorg ervoor dat jouw systeem beschermd is tegen potentiële bedreigingen. Bij RSH ICT Management maken we gebruik van een combinatie van NetInspector, onze geavanceerde netwerkscan, en onze cybersecurity-experts en ethische hackers. Samen gaan we grondig te werk en laten we geen enkel beveiligingsrisico onopgemerkt. We controleren op backdoors, virussen, malware-URL’s, schadelijke inhoud en ontbrekende patches.

Meer informatie over eenmalige netwerkcheck 

Pentest Kosten
cyber security test

Eenmalige Website of Webshop Security Check:

Bescherm jouw online aanwezigheid! Onze ervaren experts voeren uitgebreide scans en handmatige tests uit om alle potentiële zwakke punten op jouw website of webshop te identificeren en te verhelpen.


Meer informatie over website securitycheck

Pentest:

Ontdek jouw zwakke punten! Onze beveiligingsexperts simuleren aanvalstechnieken en methoden die hackers zouden kunnen gebruiken om ongeautoriseerde toegang te krijgen tot jouw systeem, webapplicaties of software. Ze vinden onjuist geconfigureerde beveiligingsinstellingen, ongepatchte software, zwakke wachtwoorden en bekende kwetsbaarheden in softwarecomponenten.

Meer informatie over pentest

Cyber security bedrijf Urk
phishing mail test

Awareness programma:

Versterk het bewustzijn vaan jouw medewerkers met ons op maat gemaakte awareness (bewustwordings) programma. We bieden standaard- en maatwerktrainingen op locatie, maar verzorgen ook Phishing Campagne, Vishing Campagne, Mystery Guest en Tailgating om jouw medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen te trainen om deze te vermijden.

Meer informatie over awareness trainingen

 

Tot slot

Of je nu behoefte hebt aan cyberbeveiliging, cloudoplossingen, netwerkbeheer of gewoon wat IT-advies, wij staan voor je klaar. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom werken we alleen met bewezen technologieën en leveranciers die voldoen aaan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en gegevensbescherming.
Als je nieuwsgierig bent naar onze nieuwe diensten of meer informatie wilt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat te popelen om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Laten we samenwerken om jouw IT-infrastructuur te versterken en jouw bedrijfsdoelen te realiseren!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier