[servicestatus_header]

Investeren in Pentest kosten: Krachtig voor Cyberveiligheid

Met een eenmalige pentest van jouw netwerk kun jij je beveiliging verbeteren, kwetsbaarheden identificeren, compliance verbeteren, prestaties verbeteren en risico’s verminderen.

Een “pentest”, of volledig “penetratietest”, is een gecontroleerde aanval op een computersysteem, netwerk of webapplicatie om beveiligingslekken te ontdekken voordat kwaadwillenden deze kunnen uitbuiten. Hierdoor kunnen organisaties hun informatiesystemen beter beveiligen tegen echte aanvallen.

Bij een penetratietest proberen onze professionals  zwakheden in een systeem te vinden en te misbruiken, net zoals een echte aanvaller dat zou doen.

Investeren in pentest kosten: Versterk Jouw Beveiliging

In de voortdurend veranderende wereld van cybersecurity is het van cruciaal belang om voorop te blijven lopem en te investeren in pentest kosten om de strijd tegen kwaadwillende aanvallen te voorkomen. Een effectieve manier om jouw beveiligingsmaatregelen te versterken, is door het uitvoeren van professionele pentests, ook bekend als penetratietests.

Maar wat is een pentest? Professionele pentests worden uitgevoerd door gespecialiseerde teams van ethische hackers. Hun doel is om zwakke plekken in uw systemen, netwerken, applicaties of infrastructuur te identificeren voordat kwaadwillende hackers dat doen. Door grondige security-audits krijg je waardevol inzicht in de beveiligingskwetsbaarheden van jouw organisatie en kunt je gerichte maatregelen nemen om deze te verhelpen.

Wat is een Pentest? en waar is het voor nodig
Pentest Kosten

Snel en Betaalbaar: Pentest kosten en Uitvoering binnen Dagen voor Jouw Website

Voor een website streven we ernaar om de Pentest binnen 1-2 dagen af te ronden. Indien je een kleine webapplicatie heeft met maximaal 2 rollen, zullen we ongeveer 2-4 dagen investeren in het onderzoek. Voor een webapplicatie van grotere omvang kun je rekenen op een tijdsbestek van 3-6 dagen. In het geval van een complexe webapplicatie, waarbij meerdere lagen van beveiliging en functionaliteit aanwezig zijn, nemen we doorgaans 5-8 dagen om een grondige Pentest uit te voeren.

Om een indicatie van de pentest kosten te kunnen geven, is een intakegesprek essentieel. Hierbij bespreken we onder andere de omvang van uw applicatie, het aantal gebruikersrollen, de toegepaste technologieën, de gewenste diepgang van het onderzoek en eventuele speciale constructies of standaardcomponenten die aanwezig zijn.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Hier is een opsomming van wat er doorgaans in een pentest wordt gedaan:

Pentest-service

Bij ons staat de veiligheid van jouw bedrijf voorop. Onze deskundige Pentest-professionals zullen jouw systemen op de proef stellen en zwakke plekken blootleggen, zodat je tijdig maatregelen kunt nemen om jouw gegevens en bedrijfsprocessen te beschermen.

Bij onze pentests staan duidelijkheid en transparantie voorop. Wij leveren een heldere managementrapportage die u direct inzicht geeft in risico’s, aanbevelingen en prioriteiten. Zo kunt u gericht actie ondernemen en zorgt u voor de beste beveiliging van uw organisatie

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om de digitale beveiliging van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf veilig blijft in de steeds veranderende wereld van cyberdreigingen.

Wat is een pentest

Jouw bedrijf verdient het om beschermd te worden!

Bescherm jouw organisatie tegen de sluwe aanvallen van social engineering en investeer in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen kunnen bijdragen aan een veiligere en bewustere werkomgeving. Je bedrijf verdient het om beschermd te worden!